metmat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά έχω εγκαταστήσει το nero 7.0.0.0 premium και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν πάω να φτιάξω audio cd από κάποια mp3. Ενώ η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώνεται κανονικά, όταν βάζω το cd να παίξει "πηδάει" κάποια σημεία στα τραγούδια. Επίσης στα κενά ανάμεσα στα κομμάτια κάνει έναν σπαστικό ήχο). Δεν είναι θέμα cd. Έχω δοκιμάσει με διάφορες μάρκες. Σκέφτομαι μήπως είναι κανένα bug της συγκεκριμένης έκδοσης του προγράμματος. Στο nero.com έχει ένα αρχείο που λέει ότι είναι update 7.0.1.4 αν θυμάμαι καλά. Το κατέβασα και τελικά είναι demo, το οποίο μάλιστα ζητάει και cd key. Έχει κανένας ιδέα για το τι πρέπει να κάνω ή αν υπάρχει κάπου κανένα κανονικό update;
Duke Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Oles oi ekdoseis to nero einai demo apo to site tous pou ginontai kanonikes ama tis agoraseis kai bazontas to analogo key. Enallaktika tou nero yparxoune kai alla programmata pou mporeis na kaneis ta audiocd sou apo mp3 ! kane ena search sto forum
ppetr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Και εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα. Το έψαξα αλλά δεν κατάφερα κάτι.
JOJONAKIS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 εχω διαπιστωση και εγω το προβλημα και ειναι αδικαιολογητο για ενα τετοιο προγραμμα που θεωρειτε το καλυτερο στο ειδος του.οσοι θελουν να συνεχισουν με αυτην την εκδοση το συγκεκριμενο προβλημα λυνετε με την μετατροπη των mp3 σε wav απο αλλη εφαρμογη και εν συνεχεια καψιμο απο το nero σαν audio cd
KenZone Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 einai bug tou nero 7 .. egw padws to dokimasa to 7 kai sas pliroforw oti apo tin polu savoura tou 3anagurisa pisw sto kalo 6 ...
metmat Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά επειδή δε θυμάμαι που έχω το nero 6.κάτι που είχα πριν το τελευταίο format με τα πολλά έψαξα και βρήκα ένα πρόγραμμα που λέγεται Roxio easy media creator. Κάνει για αυτή τη χρήση ή είναι εντελώς άσχετο πρόγραμμα; Έχει καμία σχέση με το γνωστό easy cd creator και απλά το έχει πάρει άλλη εταιρία ή πέφτω δραματικά έξω;
tsakonas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά επειδή δε θυμάμαι που έχω το nero 6.κάτι που είχα πριν το τελευταίο format με τα πολλά έψαξα και βρήκα ένα πρόγραμμα που λέγεται Roxio easy media creator. Κάνει για αυτή τη χρήση ή είναι εντελώς άσχετο πρόγραμμα; Έχει καμία σχέση με το γνωστό easy cd creator και απλά το έχει πάρει άλλη εταιρία ή πέφτω δραματικά έξω; einai kalo programataki nai einai to easy cd creator k einai polu kalo gia audio cd enw to nero ti 6 ti 7 gia audio einai oti xeirotero...
blackstar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 aplo. an exete kamia palia ekdosi toy nero p.x. 6.2 / 6.4 thn anigete me to winRAR kai antigrafete sto C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins ta sxetika arxeia me mp3 kai ola pezoyn mia xara, an 8ymame kala ta dll einai kapoio apo ayta, mp3PP.dll / mp3PRO.dll / mp3PRO_hlp.dll / mp3PRO_dmo.dll copy/paste apo cdfreaks. There is only one fix and it has nothing to do with drive firmware, motherboard drivers, media type etc. The problem is a single file, 'mp3PRO.dll' which you'll find in: C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins\ The version that comes with Nero 7 is 2.0.5.0 and for whatever reason, its faulty. If you have Nero 6 still, on the CD goto the following directory: G:\Nero 6 Ultra Edition\Common Files\AudioPlugins\ (Where G:\ is your CD drive) and inside you'll find 'mp3PRO.dll' version 2.0.0.6. Copy this to: C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins\ And overwrite (backup first just in case you need to revert back for whatever reason) the one already in there. Guaranteed this will solve all your problems with audio CD's skipping. Its a temporary fix hopefully, till Nero can sort it properly. to threat briskete edw http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=147397
ppetr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Εγώ ξαναγύρισα στην τελευταία 6 και είμαι ΟΚ. Θα περιμένω να σταθεροποιηθεί η καινούρια.
metmat Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Πάντως νομίζω ότι είναι λυπηρό και άκρως εκνευριστικό να υπάρχουν τέτοια bugs σε ένα πρόγραμμα που κατά κοινή ομολογία είναι μακράν το δημοφιλέστερο του είδους. Πάει κάποιος και σκάει τα λεφτάκια του (ανεξαρτήτως ποσού) και δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλει να κάνει.
ppetr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Αναρωτιέμαι αν όταν το διορθώσουν, θα το αναφέρουν στα fixes. Για μένα είναι ντροπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.