johnBcrete Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 kane ena tilefono confuser... Kserei kaneis ti allages mporoume na kanoume se CPU kai Atix700? Yparxei cpu pio grigori pou na kathetai sto motherboard exw akousei oti mporoume na allksoume tin karta grafikwn alla me ti kostos k apo pou? A!!! exei kanenas kapoia karta gia na vlepei tv sto amilo tou? PCMCIA i USB? Amilo 1667 g1 Amd64 4000+ 1gb ram Ati x700 100gb HDD Toshiba 5400rpm 16mb cache
Mavronasel Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 re paidia na rotiso kati asxeto.50 vathmoi kelsiou einai normal thermokrasia cpu ? ton amilo 1667g2 exo.
GI@RG@S Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 mia xaroula einai ego sto diko mou 17ara othoni exo 46-7
skullman Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 re paidia na rotiso kati asxeto.50 vathmoi kelsiou einai normal thermokrasia cpu ? ton amilo 1667g2 exo. Επειδή έχω το G1, έχε υπόψην σου οτι είναι κλειδωμένοι οι αισθητήρες από το Bios, οπότε δείχνει σταθερά 50 βαθμούς, χωρίς να είναι αυτή η πραγματική του θερμοκρασία!
Mavronasel Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 na rotiso kai kati allo.prospathisa na egkatastiso to bit defender 64bit kai mou evgale ena minima oti kai kala o epeksergastis den einai simvatos.mipos ftaei oti exo windows 32bit ?
skullman Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Βασικά, ακόμα δεν έχω βάλει τα 64 bitα, ούτε για να τα δώ. Έχω την εντύπωση πάντως, οτι μπορείς να τρέξεις ορισμένες 32bit εφαρμογές στα ΧΡ 64, αλλά όχι το ανάποδο, δηλαδή σε ένα 32 bitο λειτουργικό, 64bitες εφαρμογές. Αν ισχύει αυτό, είναι μάλλον λογικό το μήνυμα που σου έβγαλε!
johnny81 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το θορυβο στο τροφοδοτικο και δεν εχω την πολυτελεια να το στειλω για επισκευη καθως μου ειναι απαραιτητο αυτη τη περιοδο μηπως γνωριζει κανεις με ποιο τροπο μπορω να αγορασω ενα καινουριο? δηλαδη απο ποιον ,καποιο τηλεφωνο αν υπαρχει και πιθανη τιμη. Το πιο ωραιο ειναι οτι για την επισκευη ζητανε να στειλω και το λαπτοπ????
bgeorgalas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 johnny81, εγώ κάλεσα το helpdesk της fsc στην Ιταλία (που είμαι τώρα) και τελικά έστειλα μόνο το τροφοδοτικό για έλεγχο....Δεν ξέρω που μπορείς να βρείς ένα άλλο τροφοδοτικό.....το θέμα είναι ότι αν είσαι εντός εγγύησης το θεωρώ κάπως να δώσεις κάνα 60αρι ευρώ (τουλάχιστον) για καινούργιο τροφοδοτικό..... Εμένα πάντως το ίδιο helpdesk μου είπε ότι το τροφοδικό το καλύπτει εγγύηση ίδιας διάρκειας με το laptop οπότε αν συνεβαινε κάτι (αν καιγότανε όλο το σύστημα μαζί) θα τα άλλαζαν όλα..... Κάτι τελευταίο που νομίζω (αν και δεν είμαι ειδικός) θα πρέπει να έχεις υπόψη σου: αν βάλεις άλλο τροφοδοτικό (όχι της fsc) και πάθεις ζημιά μπορεί να μην σε καλύπτει και η εγγύηση μετα.... Η συμβουλή μου θα ήταν αν μπορούσες να περιμένεις λίγο μέχρι να μην το χρειάζεσαι τόσο πολύ για να το στειλείς, ή να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να δείς σε πόσες μέρες θα μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν....Anyway αν έχεις και λίγη υπομονή παραπάνω μόλις έχω νέα θα σου πω (μπορεί και να έιναι απολύτως φυσιολογικό στην τελική...) το δικό μου το ταξίδεψα χτες και σήμερα το πήραν στα χέρια τους, οπότε ελπίζω απο εβδομάδας να σας έχω νέα.....
skullman Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 το θέμα είναι ότι αν είσαι εντός εγγύησης το θεωρώ κάπως να δώσεις κάνα 60αρι ευρώ (τουλάχιστον) για καινούργιο τροφοδοτικό..... Επειδή με τον Γιάννη είμαστε φιλαράκια και είμαστε και οι δύο Χανιά, ενημερωτικά και μόνο, το να το στείλει απάνω με courier θα του βγεί κάπου γύρω στο 50άρικο. Χώρια που άγνωστο το τι καταχτύπι θα φάει το λαπτόπι στον δρόμο, καθότι του είπανε να το στείλει ολόκληρο και όχι μόνο το τροφοδοτικό! Κάτι τελευταίο που νομίζω (αν και δεν είμαι ειδικός) θα πρέπει να έχεις υπόψη σου: αν βάλεις άλλο τροφοδοτικό (όχι της fsc) και πάθεις ζημιά μπορεί να μην σε καλύπτει και η εγγύηση μετα.... Λέει για καινούργιο από την ίδια εταιρία, δηλαδή ίδιο με αυτό που έχει! Υ.Γ. Ίσως λάθος μου που απάντησα εγώ, απλά ξέρω τις απόψεις του Γιάννη και ξέρω οτι είναι απασχολημένος τώρα!
bgeorgalas Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Και γιατί πρέπει να ζητάς συγγνώμη που απάντησες εσύ? μια παρέα δεν είμαστε? Αnyway όταν έχω νέα από το δικό μου θα σας πω....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Κατ' αρχάς, δεν βρίσκω το λόγο να μην μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο επεξεργαστή.Το ζήτημα είναι πού θα βρεις σε λιανική έναν ML-44 ας πούμε και τι γίνεται με την εγγυησούλα. Σε ό,τι αφορά την κάρτα γραφικών, έχει κοιτάξει κανείς μέσα το slot αν είναι MXM type 1 ή 2; Αν είναι type 2, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάποια αναβάθμιση της προκοπής, αν και το θέμα είναι και τι σηκώνει και το σύστημα ψύξης του φορητούλη. Αν είναι type 1, δεν μπορούμε να κινηθούμε και πολύ ψηλά. Το θέμα είναι τι γίνεται από MXM κάρτες στη λιανική ( και μη μου αναφέρετε τα Turbo-X, γιατί η Clevo έχει "πειραγμένες" MXM και όχι συμβατές με το πρότυπο). Περί 32 και 64 bit εφαρμογών τώρα, εννοείται ότι ένα λειτουργικό που είναι 32 bit, δεν μπορεί να τρέξει 64bit εφαρμογές (στη θέση του 32 και του 64 μπορεί να μπει αντίστοιχα 8 και 16, 16 και 32, 64 και 128 κ.ο.κ). Ο λόγος είναι ότι το λειτουργικό, το οποίο αναλαμβάνει τη διασύνδεση υλικού-λογισμικού και τη χρήση του υλικού, είναι και το "πρόγραμμα" που θα εκμεταλλευτεί και θα επιτρέψει στις εφαρμογές να εκμεταλλευτούν το σχεδιασμό του υλικού. Έτσι, αν το λειτουργικό δεν "γνωρίζει" και δεν μπορεί να αξιοποιήσει την 64bit αρχιτεκτονική του επεξεργαστή, δεν μπορεί να υποστηρίξει και τις 64bit εφαρμογές.
johnny81 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 φιλε bgeorgalas ευχαριστω για την ανταποκριση.τα πραγματα οντως εχουν οπως τα περιεγραψε ο skullman καθως το κουβεντιασαμε το θεμα πριν κανω το ποστ.επομενως ειναι σαν να απαντησα εγω .οταν θα εχεις τελικες εξελιξεις κανε ενα κοπο να με ενημερωσεις.παντως στη περιπτωση μου ζητησαν να τους στειλω και το λαπτοπ το οποιο μου ακουγεται το λιγοτερο αστειο.
skullman Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Σε ό,τι αφορά την κάρτα γραφικών, έχει κοιτάξει κανείς μέσα το slot αν είναι MXM type 1 ή 2; Η X700 είναι type 1, αλλά υπάρχει ο χώρος μέσα στο laptop για να μπεί και type 2. Το ερώτημα που προκύπτει μετά φυσικά, είναι τι γίνεται με την θερμοκρασία και την κατανάλωση. Λογικά πάντως μπαίνει και μεγαλύτερη type 2, αν και δεν έχω ακούσει κανένα που να έχει βάλει!
bgeorgalas Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 johny 81, το ξέρω΄ότι είναι πρόβλημα και εμένα στην αρχή μου έλεγαν να στείλω και το laptop και να σου πω το κρίμα μου αν επέμεναν θα είμαστε στην ίδια φάση (θα έψαχνα για καινούργιο μετασχηματιστή, γιατί να στείλω μιας βδομάδας μηχάνημα στο Τορίνο δεν νομίζω να το έκανα ούτε και αν με απειλούσαν με όπλο) αλλά τελικά κατάφερα να τους παζαρέψω....anyway we'll keep in touch!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.