Προς το περιεχόμενο

Dsl Cube!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πακέτο ισχύει και ενεργοποιείται την ημέρα που θα συνδεθείς με τον κωδικό που σου δίνουν απο την Vivodi.

Δημοσ.

Paidia epeidi auti tin evdomada (elpizo dld) tha mou erthei i adsl to modem pou einai mazi me tin sindesi einai kalo?? auti tin stigmi exo ena speedtouch alla epeidi tha to doso se ena filo mou,axizei na agoraso kainourgio h den einai toso mapa telika??

Δημοσ.

paidia emena pantos to microcom to usb kolouse synexeia kai me petouse!molis to allaksa paei mia xara kai apo taxitites mporo na po oti i vivodi me afise afono!!paei poli kala!!de to perimena!an kai sou vgazoun to ladi mexri tin energopoihsh!!!:???:

Δημοσ.

Θεέ μου....

Από πού να ξεκινήσω να λέω και τι να πρωτοπώ; Θα στα πω όλα για να καταλάβεις σε τι θέση βρίσκομαι.

Είμαι ένας φτωχός πλην τίμιος φοιτητής Πολυτεχνείου. Ποτέ δεν έκλεψα, ποτέ δεν σκότωσα, γενικά ανα εξαιρέσει κανείς τις γκομενοδουλειές, είμαι ένας Άγιος!

Τι αμαρτίες πληρώνω;;;

Όλα ξεκίνησαν μόλις γύρισα στην Αθήνα από το λατρεμένο Ρέθυμνο μετά από την Πρωτοχρονιά. Είπα να κάνω αίτηση στη Vivodi...

Και πήρα το DSL-cube και έστειλα την αίτηση και περίμενα... Περίμενα, υπομονετικά, στερημένος από το Internet (ας όψεται η αλλαγή της χρέωσης του ΕΠΑΚ), αλλά έλεγα, "Μόλις μπει η Vivodi θα του αλλάξω τα φώτα του άτιμου"...

Από τις 12-1 με κοροϊδεύανε... Τελικά την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου δεν κρατήθηκα και πήρα τηλέφωνο. Τους άρχισα τα καντήλια, Χριστούς, Παναγίες και όλα τα συναφή. Την επόμενη ημέρα με κάλεσαν στο τηλέφωνο να μου πουν ότι (κρατηθείτε)

"Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ".

Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ, ξανά στη Vivodi, τελικά στον ΟΤΕ είπαν ότι τη βρήκαν και ότι θα είναι έτοιμη μέσα στη βδομάδα, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή που πέρασε.

Δεν το άφησα όμως. Το μάθημά μου το είχα πάρει καλά. Έπαιρνα τηλέφωνο 3 φορές τη μέρα και ρώταγα πότε θα γίνει. Μέχρι που ένα όμορφο απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, μου είπε η κοπέλα

"ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ"

Χάρηκα ο πούστης...

Όντως την επόμενη μέρα είχα γραμμή. Αλλά δεν δούλευε τίποτα.

DSL over ISDN my ass...

To τηλέφωνο ξέρναγε απελπισμένα δεδομένα και φωνή ανακατεμένα, με τρόπο ακαταλαβίστικο... Στην ουσία δεν είχα ούτε τηλέφωνο, ούτε dial-up ούτε τίποτα. Πήρα το 121 να δηλώσω βλάβη...

"ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!"

Τα ping έδιναν 75% data loss....

Κάποιο ξεφτέρι στη Vivodi Μου είπε ότι χρειάζεται φίλτρο. Σάββατο απόγευμα... Έτρεξα να προλάβω το Γερμανό ανοιχτό και πήρα φίλτρο...

Τίποτα... Ίσα ίσα που έκανα τη βόλτα μου στη Στουρνάρη...

Οι λύσεις έμεναν απελπιστικά ελάχιστες έως μηδαμινές. Θα έπρεπε να μείνω χωρίς τηλέφωνο μέχρι "Ποιος ξέρει πότε;"...

Μια λύση έμενε... Να δω γιατί ξαφνικά άναβαν τα λαμπάκια της USB-πατάτας.Ζήτησα να μου πούνε τους κωδικούς μου ή να τους στείλουνε στο mail μου.

Τελικά με μια διαδικασία αποστολής της αστυνομικής ταυτότητας με fax στο 2108893801 με πήραν (στο κινητό) και μου έδωσαν κωδικούς.

ΔΟΥΛΕΨΕ χθες το απόγευμα. Το τηλέφωνο όμως δεν έκανε τίποτα...

Όλο το βράδυ μάθαινα για τα torrents... Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι η γραμμή ήταν 384 (ΟΧΙ 512) και έφριξα... Πήρα το splitter μου (φαντάστηκα ότι αυτό θα έφταιγε) και πήγα σε ένα φίλο. Ήπιαμε τα Johny Walker μας (Red Label) και αφού δοκιμάσαμε το splitter, είπα να πάω να αυτοκτονήσω... Συγχώρα με Θεέ μου... Γύρισα σπίτι στις 5, σχεδόν νεκρός.

Ξημέρωσε... Με το πρώτο φως του Ήλιου κατέβηκα στο καρτοτηλέφωνο και έστησα καρτέρι για γραμμή. Όλες οι προηγούμενες απόπειρες επικοινωνίας με τεχνικό της Vivodi, απέβησαν άκαρπες έως ανούσιες, αφού τα καρτοτηλέφωνα δεν είναι αξιόπιστα (λες και είναι τίποτα άλλο στην Ψαροκώσταινα).

Έπιασα με την πρώτη τεχνικό... Έπεσε η γραμμή 2-3-4-5 φορές αλλά δεν τα παράτησα. Το ξαναδοκίμασα. Τους είπα για την ταχύτητα.

Τι μαλακία είχαν κάνει;;; Με είχαν συνδέσει σε λάθος θύρα στο DSLAM (ή όπως αλλιώς λέγεται αυτή η βλακεία)

Παρόλα αυτά βρήκα κουράγιο Θεέ μου και είπα να δοκιμάσω και στον ΟΤΕ. Πήρα τις βλάβες και μου είπαν ότι οι τεχνικοί πέρασαν ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8 και δε με βρήκανε σπίτι.

Θεέ μου συγχώρα με για όσα είπα στην κοπέλα... Ακόμα κρύβεται και ακόμα τρέχει...

Με τα πολλά, οι τεχνικοί της Vivodi ξαναπήραν σπίτι.

"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ"

Τους τα είπα χαρτί και καλαμάρι... Θόρυβος, πέσιμο γραμμής DSL όταν δέχομαι τηλεφώνημα, ταχύτητα 384...

Το παιδί σχεδόν γελούσε που με άκουγε να μιλάω σχεδόν απελπισμένος όπως ο μονογενής Υιός Σου στο Σταυρό... Τετέλεσται...

Τα είπα κι έπεσα να κοιμηθώ ξενυχτισμένος...

Δεν είχα κοιμηθεί μισή ώρα και χτύπησε το τηλέφωνο. Το σήκωσα από τον ύπνο και είχε κλείσει. Κάλεσα πίσω τον αριθμό. Βγήκε στην άλλη άκρη ένας βλάκας και τον ρώτησα τι ήθελε στο τηλέφωνό μου.

"Τι είναι εκεί;", ρώτησα

"Βλάβες ΟΤΕ", είπε με ένα στυλ αλα "Δε γ$%#@αι κι εσύ! Ακόμα δεν ήπια καφέ"...

Είπα να τον βρίσω, αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν ακουγόταν θόρυβος. Δούλευε!!! Πήρα τηλέφωνο την κοπέλα μου να της το πω. Την ξύπνησα (Θεέ μου συγχώρα με), και ξαφνικά άρχισε να κάνει πάλι τον ίδιο θόρυβο (σε μικρότερη όμως ένταση).

Θάρρεψα και είπα να ξανα-set-αρω το Modem μπας και φτιάξει η ταχύτητα... Τίποτα...

Έπεσα να ξανακοιμηθώ.

Τα υπόλοιπα ήταν μονότονα. Κάθε μισή ώρα με ξύπναγαν μέχρι που πήγε 4 και σχόλασαν. Νοιώθω ράκος. Θα το φτιάξουν είπαν αύριο...

Εν τω μεταξύ, απ' όλα αυτά ένα πράγμα κατάλαβα.

Κι ο Άγιος, φοβέρα θέλει. Είτε λοιπόν ξέρεις ότι φταίει κάποιος, είτε δεν είσαι σίγουρος, ΠΡΕΠΕΙ-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ-ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ το...

Να τον βρίζεις προκαταβολικά!!!

Γι' αυτό, πάρτε όλοι τηλέφωνο (όσο έχετε ακόμα) και αλλάξτε τους τα φώτα !

Μπας και σοβαρευτούνε! ΌΧΙ ΠΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ! ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΥΡΙΟΙ!

Απαιτούμε:

-Φθηνό Internet

-Γρήγορες συνδέσεις

-Πολλούς και καλούς τεχνικούς

-Αξιόπιστα δίκτυα

-Ποινή για την κοροϊδία στην οποία υπόκεινται όλοι οι Έλληνες Χρήστες Internet από τους ISP's Και τον ΟΤΕ.

-Να κλείσει το δίπορτο και ο παπάς που έχουν στήσει οι ISP's και ο ΟΤΕ.

-Να βάλουν τα λεφτά τους στην επένδυση και σε εξοπλισμό!

Οι Έλληνες χρήστες πρέπει να δείξουμε ότι ξέρουμε να εκτιμάμε αυτά που μας δίνουνε και να φτύνουμε αυτά που μειώνουν τη νοημοσύνη μας, τα ψυχολογικά μας αποθέματα και γενικότερα μας κάνουν να νοιώθουμε ηλίθιοι για να βολεύονται ένα σωρό τσάτσοι με τα λεφτά ΜΑΣ!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ!!!

Μη ρίξεις φωτιά να τους κάψεις Θεέ μου... Απλά ξύπνα λίγο τον κόσμο γιατί κοιμάται...

"Φωνή λαού, οργή Θεού..."

Δημοσ.

"To τηλέφωνο ξέρναγε απελπισμένα δεδομένα και φωνή ανακατεμένα, με τρόπο ακαταλαβίστικο... Στην ουσία δεν είχα ούτε τηλέφωνο, ούτε dial-up ούτε τίποτα. Πήρα το 121 να δηλώσω βλάβη...

"ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!"

Τα ping έδιναν 75% data loss....

Κάποιο ξεφτέρι στη Vivodi Μου είπε ότι χρειάζεται φίλτρο. Σάββατο απόγευμα... Έτρεξα να προλάβω το Γερμανό ανοιχτό και πήρα φίλτρο...

" kala re file den ntrepese na exeis perasei sto politexneio na mhn ksereis thn tifla sou kai na mhn diavazeis kai ta manual sindeshs tou cube kai na zhtas kai ta resta? Gyrna pisw sto xorio sou for f* shake.

p.s. stis ektheseis perneis arista.

Δημοσ.

Apla the best complaint post pou exo diavasei.File elpizo simera an diavaseis auto to post na exeis mia clean 512 grammi.May the OTE be with you pou.

p.s::Molis diavasa to post erixa kai ego ena tilefonima na do se ti stadio vriskete kai mou eipan oti aurio mporei na exo adsl.May the ADSL power be with me (tommorow)

Δημοσ.

Gianni, για πες μας εσύ που τα διάβασες τι θα έκανες στη θέση μου αντί να λες εξυπνάδες...

ΤΟ πρόβλημα παραμένει παιδιά... Και το τηλέφωνο μια δουλεύει, μια όχι... Το Δία μου μέσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...