sppoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα παίδες θέλω τα φώτα σας... Σήμερα πήρα ένα Router (D-Link DSL 504T), παρόλο που διάβασα το manual δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πως να το κάνω να λειτουργήσει! 1) Μπήκα στο web interface του και έκανα τις όποιες ρυθμίσεις έλεγε αλλά τσίφος... 2) Τι είναι αυτά τα PPPoA και PPPoE; 3) Εγώ που έχω ΟΤΕΝΕΤ DSL ποιές πληροφορίες από τον ISP χρειάζομαι; 4) Ποιές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να το μοιράσω και σε άλλους; Όπως καταλάβατε δεν έχω ιδέα από δίκτυα και routers...
snot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 VPI:8 VCI:35 PPPoA VC MUX Authentication: CHAP Get IP from ISP vale gia arxh auta
sppoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 "Snot" gia arxi se euxaristw, an kai den xerw ti einai to MUX oute pou brisketai,opws episis kai to Authentication :CHAP!!! Ta loipa ta ebala
snot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 den exw kan router gia na sou pw pou vriskodai. Eimai sigouros w an psakseis ligo tha ta vreis kai auta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.