Προς το περιεχόμενο

Fujitsu - Siemens Amilo M3438G V2 και επιδόσεις

likoyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Centrino-760 2.13 GHzDVD

GeForce Go 6800 256MB 17" TFT WXGA crystal view

2x1024 MB

200 GB HD (Raid 0)

Αγόρασα το παραπάνω μηχάνημα πριν 1 μήνα περίπου.

Την επόμενη ημέρα του έκανα format και εγκατάστησα εκ νέου το Λ.Σ δημιουργόντας συστοιχία RAID O.

Από τις επιδόσεις του είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος , μόνο που έχει κάπως θορυβώδες DVD και πολυ μικρό χρόνο μπαταρίας.(Βέβαια ακόμα δεν τον έχω ζορίσει για τα καλά)

Μόλις τρέξω το 3D Mark05 και το HD Tune θα ανεβάσω τα αποτελέσματα.

(Αν υπάρχει και κανένα άλλο καλό προγραμματάκι για μέτρηση πέστε μου)

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τρία πράγματα:

1) Τρέχοντας το Mobile Meter δείχνει τις περισσότερες φορές οτι ο επεξεργαστής τρέχει στα 800 Μhz.Είναι λογικό αυτό;

2) Τί είναι το Charge Rate (στο mobile meter)

3) υπάρχει ένα κουμπί πού πατώντας το, έτρεχε αυτόματα το power DVD. Με το που έκανα το φορματ δεν λειτουργεί.Μήπως έχετε καμία ιδέα πως το ενεργοποιώ;

Σας παραθέτω και image του Μobile Meter που δείχνει την συχνότητα του επεξεργαστή.

post-22213-129062927944_thumb.jpg

Δημοσ.

1)θα πας control panel,power options,power schemes και θα το κανεις always on.επισης η cpu εχει το χαρακτηριστικο οταν δεν κανει καποια δυσκολη εργασια να χαμηλωνει την ισχυ.ετσι αυξανεται η αυτονομια.

2)αν αφαιρεσεις το καλωδιο τροφοδοσιας του φορητου λογικα κατι θα δειξει

3)αυτο δεν το γνωριζω

Δημοσ.
Centrino-760 2.13 GHzDVD

GeForce Go 6800 256MB 17" TFT WXGA crystal view

2x1024 MB

200 GB HD (Raid 0)

Καλησπέρα

στις επομενες μερες παω για αγορα φορητου και ειμαι αναμεσα

στο toshiba qosmio και στο δικο σου .Ηγνωμη σου θα βοηθησει .

τι λες να κανω??

Χρηστος

Δημοσ.
Καλησπέρα

στις επομενες μερες παω για αγορα φορητου και ειμαι αναμεσα

στο toshiba qosmio και στο δικο σου .Ηγνωμη σου θα βοηθησει .

τι λες να κανω??

Χρηστος

Δέν ξέρω τι γίνεται με το toshiba qosmio αλλά με αυτό που αγόρασα προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος.Το μόνο "πρόβλημα" είναι η μικρή αυτονομία που είναι εν μέρει δικαιολογημένη λόγω του configuration.

Στον συνιστώ :)

Δημοσ.
Στο ebay βρηκα μια cpu 770 η οποια λεγετε οτι μπορει να φτασει 2.9mhz απο 2.1 που ειναι!Με το cpu-z.

http://cgi.ebay.com/INTEL-PENTIUM-M-DOTHAN-770-GREAT-OVERCLOCKER_W0QQitemZ6836753536QQcategoryZ51162QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Μερικές φορές το mobile meter μου πετά μιά συχνότητα 2.16 Mhz για πολύ λίγο.

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά μάλλον είναι λάθος του προγράμματος.

Δημοσ.
poso vgazeis me to 3d Mark 2003? Egw exw to idio akrivws mixanima kai vgazw 9008

τώρα μόλις έκανα το 3δ μαρκ 2003 και βγάζει 8923.

Να πω επίσης ότι με το που έκανα upgrade το bios της Nvidia οι επιδόσεις στο 3 dmark 05 έπεσαν :( στο 3715 ????

Δημοσ.
Με το ανεμιστηράκι έχεις κανένα πρόβλημα(στον likoυrgos);Κάνει θόρυβο;

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα . Δέν κάνει ιδιαίτερο θόρυβο (αν και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία στο θέμα,για να έχω μέτρο σύγκρισης)

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν λειτουργεί το κουμπί για γρήγορη εκκίνηση του Power DVD (μετά το format που του έκανα)

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες παρελαβα και εγω τον δικο μου και οι εντυπωσεις ειναι αριστες

Λυκουργο λες οτι εσενα εχει 200 GB SATA σκληρο δισκο

εμενα εχει 2x100 SATA ετσι ειναι η και σενα 2 δισκους εχει και απλα δεν το εγραψες ??

Δημοσ.
Πριν λιγες μερες παρελαβα και εγω τον δικο μου και οι εντυπωσεις ειναι αριστες

Λυκουργο λες οτι εσενα εχει 200 GB SATA σκληρο δισκο

εμενα εχει 2x100 SATA ετσι ειναι η και σενα 2 δισκους εχει και απλα δεν το εγραψες ??

ακριβώς έτσι (2χ100) απλά είναι σε raid 0 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...