Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τους επίσημους της εταιρείας έχω. Θα δω αύριο με μπαταρία αν έχω το ίδιο πρόβλημα διότι πάντα τον χρησιμοποιώ με ρεύμα και δεν το έχω προσέξει μέχρι τώρα... :)

Edit: Έχετε δοκιμάσει αυτή τη λύση;;; Δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα όμως...

You can download http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/AMDPowernowver3.04.EXE

And install it in Compatibility Mode - Right click the program, select properties, click on the Compatibility tab, and select Windows 2000 with the tick box checked. Then run the program, let it install, restart, pull out the power plug and watch your PC adjust the clock speed dynamically when set to Desktop in the power configs at least.

Κάτι ακόμα, τελικά αυτή η λύση δούλεψε μπάλα! Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, το λάπτοπ ανταποκρίνεται κανονικά, με μεταβολές συχνότητας επεξεργαστή ανάλογα με το φορτίο!

Ευχαριστώ nobleman, με προβλημάτιζε αρκετά!

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν κρίνουνε οι moderators οτι εξυπηρετεί το γενικότερο καλό (σε επίπεδο πληροφόρησης) για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Το συγκεκριμένο το δικό μας, όσο ενδιαφέρον και να είναι, έχει απήχηση μόνο σε όσους έχουν αγοράσει το 1667. Σε 1 χρόνο, που θα έχει ξεπεραστεί κατά πολύ,κανένας δεν θα ενδιαφέρεται για αυτό, οπότε και δεν πληρεί τις προδιαγραφές για Sticky. Το κοιτάμε 20 άτομα που το έχουμε πάρει και αποτελούμε μια μικρή παρέα, μέσα στην μεγάλη παρέα του Insomnia. Δεν αφορά όμως τους υπόλοιπους!

Δημοσ.

Τελικά όλα καλά με το μηχανηματάκι, αν εξαιρέσουμε 1 πράγμα! Δεν μου δουλεύει το Powerplay! Δεν κόβω και φλέβες, όλο στο ρεύμα το 'χω, αλλά είναι η αίσθηση που με χαλάει! Λίγο που το έψαξα, ήταν θέμα drivers, από κάποια έκδοσή και μετά το υποστηρίζανε. Ε, σε μένα ότι και αν έχω κάνει δεν έχει όρεξη να δουλέψει! Δεν ρίχνεται καμμιά ματιά αν δουλεύει κανονικά σε σας?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παντως το μηχανημα σου ειναι πολυ δυνατο και εφοσον λυθηκαν τα μικρα προβληματακια πρεπει να εισια ευχαριστημενος, τι γνωμη εχετε για τα Amilo pro?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παίδες συγγνώμη που χάθηκα αλλά είμαι στο νησι με dialup και δεινοπαθώ να κάνω το οτιδήποτε συμπεριλαμβάνει internet.....

1. 21st century ιδέα δεν έχω για την σειρά pro (δεν έχει πέσει κανένα στο χέρια μου) αλλά είχα την εντύπωση ότι απευθύνεται περισσότερο σε τεχνικούς/εππαγελματίες (γι αυτό και αν δεν κάνω λάθος τα μηχανήματα αυτά εξακολουθούν να βγαίνουν με σειριακές 9pin κτλ.)

2. Skullman ευχαριστώ για την υπομονή σου στο θέμα δίσκος 7200rpm και θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμα για το ζήτημα γιατί εχω αρχίσει να τρελαίνομαι....στο manual του μηχανήματος λέει ξεκάθαρα ότι αλλαγή μνήμης και σκληρού δίσκου μπορεί να γίνει από τον χρήστη μετά από συννενόηση με το helpdesk της FSC αλλιώς παύει να ισχύει η εγγύηση....μίλησα με το to helpdesk και μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι αν έχω αγοράσει τα κομμάτια να τους τα πάω να μου τα μοντάρουν εκείνοι γιατί αλλιώς δεν θα ισχύει η εγγύηση....(φυσικά τον δίσκο τον έβαλα μόνος μου τελικά και δουλεύει ρολόι (άσχετα αν είχα διάφορες άλλες περιπέτειες που θα σας πω όταν ξαναγυρίσω στην ADSL μου)) αλλά μπορείτε να μου πείτε (όσοι απο εσας έχουν αλλάξει δίσκο) τι διαδικασία ακολούθησαν (όσων αφορά την επικοινωνία με την FSC) γιατί μου φαίνεται ότι θα κάνω ένα γράμμα στα κεντρικά τους και θα κατεβάζω πολλά μα πολλά καντήλια....

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι o καθενας που εκανε την ιδια δουλεια να ενημερωσε το helpdesk.για τον skullman τουλαχιστον που γνωριζω δεν θυμαμαι να εκανε κατι τετοιο.αν κανω λαθος ας με διορθωσει. ο καθενας αγοραζει το δισκο και τον τοποθετει μονος του που ειναι και λογικο αφου δεν ειναι κατι το δυσκολο.τωρα να αγοραζεις τα πραγματα και να τους τα παραδωσεις μαζι με το λαπτοπ για να τα περασουν μου κανει καπως.και ποιος εγγυαται οτι πχ εγω απο τη κρητη που θα το στειλω με κουριερ θα φτασει σωο και δεν θα χω αλλα απο το πουθενα για κατι που μπορω να το κανω.θα μου πεις αμα κανει κανεις κατι λαθος γιατι να τον καλυπτει η εγγυηση αυτο τουλαχιστον υποθετω ειναι το σκεπτικο τους.απο την αλλη ποσο καθυστερηση θα πεσει δεν ξερει κανεις. Ειμαι και εγω σε φαση αλλαγης του αν και προς το παρον το κοστος ειναι ψιλοαπαγορευτικο για μενα αλλα τωρα με ψιλοπροβληματισες, αν και το περιμενα. εδω για ενα τροφοδοτικο χαλασμενο ζητανε και το λαπτοπ.το σκεπτικο ηταν ωραιο παντως( κυριε αφου χωρις τροφοδοτικο δεν μπορειτε να το δουλεψετε τι πειραζει να το στειλετε?, αφου επι ωρα προσπαθουσα να του εξηγησω οτι μου χρειαζεται λογω εργασιας και μεταπτυχιακης διατριβης)

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι o καθενας που εκανε την ιδια δουλεια να ενημερωσε το helpdesk.για τον skullman τουλαχιστον που γνωριζω δεν θυμαμαι να εκανε κατι τετοιο.αν κανω λαθος ας με διορθωσει. ο καθενας αγοραζει το δισκο και τον τοποθετει μονος του που ειναι και λογικο αφου δεν ειναι κατι το δυσκολο.τωρα να αγοραζεις τα πραγματα και να τους τα παραδωσεις μαζι με το λαπτοπ για να τα περασουν μου κανει καπως.και ποιος εγγυαται οτι πχ εγω απο τη κρητη που θα το στειλω με κουριερ θα φτασει σωο και δεν θα χω αλλα απο το πουθενα για κατι που μπορω να το κανω.θα μου πεις αμα κανει κανεις κατι λαθος γιατι να τον καλυπτει η εγγυηση αυτο τουλαχιστον υποθετω ειναι το σκεπτικο τους.απο την αλλη ποσο καθυστερηση θα πεσει δεν ξερει κανεις. Ειμαι και εγω σε φαση αλλαγης του αν και προς το παρον το κοστος ειναι ψιλοαπαγορευτικο για μενα αλλα τωρα με ψιλοπροβληματισες, αν και το περιμενα. εδω για ενα τροφοδοτικο χαλασμενο ζητανε και το λαπτοπ.το σκεπτικο ηταν ωραιο παντως( κυριε αφου χωρις τροφοδοτικο δεν μπορειτε να το δουλεψετε τι πειραζει να το στειλετε?, αφου επι ωρα προσπαθουσα να του εξηγησω οτι μου χρειαζεται λογω εργασιας και μεταπτυχιακης διατριβης)

και βασικά ποιός θα σου πληρώσει τα μεταφορικά να στείλεις το laptop ασφαλισμένο.......(αν και ο τύπος με τον οποίο μίλησα μου είπε ότι αν ήμουν θεσσ/κη, αθήνα ή κρήτη κάτι γινόταν) την θυμάμαι την φασαρία με το τροφοδοτικό.....μπερδεψοδουλειά με λίγα λόγια....:) κρίμα πάντως γιατί με κάτι τέτοια έχουν αρχίσει να χάνουν πόντους.....Θα κάνω άλλη μια απόπειρα από Ιταλία που είναι πιο ανοιχτόμυαλοι οι άνθρωποι (και υπάρχουν και οι κάπως πιο οργανωμένες ενώσεις καταναλωτών που σου κάνουν πλάτες) και θα δούμε τι θα βγει.....(στο κάτω κάτω εγώ βάση manual αγόρασα δίσκο, ας μου πληρώσουν τα μεταφορικά να πάει και να έρθει το μηχανάκι ή ας μου πληρώσουν τον δίσκο και να τους τον στείλω να τον βάλουν εκεί που ξέρουν αφού δεν μπορώ να τον κάνω τίποτα....)

thanx johny και καλές γιορτές σε όλους!

Δημοσ.

Ναι με τα πολλα εχουν βρει συνεργατη στο ηρακλειο για τη κρητη αλλα η αυτοπροσωπως πρεπει να το παω αν χρειαστω κατι η με κουριερ καθως το πρωτο θελει χρονο για βολτα μεχρι εκει. Αν χρεωνουν την εγκατασταση αναρωτιεμαι . Αν συμβει κατι και το δωσεις για σερβις με τον πρωτο δισκο που θα το καταλαβουν ?? και το καινουριο να εχεις πανω δεν πιστευω να το παρουν χαμπαρι. Το οτι θα χρειαζομαστε και αδεια για να τα αναβαθμισουμε δεν το περιμενα.σε αρκετα μαγαζια με την αγορα αρκετοι αλλαζουν μνημη και δισκο στην ουσια ουτε αυτοι εχουν εγγυηση με αυτη τη λογικη. Δε πιστευω να μπω σε ολη αυτη τη φασαρια θα το περασω ο ιδιος, τωρα αν ειμαι τοσο γκαντεμης και κανω ζημια τι να πω. καλες γιορτες σε ολους

Δημοσ.

Επέμενα για επαγγελματικούς λόγους και δεν μου τον κράτησαν, παρά μόνο τον σκληρό, στο service Ηρακλείου...

Καθυστέρησαν λίγο -κανά τρίμηνο- και είχα αγοράσει άλλον πιο γρήγορο στις 7200rpm αλλά μου έμεινε ο δικός τους, ως εξωτερικός... τέλος καλό, όλα καλά!!!

Δημοσ.
Επέμενα για επαγγελματικούς λόγους και δεν μου τον κράτησαν, παρά μόνο τον σκληρό, στο service Ηρακλείου...

Καθυστέρησαν λίγο -κανά τρίμηνο- και είχα αγοράσει άλλον πιο γρήγορο στις 7200rpm αλλά μου έμεινε ο δικός τους, ως εξωτερικός... τέλος καλό, όλα καλά!!!

nobleman, συγγνώμη αλλά εν πολυκαταλαβαίνω το post σου.....εννοείς ότι τον δίσκο στις 7200 στον έβαλαν στο service της FSC και οτι επέμενες για να γίνει γρήγορα ή δουλειά ή εγώ κατάλαβα λάθος?

Δημοσ.
nobleman, συγγνώμη αλλά εν πολυκαταλαβαίνω το post σου.....εννοείς ότι τον δίσκο στις 7200 στον έβαλαν στο service της FSC και οτι επέμενες για να γίνει γρήγορα ή δουλειά ή εγώ κατάλαβα λάθος?

oyte kai ego to katalava ayto :roll:

Δημοσ.

Το ξαναγράφω σε πιο απλά ελληνικά:

Προφασίστηκα επαγγελματικούς λόγους για να μην μου κρατήσουν το laptop, όπως αυτοί επέμεναν, προκειμένου να εξετάσουν ντε και καλά τι έχει... τελικά, αποδέχτηκαν την άποψή μου ότι είναι πρόβλημα του σκληρού και κράτησαν μόνο τον σκληρό που τους έδωσα εγώ για να τον αντικαταστήσουν...

Ενδιάμεσα, για να κάνω τη δουλειά μου έβαλα έναν 7200άρη και όταν μετά από 3 μήνες μου έφεραν τον σκληρό, που ήταν ακριβώς όπως τον προηγούμενο δλδ στις 4200, απλά τον χρησιμοποιώ ως εξωτερικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...