skullman Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 A!!! exei kanenas kapoia karta gia na vlepei tv sto amilo tou? PCMCIA [/b']i USB? Δεν εχω βάλει, αλλά προς ενημέρωση και μόνο, το 1667 δεν εχει PCMCIA αλλά Express Card, που είναι διαφορετικό πρότυπο, χωρίς συμβατότητα με τις pcmcia. Οπότε αναγκαστικά κοιτάς για USB!
tzez Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Έχω σε USB μια της Pinnacle. USB PCTV λέγεται αλλά θα συνιστούσα μακριά.. όσο πιο μακριά γίνεται!
Crizzt Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Επειδή έχω το G1, έχε υπόψην σου οτι είναι κλειδωμένοι οι αισθητήρες από το Bios, οπότε δείχνει σταθερά 50 βαθμούς, χωρίς να είναι αυτή η πραγματική του θερμοκρασία! Otan les kleidwmenoi, ennoeis oti ksekleidwnoun???
skullman Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποιος τρόπος να ξεκλειδωθούν, καθότι και το Bios της Uniwill που το φτιάχνει και το Bios της FSC, είναι και τα δύο κλειδωμένα, με τις ελάχιστες μόνο και καθαρά απαραίτητες επιλογές στο Bios. Αν στην πορεία πάρει κάτι το αυτάκι μου, θα σας σφυρίξω και σας!
bgeorgalas Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 στο ειχα στειλει και σε pm γιατί εν ξέρω αν ενδιαφέρει και τους υπόλοιπους το θέμα (μιας και τα λεμε μόνοι μας ) αλλά εν ξέρω αν το πηρες....λοιπόν έλεγα ότι μίλησα με το Helpdsek (παρασκευή μεσημέρι) και μου είπαν ότι απο το service παράγγειλαν καινούργιο μετασχηματιστή τν πέμπτη και ότι μόλις τον πάρουν στα χέρια τους θα μου τον στείλουν ((σημειώνω ότι το πακέτο το πήραν στα χέρια τους τετάρτη! (καλή η αισιοδοξία αλλά εν τον πάρω στα χέρια μου δεν θα ησυχάσω))....τι ακριβώς είχε δεν μου είπαν....μου είπαν απλά ότι είχε πρόβλημα και τον αντικαθιστούν....(μάλλον δεν σε βοηθάω και πολύ)....τελικά φαίνεται ότι το βούϊσμα δεν ήταν φυσιολογικο (εκτός και αν είναι πολιτική τους να αντικαθιστούν αμέσως με το πρώτο παράπονο....)...αυτά! τι να σου πω και εγώ δεν ξέρω....αν τελικά έρθει ο καινούργιος θα δω αν κάνει και αυτός θόρυβο και θα τα ξαναπούμε....εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα επέμενα για να στείλω μόνο τον μετασχηματιστή (αλλά και πάλι μένεις χωρίς laptop )
skullman Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Εκεί μπορώ να τον εξυπηρετήσω εγώ, αρκεί να επιστρέψει το δικό μου από το service! Όταν με το καλό επιστρέψει το δικό μου, ξαναπαίρνουμε τηλ. επιμένουμε να στείλουμε μόνο το μετασχηματιστή και στο ενδιάμεσο διάστημα, το φορτίζει με τον δικό μου.
21century Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Πολυ μπερδεμα βρε παιδια βλεπω. Τελικα με το σερβις τι γινεται? αξιζει?
bgeorgalas Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Πολυ μπερδεμα βρε παιδια βλεπω. Τελικα με το σερβις τι γινεται? αξιζει? 21century, εγώ δεν τους έχω παράπονο αλλά είχα να κάνω με το Ιταλικό service....(ο υπολογιστής αγορασμένος στην ελλάδα όμως....), την επόμενη μέρα που το πήραν στα χέρια τους το είχαν κοιτάξει και παράγγειλαν το 'ανταλακτικό' (στην περίπτωση μου καινούργιο μετασχηματιστή)....τώρα πότε θα τους ερθεί και πότε θα το πάρω στα χέρια μου είναι άλλο ζήτημα αλλά ευελπιστώ μέσα στην βδομάδα (τους χρονομετρώ!)....αυτα!
21century Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Εχει καλο σερβις απο οτι εχω ακουσει. Ειχα εναν Amilo για 2 χρονια και ηταν αψογος. Τωρα τον 1667 τον βρηκα στο Γερμανο με 1299 και δωρακια. ΑΞιζει δηλαδη..
bgeorgalas Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 εγώ τον δικό μου τον πήρα από multirama με 1300 σε 12 άτοκες....όσο για τά δωράκια τσάντουλα, σύνδεση στο net (που στην δίνουν για δωρακί αλλά είναι μεγάλη μούφα, γι αυτό προσοχή!) και ασφάλεια κλοπής για 1 χρόνο (αχρείαστη να είναι)....α! και ο δικός μου amilo μετά την πενταετία εξακολουθει να δουλεύει άψογα το σκυλί!
skullman Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Απ' οτι φαίνεται, εγώ είμαι γεννημένος γκαντέμης, καθώς το δικό μου κράσαρε σε παιχνίδια, πετούσε αδικαιολόγητες μπλέ οθόνες και άλλα χαριτωμένα! Είναι εδώ και κάνα μήνα για επισκευή, του αλλάξανε μητρική αλλά σερνότανε μετά και περιμένω τώρα εξελίξεις! Ελπίζω από βδομάδα να τελειώσει και αυτή η Οδύσσεια!
mandipl Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 yparxei tropos na mpei sti sigekrimeno laptop karta vodafone px parolo pou pairnei mono express card ? diladi mporei na mpei kapoio adaptoraki i kati tetio?
bgeorgalas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 yparxei tropos na mpei sti sigekrimeno laptop karta vodafone px parolo pou pairnei mono express card ? diladi mporei na mpei kapoio adaptoraki i kati tetio? ιδέα δεν έχω....μπορώ όμως να σου πω την εναλακτική λύση: usb to serial adapter (αν χρειάζεται) -> serial cable to mobile phone.....εμένα έστι μου δουλεύει μια χαρα!
skullman Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Υποθέτω οτι ο φίλος εννοεί την κάρτα Vodafone GPRS ή όπως αλλιώς λέγεται, που επιτρέπει την σύνδεση μέσω του δικτύου της Vodafone στο Internet, σε μεγάλες ταχύτητες. Δυστηχώς οι κάρτες αυτές βγαίνουν μόνο σε PCMCIA από ότι ξέρω, οπότε δεν κάθονται στο 1667!
bgeorgalas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 johny 81, χθες μου ήρθε ο καινουργίος μετασχηματιστής αλλά ακομά δεν έχω προλάβει να τον δουλέψω....τώρα με το σαβατοκύριακο μπροστά μου θα προσπαθήσω να το φτάσω στα άκρα και τα ξαναλέμε από δευτέρα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.