Green Dragon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Πρόσφατα άλλαξα motherboard. Από chipset 845 που είχα, έβαλα 865PE της MSI.. Αλλά μου βγήκε άλλο πρόβλημα. Είχα ένα παλιό 20άρι δίσκο εξωτερικό για backup. Έπαιζε κανονικά. Τώρα όταν τον συνδέω σε USB, ενώ μου λέει ότι συνέδεσα ένα USB drive Quantum κ.λ.π. στη συνέχεια δεν τον εμφανίζει καθόλου , ούτε τον διαβάζει και λέει ότι έχει πρόβλημα. Μήπως κάποιος ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει;
sculper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 format.....mou exei tuxei kai mena! apla prepei na kaneis ena format to sklhro!
varthol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Να τον δοκιμάσεις ΣΕ ΟΛΑ τα USB-Ports που διαθέτη η ΜοΒο σου. Πιστεύω οτι σε κάποιά απ'ολες θα σου παίξη.Αν εχει DATA μέσα τότε πας σε αλλο PC που τον βλέπει και τα σιγουρεύης,μετά τον φορμάρης στο δικό σου και τα μεταφέρης πάλι πίσω. Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου. Varthol.
mazda Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 format.....mou exei tuxei kai mena!apla prepei na kaneis ena format to sklhro! Αυτο και τιποτα αλλο !!!
polaki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Sto mellon na ton kleineis apto SAFELY REMOVE HARDWARE, prota patas stop device kai meta ton vgazeis apto USB
KenZone Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Πρόσφατα άλλαξα motherboard.Από chipset 845 που είχα' date=' έβαλα 865PE της MSI.. Αλλά μου βγήκε άλλο πρόβλημα. Είχα ένα παλιό 20άρι δίσκο εξωτερικό για backup. Έπαιζε κανονικά. Τώρα όταν τον συνδέω σε USB, ενώ μου λέει ότι συνέδεσα ένα USB drive Quantum κ.λ.π. στη συνέχεια δεν τον εμφανίζει καθόλου , ούτε τον διαβάζει και λέει ότι έχει πρόβλημα. Μήπως κάποιος ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει;[/quote'] egw otan eixw tetoio prob evala sto sp2 kai eftiakse .. to exeis esu ??
Green Dragon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 egw otan eixw tetoio prob evala sto sp2 kai eftiakse .. to exeis esu ?? Ναι το έχω το SP2. Θα δοκιμάσω σε άλλο pc να κρατήσω τα αρχεία μου, μετά θα τον κάνω φορμάτ και ελπίζω να παίξει.
Green Dragon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ξαναδοκίμασα σήμερα το δίσκο στις usb του pc μου. Έκανε κανένα τέταρτο να τον δει, να τον ανοίξει και να εμφανίσει τα περιεχόμενα του. Μου έσπασε κυριολεκτικά τα νεύρα. Κατάφερα με τα χίλια ζόρια να αντιγράψω τα αρχεία που είχε στο σκληρό μου. Στη συνέχεια του τράβηξα ένα format και τώρα πετάει. Τέλος καλό, όλα καλά. Το format ήταν το φάρμακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.