john_the_tiger Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Αν αγορασω σκληρο sata II λειτουργει σε μητρικη με sata I ???
Donacgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 tha doulepsei to exo kanei kai go se arketa apo ta pd pou kano. apla tha doulevei san sata I kai oxi san sata II pou exei akrivos tin diplasia taxitita. de milao gia strofes etsi?
billpeppas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 apla tha doulevei san sata I kai oxi san sata II pou exei akrivos tin diplasia taxitita Η μόνη "ταχύτητα" που είναι διπλάσια είναι το Bandwidth του διαύλου...στην πραγματικότητα τώρα, διαφορά δεν θα δείς. Μακάρι οι δίσκοι να γεμίζανε έστω το BW του SATA I...το SATA II μας έσωσε τώρα
Donacgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 kala nai simfono se afto! ego milisa gia tin diafora pou exoun apla sta noumera!
a123xxsp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 emena leitourgei mia xara. Γιώργο, έχω και εγώ το P4P800-E deluxe έκανες κάποια αλλαγή σε bios ή κάποια ξεχωριστή ρύθμιση για να παίξει? Δεν έχω πάρει δίσκο ακόμη για να δοκιμάσω στο δικό μου, αλλά θα πάρω σύντομα και λέω να πάρω μια και καλή SATA 2
giorgos th. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 tou exo valei edo kai kana xrono to 1020 beta kai to douleuo xoris kanenan provlima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.