johnny81 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω προς το παρον σε γενικες γραμμες τα παει καλα. Η ιδεα με τις χαντρες δεν ειναι καθολου κακη. Και εγω τετοια φαινομενα περιμενα απο τα αλλα σερβις αλλα τελικα και η επισημη δεν ηταν σιγουρα αυτο που περιμενα.
skullman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Παιδιά, κάτι βρήκα για το ξεκλείδωμα του μετρητή θερμοκρασίας για τον επεξεργαστή, μέσω ACPI, αλλά είναι στα Γερμανικά. Δυστυχώς οι γνώσεις μου για την γλώσσα αυτή είναι τελείως επιφανειακές. Μήπως θα μπορούσε κάποιος Γερμανόφωνος Insomniac να βοηθήσει λίγο την κατάσταση? Ορίστε και το link:
johnny81 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ωραιος φιλε skullman αν δουλεψει θα ειναι κατι το χρησιμο ελπιζω να βρεθει ακρη με τη μεταφραση συντομα.
skullman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Κάτι έγινε τελικά! Παραθέτω στα Αγγλικα! here a short instruction: 1. Download NHC 2.0 beta an install it 2. Download the Script at the end of this thread and extract it to x:\program files\(installfolder of NHC)\acpi 3. Run NHC an go to the Tab ACPI -> ACPI Control System Details Remember: It is only tested with BIOS Ver 1.06, but it may also run with older versions Το σκριπτάκι που αναφέρει, θα το βρείτε εδώ: μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αποσυμπίεση στον φάκελο acpi το οποίο βρίσκεται εκεί που έχετε εγκαταστήσει το Notebook Hardware Control 2.0 beta. Έχετε υπόψη σας, οτι χρειάζεται το Microsoft Framework 2.0 για να δουλέψει το NHC. Μετά ανοίγετε την ετικέτα ACPI και μπορείτε μέσα από το πρόγραμμα να βλέπετε την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Για να μην σας πάρω στον λαιμό μου, δεν το χω δοκιμάσει ακόμα, καθότι το λαπτόπι είναι σπίτι. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και θα σας πω αύριο! Ελπίζω να δουλεύει κανονικά! Και ένα μικρό hint ακόμα: Για να διαβάσετε πως θα αλλάξετε την αντιστοιχία πλήκτρων στο τηλεκοντρόλ και στα πλήκτρα συντόμευσης στο λάπτοπ, διαβάστε εδώ. Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα αυτά!
skullman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Παιδιά, το δοκίμασα χθές τελικά, αλλά σε μένα δεν μου δούλεψε. Μου βγάζει το μήνυμα "ACPI not configurated" ή κάπως έτσι. Δοκιμάστε το και σεις μπας και δουλέψει σε κανέναν!
skullman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Τελικά προέκυψε εναλλακτική! Χρησιμοποιήσετε το zip αρχείο που επισυνάπτεται και ξεζιπάρετε στον γνωστό φάκελο ACPI που λέγαμε! Λογικά θα δουλέψει, αλλά και γω θα το δοκιμάσω το απόγευμα! Μην του αλλάξετε όνομα, αφήστε το όπως έχει! abc.zip
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 παιδια ακουσε κανενας για ενα καινουργιο bug που βγαλανε αυτα και χρειαζονται bios update ?
skullman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 παιδια ακουσε κανενας για ενα καινουργιο bug που βγαλανε αυτα και χρειαζονται bios update ? Δεν υπάρχει κάποιο καινούργιο, το τελευταίο είναι το 1,06c και αυτό υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό! Εγώ έχω άλλο πρόβλημα! Στην μπαταρία μου δουλεύει στα 800Mhz, ότι και να κάνω! Καμμιά ιδέα? Νομίζω οτι είναι θέμα driver του επεξεργαστή, αλλά δεν μπορώ να τον ξυλώσω για να βάλω τον κανονικό από το site της FSC!
denexo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα! Στην μπαταρία μου δουλεύει στα 800Mhz, ότι και να κάνω! Καμμιά ιδέα? Νομίζω οτι είναι θέμα driver του επεξεργαστή, αλλά δεν μπορώ να τον ξυλώσω για να βάλω τον κανονικό από το site της FSC! Έρχεσαι στα λόγια μου. Δες λίγα post πιο πάνω που αναφέρω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τα ίδια με τους 1.3.1 και 1.3.2 της ίδιας της AMD αλλά και με αυτούς από FSC.
skullman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Τώρα μου το παρουσίασε, υποθέτω μετά που έβαλα τους drivers της AMD.Πριν δεν νομίζω να χα πρόβλημα (έπαιζα παιχνίδια κανονικά). Αλλά δεν μπορώ να τους ξηλώσω με τίποτα! Κάποια στιγμή θα πέσει φορματάκι και θα σας πώ μετά τι έγινε!
denexo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά σήμερα έγινε το εξής στο 1667g2 μου : κόλλησε το pc και έτσι κράτησα πατημένο για 4 secs το power για να κλείσει. Με το που πατάω ξανά το power για να ανοίξει είτε θα έφτανε μέχρι το gruβ και θα έκανε restart μόνος του είτε θα πάγωνε. Βγάζω την μπαταρία, πατάω το power, ξεκινάει κανονικά ο υπολογιστής αλλά δεν άναβε η ένδειξη της μπαταρίας (πορτοκαλί λαμπάκι). Ξανά στο ρεύμα, το λαμπάκι αναμόσβηνε όπως έπρεπε πορτοκαλί και αφού φόρτισε η μπαταρίαμ τότε έγινε πράσινο (όλα normal δηλαδή). Ξανά μόνο με την μπαταρία, καμία ένδειξη πάλι. Τι έγινε έτσι ξαφνικά;
bgeorgalas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά σήμερα έγινε το εξής στο 1667g2 μου : κόλλησε το pc και έτσι κράτησα πατημένο για 4 secs το power για να κλείσει. Με το που πατάω ξανά το power για να ανοίξει είτε θα έφτανε μέχρι το gruβ και θα έκανε restart μόνος του είτε θα πάγωνε. Βγάζω την μπαταρία, πατάω το power, ξεκινάει κανονικά ο υπολογιστής αλλά δεν άναβε η ένδειξη της μπαταρίας (πορτοκαλί λαμπάκι). Ξανά στο ρεύμα, το λαμπάκι αναμόσβηνε όπως έπρεπε πορτοκαλί και αφού φόρτισε η μπαταρίαμ τότε έγινε πράσινο (όλα normal δηλαδή). Ξανά μόνο με την μπαταρία, καμία ένδειξη πάλι. Τι έγινε έτσι ξαφνικά; βρε denexo συγγνώμη αλλά εν κατάλαβα και πολλά από το Msg σου....πολύ μπερδεμένο το βρίσκω..... πχ.:''.... Βγάζω την μπαταρία, πατάω το power, ξεκινάει κανονικά ο υπολογιστής αλλά δεν άναβε η ένδειξη της μπαταρίας (πορτοκαλί λαμπάκι)...'' αν κατάλαβα καλά έκανες εκκίνηση στο μηχάνημα χωρίς την μπαταρία επάνω....οπότε και είναι φυσιολογικό να μην ανάβει το πορτοκαλί λαμπάκι...... ''...Ξανά μόνο με την μπαταρία, καμία ένδειξη πάλι...'' και εμένα το ίδιο κάνει....αν ανοίξω μόνο με μπαταρία δεν ανάβει κανένα λαμπάκι όταν η μπαταρία πέσει ανάβει το κόκκινο λαμπάκι.....
denexo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 ''...Ξανά μόνο με την μπαταρία' date=' καμία ένδειξη πάλι...'' και εμένα το ίδιο κάνει....αν ανοίξω μόνο με μπαταρία δεν ανάβει κανένα λαμπάκι όταν η μπαταρία πέσει ανάβει το κόκκινο λαμπάκι.....[/quote'] OK. Thx για το info. Από εκεί να φανταστείς πόσο καιρό έχω να το δουλέψω μόνο με την μπαταρία που νόμιζα ότι έπρεπε να ανάβει μονίμως το λαμπάκι πορτοκαλί. βρε denexo συγγνώμη αλλά εν κατάλαβα και πολλά από το Msg σου....πολύ μπερδεμένο το βρίσκω..... Έκανα edit το original post κατά τις 1:15 από Linux, το οποίο ωραιότατα με το που πατάω save, μου αποθηκεύει το κείμενο σε άλλο encoding, με αποτέλεσμα το κείμενο να μην είναι readable. Οπότε βάλε ότι έπρεπε να ξαναγράψω το κείμενο χωρίς την απαραίτητη διαύγεια και μετα μάτια να κλείνουν... :evil: Πάντως έχεις δίκιο : τώρα που το ξαναβλέπω δεν είναι και ότι πιο ευκολοδιάβαστο .
johnBcrete Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Kaneis me Notebook cooler gia to 1667? Kapios eixe kanei post oti eixe sindesei ena note. cooler me trofodotiko k analoga me tin tasi pou edine ,oi anemistires analoga girizan pioligo/pio poli....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.