panos78 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το κακό είναι ότι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο άλλος μεταφραστής δεν είχε δώσει σημαία ζωής και έτσι τα αρχεία δεν είχαν ενημερωθεί. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν ξέρω ανθρώπους για να ελέγξουν τα αρχεία γλώσσας και βοήθειας που έχω μεταφράσει. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά λάθη αλλά χωρίς πολλά μάτια, δύσκολα τα βρίσκεις. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, είναι ίσως από τους καλύτερους διαχειριστές αρχείων. Από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκα, δεν το έχω αφήσει καθόλου. Έχω ξεχάσει την όψη του Windows Explorer.
MasterX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Πέστα Χρυσόστομε... Όταν βρίσκομαι σε ξένο μηχάνημα που αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω Windows Explorer σπάζομαι... Μου φαίνεται πολύ πρωτόγονο.. Εκτός των άλλων, το Total Commander μπορεί να πάρει τη μορφή του Explorer, αν αλλάξουμε τη μορφή του αριστερού pane σε tree...
panos78 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Εγώ το έχω βάλει καιι στο Usb και το έχω όπου πάω!
savabk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Good Sync ver 3.1.8 http://www.goodsync.com/ Good Sync is FREE file and folder synchronization software for Windows. This software uses an innovative synchronization algorithm to synchronize your data between desktop PCs, laptops, USB drives and more. Good Sync combines bulletproof reliability with an extremely easy-to-use interface.
Em_Zed Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Νομίζω οτι πείστηκα.. Η μόνη μου ένσταση έγκειται στο οτι δεν είναι ένα καθαρά compare folder πρόγραμμα, αλλά file manager που κάνει και το compare folder. Ελπίζω μόνο να είναι εύχρηστο, γιατί προορίζεται για χρήστες που δεν είναι τρομερά εξοικειωμένοι με την χρήση υπολογιστών και προγραμμάτων γενικότερα. Θα το τσεκάρω και αν έχω κάποιο πρόγραμμα τώρα ξέρω που να ρωτήσω, με τόσους totalcommander experts ! Και πάλι ευχαριστώ.
panos78 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 H φιλοσοφία του «Έχω ένα πρόγραμμα που κάνει μια δουλειά και την κάνει καλά» την έχουν μόνο τα Linux. Για το αν είναι εύχρηστο, αυτό θα το κρίνεις στην εφαρμογή. Και εγώ όταν ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ δούλευα κυρίως με το ποντίκι και λιγότερο με το πληκτρολόγιο. Τώρα όμως το ποντίκι χρησιμοποιείται σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις! Αν πρόσεξες τόσο στην επίσημη σελίδα http://www.ghisler.com/plugins.htm όσο και στην ανεπίσημη: http://www.totalcmd.net θα βρεις αρκετές εκατοντάδες πρόσθετα που πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητες του προγράμματος. Για το αν είμαστε experts, δεν θα το έλεγα. Απλά μεταφέρουμε την εμπειρία από τη χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος.
Em_Zed Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Kαλό κι αυτό..δεν μου ανοίγει το goodsync. Τες πα, είδα το total commander, αλλά δε νομίζω ότι μου κάνει. Ας μην με παρεξηγήσουν οι ένθερμοι υποστήρικτες του, αν ήταν να το χρησιμοποιήσω εγώ, δεν θα με ένοιαζε, αλλά πιστεύω οτι είναι κομμάτι περίπλοκο για κάποιον που το μόνο που θέλει να κάνει είναι να διαλέγει δύο φακέλους και με ένα κουμπί να βλέπει ποια αρχεία είναι διαφορετικά. Δεν υπάρχει ένα τέτοιο, απλό, πρόγραμμα? Χωρίς sync, backup και τέτοια. Ενα απλό πρόγραμμα σύγρισης φακέλων.
Eusebius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 [...'] να διαλέγει δύο φακέλους και με ένα κουμπί να βλέπει ποια αρχεία είναι διαφορετικά. Δες τον xplorer² Lite, διαχειριστή αρχείων με αντικριστά παράθυρα: http://zabkat.com/x2lite.htm Με Ctrl+F9 ορίζεις παραμέτρους (αν θα δείχνει τα όμοια ή τα ανόμοια, αν θα αντιπαραβάλλει κατά όνομα, κατά μέγεθος ή κατά περιεχόμενο) και με F9 κάνει την αντιπαραβολή. Οι λειτουργίες υπάρχουν επίσης στο μενού και στη γραμμή εργαλείων. Είναι η πιο εύχρηστη αντιπαραβολή που έχω δει. Δεν είναι εξελληνισμένο (αν και φτιαγμένο από Έλληνα).
panos78 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Kαλό κι αυτό..δεν μου ανοίγει το goodsync. Τες πα' date=' είδα το total commander, αλλά δε νομίζω ότι μου κάνει. Ας μην με παρεξηγήσουν οι ένθερμοι υποστήρικτες του, αν ήταν να το χρησιμοποιήσω εγώ, δεν θα με ένοιαζε, αλλά πιστεύω οτι είναι κομμάτι περίπλοκο για κάποιον που το μόνο που θέλει να κάνει είναι να διαλέγει δύο φακέλους και με ένα κουμπί να βλέπει ποια αρχεία είναι διαφορετικά. Δεν υπάρχει ένα τέτοιο, απλό, πρόγραμμα? Χωρίς sync, backup και τέτοια. Ενα απλό πρόγραμμα σύγρισης φακέλων.[/quote'] Καμιά παρεξήγηση. Αν είχαμε μετοχές στην εταιρεία τότε το συζητούσαμε!!! Νομίζω όμως ότι αυτό γίνεται γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί και από τη γραμμή εντολών. Δεν θυμάμαι όμως ποιες εντολές δίνεις Νομίζω ότι μπορείς να το εγκαταστήσεις στο Server και μετά με μια συντόμευση σε κάθε τερματικό να κάνει την δουλειά που θες. Αν ενδιαφέρεσαι, μπορώ να το ψάξω λιγάκι ή και να ρωτήσω ακόμα στον Δημιουργό του προγράμματος.
panos78 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Αυτό που είπα τελικά γίνεται μόνο αν θες να ανοίγει πάντα τους ίδιους φακέλους για σύγκριση. Εκείνο που μπορείς να κάνεις, είναι να βάλεις ένα κουμπί στη γραμμή κουμπιών του προγράμματος με την λειτουργία «Συγχρονισμός φακέλων». cm_FileSync Το μόνο που θα έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να επιλέγουν σε κάθε παράθυρο έναν φάκελο και να πατάνε το κουμπί και να τους δίνει τις διαφορές. Αν κατάλαβα σωστά, ότι αυτό ζητάς.
vagzaf Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ενα πολυ καλό πρόγραμμα για συνχρονισμό αρχείων και directories είναι και το goodsync. Πολύ απλό και πολύ καλό.
parsifal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ρίχνουμε και μια ματιά στις ημερομηνίες των θεμάτων που πάμε να απαντήσουμε, έτσι... ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.