Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μονο που το μηχανημα το εχει προσφορα ο Γερμανος και τελικα τωρα τελιωσε...

το δίκο μου το είχα πάρει από multirama με 1300 (ε μου κ

ανανε και εκπτωσούλα απο τα 1399) πριν από έναν μήνα...δεν ξέρω τι τιμές δίνει ο γερμανός αλλά μήπως να κοιτάξεις και εκεί?

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na rotiso kati paidia ? to 1667g2 to exei kratisei kaneis anoixto gia poles ores stion mpriza? exei provlimata yperthermansis meta apo kapoio xroniko orio? i kalitera na to kleino? enoeite oxi se pliri leitourgia 100% . milame apla na katevazei apo internet px .

Δημοσ.
kai an pathei kati ? i eggiisi kaliptei teties periptoseis > >?? enoeite pano se grafeio tha to exo alla exei kai kaysona . den xero an paizei rolo

mandipl νομίζω ότι:

α. αν παραζεσταθει θα σβήσει από μόνο του για να μην κάψει τον επεξεργαστή και

β. λογικά θα πρέπει να σε καλύπτει η εγγύηση, στο εγχειριδιο λειτουργίας πρέπει να αναφέρεται η θερμοκρασία λειτουργίας (περιβάλλοντος) αλλα δεν γράφει τπτ για το πόσες ώρες μπορεί να μείνει ανοιχτο κτλ. κτλ....αν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι μέσα στο range που σου δίνει ο κατασκευαστής νομίζω οτι και ένα εξάμηνο να τον έχεις ανοιχτό και πάθεις ζημιά θα σε καλύψει η εγγύηση

το ερώτημα είναι αν όντως έχετε καύσωνα κάτω (που σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσουν τα black out ή τα περίεργα στην τάση) εμπιστεύεσαι την ΔΕΗ για να τον αφήσεις 3 μέρες ανοιχτό....σε τέτοια περίπτωση (αν πάθεις ζημιά λόγο αυξομείωσης της τάσης) δεν νομίζω οτι σε καλύπτει πια η εγγύηση

Ps. Αν κάνω λάθος διορθώστε με!

κανένα νεώτερο με τους drivers της ΑΤΙ είχαμε? εγώ των έβαλα τον καινούργιο driver για τον επεξεργαστή αλλά να σας πω το κρίμα μου δεν βλέπω διαφορα!

Δημοσ.
(αν πάθεις ζημιά λόγο αυξομείωσης της τάσης)

Ps. Αν κάνω λάθος διορθώστε με!

Αν το μηχανηματάκι μας βρίσκεται εκείνη την στιγμή στο ρεύμα με την μπαταρία απάνω, είναι μάλλον απίθανο να πάθει ζημιά από το ρεύμα, καθώς η μπαταρία λειτουργεί σαν UPS και Σταθεροποιητής συγχρόνως. Στην χειρότερη περίπτωση να καεί το τροφοδοτικό και όχι το λαπτόπι!

Δημοσ.

Αν εννοείς μέσω software, ίσως και να γίνεται. Σε hardware, σιγουρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

Δεν ξέρω αν δουλεύει η επιλογή Turn of monitor, στο Display Panel!

Ακόμα και αν δεν δουλέψει, μπορείς πάντα να χαμηλώσεις την φωτεινότητα της οθόνης.

(Υποθέτω οτι το θέλεις για να το αφήνεις ανοιχτό το βράδυ, να συνεχίζει κανονικά να κάνει οτι του χεις βάλει να κάνει και να μη σε θολώνει η ανοιχτή οθόνη)

Δημοσ.

Re paidia exei kaneis kataferei na kanei boot apo usb syskeui?

Ypostirizetai apo to sygkekrimeno laptop, etsi den einai?

Thanks!

Kostas

Δημοσ.

Ypostirizetai apo to sygkekrimeno laptop' date=' etsi den einai?

Thanks!

Kostas[/quote']

Δεν το έχω προσπαθήσει αλλά λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

Δημοσ.

Ypostirizetai apo to sygkekrimeno laptop, etsi den einai?

Thanks!

ουτε εγώ το έχω προσπαθήσει....άμα το δοκιμάσεις θες να μας πεις πως πήγε? :)

Λοιπόν σχετικά με τους drivers της οθόνης...εγώ έβαλα αυτούς με τα 512, στα properties της οθόνης μου δείχνει ότι η συνολική της μνήμη είναι 512 αλλά μεγάλη διαφορά δεν είδα....να κάνω και μια ερώτηση? υπάρχει τρόπος να διαλέγω εγώ πόση μνήμη θα μου χρησιμοποιήσει? ας πούμε ότι για κάποιες εφαρμογές θέλω να χρησιμοποιεί μόνο τα 128 που είναι δικά της και καθόλου από το σύστημα....γίνεται κάτι τέτοιο ή θα πρέπει να αλλάζω drivers κάθε φορά?

Δημοσ.

eimai 5 meres xoris to kanoniko mou pc kai mporo na po oti to 1667 me evgale asproprosopo . sxedon desktop replacement tha elega

to exo 5 meres kai nyxtes anoixto kai den masaei tipota . paizo hitman blood money kai oyte idronei . mia xara . eimai perifanos pou to epelexa telika

Δημοσ.
eimai 5 meres xoris to kanoniko mou pc kai mporo na po oti to 1667 me evgale asproprosopo . sxedon desktop replacement tha elega

to exo 5 meres kai nyxtes anoixto kai den masaei tipota . paizo hitman blood money kai oyte idronei . mia xara . eimai perifanos pou to epelexa telika

Σχεδόν?!?! Τι σχεδόν?! Εδω είναι πιο γρήγορο και πιο σταθερό από τον 3700+ San Diego που έχω για Desktop! Το μόνο που μου μένει είναι να του βάλω κάποια στιγμή σκληρό στις 7200 rpm! Τότε θα είναι πραγματικά πιο γρήγορος!

Δημοσ.
Σχεδόν?!?! Τι σχεδόν?! Εδω είναι πιο γρήγορο και πιο σταθερό από τον 3700+ San Diego που έχω για Desktop! Το μόνο που μου μένει είναι να του βάλω κάποια στιγμή σκληρό στις 7200 rpm! Τότε θα είναι πραγματικά πιο γρήγορος!

auto simainei oti telika sou irthe kai oti douleuei mia xara....:) anteeeeeeee kalodoulefto! se priksane poly me to service tis fsc katw?

Δημοσ.

Όχι τρελά, απλά επειδή μεσολάβησε γνωστός, ήθελαν να το τσεκάρουνε από όλες τις μεριές. Κανόνι είναι τελικά! Τώρα μπορώ επιτέλους να το απολαύσω και γω σε κάνα παιχνιδάκι! Από αύριο θα πιάσω όμως να βγάλω το προστατευτικό που έχει στην είσοδο αέρα από κάτω (το μαύρο πλαστικό που καλύπτει ένα μέρος της τρύπας!) να βελτιώσω λίγο και το airflow, ίσως και να βγάλω την ψύχτρα για να βάλω δική μου πάστα από κάτω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...