Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις το ξαναέτρεξα και πάλι τα ίδια.Απλά δεν μου βγάζει συγκεκριμένα μόνο τις κόκκινες τελείες αλλά κάνει διάφορα(χρωματιστά σχήματα,από πράσινη η οθόνη γίνεται μπλε)

Ορίστε και τι έπιασα με την καμερα από το κινητό

[ATTACH]21603[/ATTACH]

Τι συμβολα ειναι αυτα ρε.....μηπως εχεις κανει κανα τρελο oc και δεν το σηκωνει?

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όχι και με stock settings που το δοκίμασα πάλι τα ίδια.Τι στο καλό είναι πάλι αυτό.Πριν κανένα 5μηνο έπαιξα κανονικότατα το warhead

Σιγουρα δεν εχεις πειραξει κατι στο pc?

Δημοσ.

Βάλε κανα άλλο βαρύ παιχνιδι και δες αν σου κάνει κανενα παρομοιο πρόβλημα γιατι τα pes kai nba ειναι ελαφρια. Αν όχι , που είναι και το πιθανότερο κανε unistall και reinstall το παιχνίδι και drivers της κάρτας και λογικά το προβλημα θα λύθει.

Δημοσ.

δοκίμασε και με άλλα παιχνίδια γιατί μου φαίνεται σα να τα παιξε η κάρτα σου...επίσης δοκίμασε ati tool με στοκ ρολόγια..αν εκεί σου πετάει artifacts μάλλον ψόφησε..

Δημοσ.

ισως τα παιξε κάποια μνήμη της κάρτας και για αυτό ίσως όταν δεν χρησιμοποιείται όλη δεν σου βγάζει πρόβλημα. Δοκίμασε σε πολύ υψηλές αναλύσεις (1920 και πάνω)να δεις αν σου εμφανίζεται πιο συχνά το πρόβλημα.

Ναι συνήθως έτσι απλά χαλάνε. Αν δεν σου είναι κόπος δοκίμασέ την σε άλλο υπολογιστή ή κάνε ένα φορματ.

Δημοσ.

Polonos13 και η δικιά μου η 8800gtx ψόφησε πριν από λίγες ημέρες, έτσι στα καλά καθούμενα χωρίς κανένα προηγούμενο πρόβλημα. Πότε την είχες αγοράσει αν επιτρέπεται? Πιθανότατα θα είσαι εντός εγγύησης, αν ναι ίσως να σου βγει και σε καλό :P

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες, πολύ δροσερή θα έλεγα κιόλας.

Μάλλον πάντως τα έχει παίξει...

Δοκίμασε τη τροφοδοσία της. Μπορεί να έχει ξεκουμπώσει κάποια τροφοδοσία...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...