Antonis32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Σε ενα club στο Ν.Κοσμο πολλες φορες εκει που παιζει μουσικη ακους κατι κουλα απο ΤΑΧΙ π.χ.( ο 102 αποβιβαζει ετερος για Καλαμακι κτλ) και πεφτει το γελιο της αρκουδας Afto synevaine kai ston enisxyti kitharas tou kitharista sto stavro tou notou otan epaiza ekei,neo kosmo kai afto.Rixname poly gelio kathe fora pou anamesa sta tragoudia akougotan o taksitzis.
Challenger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 χαχααα τρελό γέλιο. Είναι συχνό πάντως πολλές φορές ενισχυτές καλώδια κλπ να συντονίζονται με συχνότητες, ακόμα και στα Fm
alfas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 xa0a0ax0ax0ax0ax0ax0 Pantos den nomizo na eisia o monadikos pou tin exei patisei me kati antistixo mporei na min itan radar na itan kati allo...pantos eixe plaka
wert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 χαχααα τρελό γέλιο. Είναι συχνό πάντως πολλές φορές ενισχυτές καλώδια κλπ να συντονίζονται με συχνότητες, ακόμα και στα Fm Αλλη πλάκα τούτη. Καλά με τις σελίδες. Με αυτό έψαχνα στον ένα υπολογιστή μου να δώ ποιό πρόγραμμα έχω ανοιχτό. :evil: Τίποτα όλα κλειστά. Σκέφτηκα μήπως λειτουργούσε ή κάρτα τηλεόρασης που πιάνει και ράδιο. Μπα το πρόγραμμα της κλειστό. Εγώ όμως είχα μουσική μια χαρά. Τελικά μου την έκανε κάθε απόγευμα αυτή τη δουλειά την ώρα που πέφτει ο ήλιος. :oops: Ήταν μέχρι να το ανακαλύψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.