Προς το περιεχόμενο

WPCREDIT

globc25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το προγραμματάκι. Είναι για editing των PCI registers. Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Όταν επιλέγεις Structure View, η τιμή που δίνει π.χ. για το Latency Timer είναι το offset ή η τιμή data που είναι αποθηκευμένη στο register? Ελπίζω κάποιος να ξέρει γιατί αντιμετωπίζεται μεγάλο πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όντως πολύ καλό το PCIScope. Αυτό που ήθελα να πω προηγουμένως είναι ότι δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήταν η ένδειξη που σου έδινε στο Structure View. Τελικά ήταν η τιμή σε hex. Το πρόβλημα μου έγκειται στο ότι εδώ και αρκετό καιρό ο SCSI controller και τα παρελκόμενα του δεν λειτουργούν σωστά (δεν μπορώ να γράψω πάνω από 4x - Αν κατά την διάρκεια της εγγραφής τρέξω κάτι καίγεται το CD κτλ). Έτρεξα το Santra 2002 Pro, και μου έδωσε ένα Warning σχετικά με το υψηλό Latency της κάρτας SCSI. Για αυτό ήθελα το πρόγραμματάκι. Για να αλλάξω την τιμή του latency timer της κάρτας. Το έκανα και πάλι τα ίδια. Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια σου φίλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...