Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εμένα δεν με άφηνε να μπώ σε multiplayer, ενώ με το ίδιο cd έμπαινα κανονικά από desktop, σε 2 παιχνίδια που είχα δοκιμάσει. Εμένα όμως είχε και άλλα προβλήματα. Αστάθεια λειτουργικού, αδικαιολόγητες μπλέ οθόνες και κρασάρισμα σε παιχνίδια συνεχώς. Το στειλα στο σέρβις και όταν το πήρα πίσω, όλα αυτά τα προβλήματα είχαν διορθωθεί.

Σε ευχαριστώ. Μήπως σου είπανε τι του κάνανε στο σέρβις; Είδα οτι είσαι απο Χανιά μήπως όμως το έστειλες Αθήνα; Κι αν ναι που το έστειλες;

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να πω απλώς οτι οι κυματισμοί φαίνονται σε σκούρο μόνο φόντο, ενώ όταν το συγκρίναμε με το δικό μου, εμένα δεν παρουσίαζε τίποτα τέτοιο. Ας κοιτάξουνε και το δικό τους 2-3 μπάς και είναι γενικότερο το πρόβλημα, αλλιώς βλέπω τον Γιάννη να το ξαναστέλνει στο σέρβις!

θα το κοιτάξω άμα πάω σπίτι και θα σας πω....μήπως έχετε αλλάξει τους drivers της ΑΤΙ με άλλους που δεν βρίσκονται στο site της fsc, και μήπως το refresh rate δεν είναι 60hz? στο κάνει μόνο μέσα στα windows (οπότε μπορεί να είναι drivers) ή και κατά την διάρκεια του boot?

Δημοσ.

το προβλημα εμφανιστηκε χρησιμοποιώντας drivers της fujitsu αν και μετα εκανα δοκιμη με αυτους της ati μπας και αλλαξει τιποτα. σε περιβαλλον boot ( η στο bios) λογω σκουρου φοντου δε φαινεται τιποτα αν και ακομα το τσεκαρω. η συχνοτητα ειναι στα 60hz.μπερδεμενη ιστορια παντως να χε κατι πιο προφανες θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ. Μήπως σου είπανε τι του κάνανε στο σέρβις; Είδα οτι είσαι απο Χανιά μήπως όμως το έστειλες Αθήνα; Κι αν ναι που το έστειλες;

Αθήνα το έστειλα, στην ίδια την FSC. Από ότι μου είπανε, αλλάχτηκε μητρική και GPU. Απλά πήρε αρκετό χρόνο, ξεπεράσαμε τον μήνα.

Δημοσ.

λοιπόν το τσέκαρα και στο σπίτι και δεν μου φαίνεται να τρεμοπαίζει....δεν κατάλαβα αν στο έκανε απο όταν ήρθε πίσω από το service ή αν άρχισε να στο κάνει μετά από εγκατάσταση drivers.....στο κάνει συνέχεια (πχ ακόμα και στο ΒΙΟS? δοκίμασε να βρείς κανένα παιχνίδι DOS και με μια δισκέτα εκκίνησης να δεις αν συνεχίζει νa τρεμοπαίζει....στο site της ΑΤΙ κάπου είχα δεί ότι στα γνωστά προβλήματα της ΑΤΙ Χ700 είναι και screen corruption αν βάλεις την ανάλυση στα 640χ(κάτι άλλο ππου δεν θυμάμαι), τώρα τι ακριβώς ενοούν....

Δημοσ.

το προβλημα αυτο ηταν η αιτια και πηγε στο σερβις αλλα δεν ειδα να εφτιαξαν κατι αν και με διαβεβαιωναν οτι το ειχαν διορθωσει.νεους driver εβαλα μετα που παρατηρησα το προβλημα μπας και γινει κατι.ξεχασα να αναφερω οτι το κανει και σε περιβαλλον dos η boot.απο οτι καταλαβαινω παντως αν και ημουν ηδη βεβαιος προκειται για βλαβη που θα με τυραννησει αρκετα

Δημοσ.

kalispera se olous..

sorry pou tha vgo ligo apo to klima..

akouste provlima:

klassika o foritoulis mas exei modem motorola sm56

ton exo 5 mines kai douleuei mia xara genikotera

prin treis meres ksafnika kai gia aneksigito logo stamatise na mpainei sto internet. mia mera prin ola ok, ton kleino, ton ksana anoigo tin alli mera kai apo tote mou vgazei sinexos sfalma 678, oti dld den apokrinetai o apomakrusmenos ypologistis.

epikoinonisa me tin etairia paroxis internet kai apo ekei ola ok

mou eipan oti ftaei to modem.

ma einai dinaton mia mera apla na stamatise na douleuei?

kai ti na epathe dld?

mipos exei kaneis sas kamia idea?

vlepo ton kosmo tou net apo daneiko ypologisti pleon kai oxi tipota allo alla den mporo kai na doulepso..

megali friki!!

Δημοσ.

distixos to provlima einai sto laptop..

dokimasa 3 diaforetikes sindeseis kai ginetai to idio..

akougetai stin arxi o ixos oti anoigei to modem kai amesos meta nekronei

den akougetai na kanei kan klisi..

megali apelpisia..

Δημοσ.

Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις το modem και να του ξαναπερασεις τον driver του. Ισως να έγινε corrupted κάποιο αρχείο και να δουλέψει κανονικά με την επαναφορά αυτή!

Δημοσ.

Κάτι ακόμα που σκέφτηκα : Ίσως να μπερδεύεται με το αν η γραμμή έχει σήμα κλήσης. Οπότε πήγαινε στις Ιδιότητες του modem από τον Πίνακα Ελέγχου και ξετίκαρε την επιλογή που έχει για αναμονή σήματος κλήσης ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
distixos to provlima einai sto laptop..

dokimasa 3 diaforetikes sindeseis kai ginetai to idio..

akougetai stin arxi o ixos oti anoigei to modem kai amesos meta nekronei

den akougetai na kanei kan klisi..

megali apelpisia..

δες απο τo system properties τα properties του modem και σιγουρέψου ότι είναι ενεργοποιημένο και ότι η επιλογή ''...wait for dial tone before...'' δεν είναι κλικαρισμένη (α ρε skullman! έχω χάσει ώρες στο παρελθόν προσπαθώντας να καταλάβω τι φταίει)....κάτι άλλο που μπορει να παίζει αν παράλληλα δοκίμασες να συνδεθεις και με LAN είναι να έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις, δες και απο Internet explorer > tools >internet options > connections αν για κάποιο λόγο σου έχουν αλλαχτεί οι ρυθμίσεις....

Δημοσ.

sas euxaristo poli gia tis simvoules alla den ginetai tipota...

ola einai ok

oute tsekarismeno einai

oute allagi stis rithmiseis fainetai na paizei

kai to periergo tis ypothesis einai oti stis idiotites tou modem leei "auti i siskeui douleuei kanonika". ti na ypotheso den ksero..

pira kai to servis tis etairias kai epatha kai deuteri friki.

theloun na to pao, meta apo 2-3 meres tha kataliksoun ti exei

meta alles 10-15 meres na erthei to antallaktiko (an xreiazetai)

alles poses meres na to fiaksoun..

stin teliki ena mina xoris laptop kai an ginei douleia (giati ligo periergoi mou fanikan)

ligo travigmeno den einai?

Δημοσ.
Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις το modem και να του ξαναπερασεις τον driver του. Ισως να έγινε corrupted κάποιο αρχείο και να δουλέψει κανονικά με την επαναφορά αυτή!

kalliopi μην απελπίζεσαι! δοκιμασε και αυτό που λέει ο skullman παραπάνω και δες τι θα βγει....να πω κάτι χαζό, μήπως κατά το σερφάρισμα (όταν έπαιζε) κατέβασες από πουθενά κανένα (άθελα σου) dialer και δοκιμάζει να σε συνδέσει μέσω ανταρκτικής? αν υπάρχει τέτοια υποψία τότε δοκιμάσε ένα adaware remover....τέλος, είσαι σίγουρη ότι το καλώδιο είναι εντάξει? η πρίζα του τηλεφώνου? το δοκίμασες σε άλλη πρίζα με άλλο καλώδιο κτλ...?Μπορείς να θυμηθείς τι έκανες την τελευταία φορά που σου δούλευε? (μήπως άλλαξες drivers ktl...)?

αντε και να δεις που θα βρεθεί η άκρη!

Ps. εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα το πήγαινα πρώτα στο κατάστημα που το αγόρασα (αν είναι κοντά σου) να το δουν από κοντά μήπως και είναι καμμία βλακεία ρύθμιση software πριν το στείλω στην εταιρία για service στο κάτω κάτω 1300 εuro (πάνω κάτω) τους άφησες, δεν χάλασε ο κόσμος για 15' που θα το κοιτάξουν!

Δημοσ.

paidia me sigkinei to endiaferon sas!

distixos oute me driver egine douleia

dokimasa treia kalodia

dio thires kai treis mprizes...

ta idia pali..

teleutaia fora pou doulepse apla koitaksa ta mail mou kai tin prognosi tis emu

tipota perissotero, ton ekleisa kanonika kai apo tote nekrose to simpan!

kai to xeirotero xalase tora pou to xreiazomai perissotero!! :(

i kakia ton apsuxon pragmaton..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...