Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον μετα απο 6 μηνες που εχω στα χερια μου το 1667G (Athlon 3700+)

δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο, ειναι απο τα ποιο δυνατα μηχανακια της

αγορας, και εχω δει και τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα (ειμαι υπαληλος στα expert). εδω και ενα περιπου μηνα εχω στα χερια μου και το 1667G2 με turion MT37 δεν μπωρο να πω οτι εχει καμια συμαντικη διαφορα αν και τα

νουμερα αλλα λενε (2,4 - 2,0) το μοναδικο προβλημα που ειχαμε ηταν με

τον περιεργο ηχο που εκαναν οταν τα ανοιγαμε με μπαταρια που λυθηκε

με την 1,06 αναβαθμηση που μας εδωσε η FS για το bios. το συμπερσμα

βγαινει αβιαστα εχουμε και γαμω τα μηχανακια ολοι οι κατοχοι 1667.

και αν θελετε τη γνωμη μου AMD ΚΑΙ ΠΑΛΙ AMD, και σε laptop και σε

desktop.

ααααα....ξεχασα να πω οτι δοκιμασα τα vista Build 5308 64Bit τα εβαλα στον

G2 απο περιεργια και τιποτα αλλο, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ

ΟΜΟΡΦΑ+ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ δεν μπορεσα να καταλαβω τιποτα αλλο γιατι τα εχουν κανει να σερνονται κανονικα:( στη μιση ταχυτητα τρεχουν απο τα

xp pro sp2. θα περιμενουμε λοιπον μεχρι τον νοεμβριο.

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λοιπον μετα απο 6 μηνες που εχω στα χερια μου το 1667G (Athlon 3700+)

δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο' date=' ειναι απο τα ποιο δυνατα μηχανακια της

αγορας, και εχω δει και τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα (ειμαι υπαληλος στα expert). εδω και ενα περιπου μηνα εχω στα χερια μου και το 1667G2 με turion MT37 δεν μπωρο να πω οτι εχει καμια συμαντικη διαφορα αν και τα

νουμερα αλλα λενε (2,4 - 2,0) το μοναδικο προβλημα που ειχαμε ηταν με

τον περιεργο ηχο που εκαναν οταν τα ανοιγαμε με μπαταρια που λυθηκε

με την 1,06 αναβαθμηση που μας εδωσε η FS για το bios. το συμπερσμα

βγαινει αβιαστα εχουμε και γαμω τα μηχανακια ολοι οι κατοχοι 1667.

και αν θελετε τη γνωμη μου AMD ΚΑΙ ΠΑΛΙ AMD, και σε laptop και σε

desktop.

ααααα....ξεχασα να πω οτι δοκιμασα τα vista Build 5308 64Bit τα εβαλα στον

G2 απο περιεργια και τιποτα αλλο, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ

ΟΜΟΡΦΑ+ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ δεν μπορεσα να καταλαβω τιποτα αλλο γιατι τα εχουν κανει να σερνονται κανονικα:( στη μιση ταχυτητα τρεχουν απο τα

xp pro sp2. θα περιμενουμε λοιπον μεχρι τον νοεμβριο.[/quote']

φιλε μου που καταφερες και βρηκες G2 με turion MT37 ????? εχω φαει ολη την Αθηνα και δεν βρισκω πουθενα , οτι βρισκω ειναι με ML37 , αν πουλατε με MT37 πες μου αν εχετε ετοιμοπαραδοτο και σου ηρθα .

Δημοσ.

Επειδη δεν θελω να κανω διαφημιση σε κανενα μαγαζι , απλα καντε ενα search στο http://www.skroutz.gr "1667 mt" και θα σας βγαλει αρκετα e-shops που εχουν 1667G με mt. Απλα για επιβαιβεωση παρτε τους τηλεφωνο πριν κανετε την παραγγελια.

Δημοσ.

παιδιά καλημέρα.

Χαιρετώ την παρέα.

Εδώ και μιά εβδομάδα είμαι και εγώ συνάδελφος με ένα 1667G2.

Δυστυχώς η ευτυχώς ανακάλυψα το φόρουμ σας αφού το αγόρασα, αν και ήδη βέβαια το είχα αποφασίσει εδώ και καιρό. Γιά χάρη του προσπέρασα το 1650 (και γιατί κάποιος μου είπε ότι δεν είχε dvdrw..)

Τέλος πάντων ήξερα ότι ήταν καλό, δεν ήθελα acer, sony, hp, οπότε ....

Είναι ML (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί σας απασχολεί τόσο το θέμα αυτό) - (έχω διαβάσει όλο το thread)....

Προβλήματα ?

Κανένα σχεδόν.

Με την τρίτη μέρα έκανε το θόρυβο στο boot, αλλά από ότι κατάλαβα αυτό λύνεται.

Πιό πολύ με ενοχλεί το ότι

α) έχει αυτή τη βλακώδη xpress card που ναι μεν είναι πρωτοπορία, αλλά που είναι οι διαθέσιμες εφαρμογές οεο? Γιά πόσο άραγε καιρό θα κοιτάμε αυτή την άδεια τρύπα ή θα την γεμίζουμε με το remote?

β) Θα ήθελα να έχω video in. Και αυτό γιά να κάνω video grabbing. Μη με κράξετε αν δεν γίνεται ή γίνεται προβληματικά ή αργά. απλά μιά και το πήρα είπα να δω αν γίνεται. Και ουτε θα έδινα πιό πολλά γιά να το κάνω.

Επειδή όμως είδα κοσμο που ασχολείται με το είδος, και έχω αρκετές κασέτες hi8 αναλογικές θα ήθελα αν γινόταν να το κάνω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

ο καλυτερος τροπος για να μετατρεψουμε τις κασετετες μας σε dvd ειναι ενα

επιτραπεζιο dvd recorder, ολα τα αλλα ειναι μαλακιες...!

θα τσακισεις το pc (και τα νευρα σου) για μια μετρια ποιοτητα εως χαλια.

κανε πρωτα τη μετατροπη και μετα κατεβασετα στο pc για ενα απλο

μονταζ αν θελεις. αυτα...... σε μπερδεψα?

Δημοσ.

δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει αυτό.

απλά είπα να γλυτώσω το έξοδο και να δω τι πιάνει το λαπτόπι σε αυτο.

Δηλαδή γιά να έχουμε καλό ρώτημα, ένα επιτραπέζιο με σκληρό και μετά να συμμαζέψω το αρχείο στον υπολογιστή?

Καμιά βολική μάρκα ίσως?

με την exrpess card καμιά ιδέα?

Δημοσ.

και αυτο μπορει να γινει αρκει φυσικα να υπαρχει σκληρος στο recorder....

αλλα κατι τετοιο θα κοστισει ποιο ακριβα και δεν βλεπω τον λογο, digital-analog, on fly στο dvd αναλογα με την καμερα που εχεις (αν εχει εξοδο DVi η firewire).

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770150

για να παρεις μια ιδεα.

Δημοσ.

Sorry δεν το ηξερα. Εγω μαλλον ειμαι τυχερος εφοσον το σκεφτομουνα ολο τον Δεκεμβριο αν θα το παρω και με το που το παρηγγειλα σε δυο μερες ηταν σπιτι. Παντως τον δικο μου δεν στο δινω :razz: :razz: :razz: (χωρις παρεξηγηση)

Δημοσ.

ειδα πριν απο λιγο στο σαιτ της fujitsu siemens στο μερος που περιεχει τους drivers ενα firmware με τιτλο vbios με κατασκευαστη την ati περι τινος προκειται ξερει κανεις?

Δημοσ.

χτες μου συνέβη το εξής παράξενο.

πήγα να βάλω ένα dvd (region 2) και μου είπε ότι είναι σεταρισμένο το laptop γιά region 1 και μου ζήτησε επιβεβαίωση.

Μέχρι τώρα έχω δεί μόνο περιοχής 2 ή free.

Πως μπορεί να έγινε αυτό?

Επειδή δεν ήθελα να αυξήσω το μετρητή του, δοκίμασα ένα που ήξερα ότι το είχα παίξει πριν δυό μέρες (αλλά και αυτό 2) και το έπαιξε κανονικά....:confused:

Δημοσ.

To vbios είναι bios της κάρτας γραφικών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...