Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Jack Mamais of Crytek said in an exclusive Crysis-Online interview that his X1900XT runs the game very well at reasonably high settings ( still unoptmized ).

Εμενα αυτο μου φτανει:mrgreen: Αμα βελτιωσουν τον κωδικα, βγαλει και η ΑΤΙ οδηγους, θα ειμαστε super!

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όπως και να το κάνουμε, το BF2 έχει πιάσει 2 χρόνια και 90% έπαιζα BF2 online αντί για κάποιο άλλο παιχνίδι, γιατί κανένα δεν μου έκανε το "κλικ", ούτε είχε κάποια ελευθερία κινήσεων με το πεζικό (γιατί πετάω μόνο αεροπλάνο στο BF2? ;)).

Τώρα όμως... :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, είναι κι αυτό. Πέταγα και εξομοιωτές, αλλά τελευταία πετάω αεροπλάνα μόνο στο BF2, το infantry του δεν μου άρεσε τόσο + ότι πεθαίνω πολύ εύκολα. :P

Στο Crysis νιώθεις λίγο σαν ninja με τα διάφορα modes. Και πάλι είσαι τρωτός ενάντια σε τανκ, κλπ, αλλά έχει άλλη αίσθηση...

Δύσκολο να το περιγράψω, υπομονή μια βδομάδα και στο demo πιστεύω πως θα καταλάβετε πως νιώθω. :)

Δημοσ.
Το πρόβλημα με τα κλειδιά είναι πως εκτός από e-mail, θέλουν και λεφτά (για subscription) οπότε παίρνει ένα ο καθένας... :(

Δεν έχουμε extra δηλαδή.

Από δικής μου άποψης πάντως, θέλει ακόμα κάμποσο optimisation (καλά, είναι beta build 6 μηνών όπως είπε ο j2g -μπορώ να σε λέω j2g; :P-). Από εκεί και πέρα, μάλλον βρήκα τι θα με ξεκολλήσει από το BF2. :mrgreen:

Σου έχω κακά μαντάτα (ναι λέγε με, δεν έχω prob :P). Σε πρόσφατο chatting με την Crytek μάθαμε ότι η build τελικά δεν είναι 6 μηνών, είναι νέα. Το βασικό πρόβλημα όμως είναι στους servers από ότι έχω δει. Σε 1600x1200 με high settings και με 20 παίκτες έχω τα ίδια fps που είχα και πριν σε 1280x960. 7 μέρες μέχρι το SP demo, για να δούμε. Το MP πάντως είναι πολύ καλύτερο από το BF2, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνεις headshot σε έναν οδηγό, να έρχεται το αυτοκίνητο προς τα πάνω σου, να αλλάζεις σε strength mode και να πηδάς από πάνω του :mrgreen: . Ξεχάστε την λογική που είχατε μέχρι τώρα στα MP παιχνίδια... και GhostRiderLSOV, με cloak mode μπορείς να χώσεις C4 εκρηκτικά στο τανκ χωρίς να σε πάρει πρέφα ;)

Δημοσ.
Καλά, είναι κι αυτό. Πέταγα και εξομοιωτές, αλλά τελευταία πετάω αεροπλάνα μόνο στο BF2, το infantry του δεν μου άρεσε τόσο + ότι πεθαίνω πολύ εύκολα. :P

Στο Crysis νιώθεις λίγο σαν ninja με τα διάφορα modes. Και πάλι είσαι τρωτός ενάντια σε τανκ, κλπ, αλλά έχει άλλη αίσθηση...

Δύσκολο να το περιγράψω, υπομονή μια βδομάδα και στο demo πιστεύω πως θα καταλάβετε πως νιώθω. :)

Δεν νομίζω ότι είναι συγκρίσιμα αυτά τα δύο παιχνίδια! Τo ΒTF δεν έχει αντίπαλο αυτήν την στιγμή παρά μόνο το ίδιο το BTF (Βλεπε 2142) (Α! και το quake wars lol)

64 παίχτες ταυτόχρονα στην οθόνη (χωρίς lag) με 10άδες οχημάτων σε ουρανό, γη κ θάλασσα! Με πολύ δυνατή φυσική κ τέλεια αλληλεξάρτηση των ομάδων....καμιά σχέση με crysis.... άλλο το ένα άλλο το άλλο....

Τώρα τα μαντάτα δεν ειναι όντως καλά ! Ευτυχώς που δεν έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση :P Οπότε ας βγει με το καλό κ βλέπουμε πως θα τρέχει.

Δημοσ.

kai hmoun etimos na tin po tin aporia oson afora ti fimi me tin 6 minon beta...

einai dianaton na dosane tetio release? tha htan skotoma gia to promotion tous. to lew me ti logiki oti an mporousan sigoura tha kanan to kalitero dinato. ara den eixan kati kalitero na dosoun.

diladi an den isxiei auto me tous servers (pou kai auto mou kani ligo adinato giati allo to lagarisma kata diastimata kai allo h statheri ptosi tou fps se "diskola" simia) tote elpizoume pio poli se optimisation tou ekastote driver. panta oson afora tin auksisi epidosewn milaw.

kai ti kodika na beltiosoun se 1-2 eudomades pou xriazomaste mexri tin eleusi tou ypotithete final demo? diskola ta pramata me tin epidosi ta blepw..idika se ultra hight settings

as elpisoume ati kai nvidia na kanoun to thauma tous!

Δημοσ.

se ena forum eixa di palikari pou to testare me 2900xt (epitelous brika enan :o) se very high settings kai elege oti se 1280x720 me 8xAA an thimame kala..kai E6750 htan 25-50 FPS.

fotos den eixe anebasi alla me simferi na ton pisteuw! :P

Δημοσ.

Αρα ούτε να ονειρεύομαι πως θα το τρέχει η 7900gt μου σε νορμάλ ποιότητα eh; :P

Ευτυχώς βγαίνει την ίδια περίοδο που είχα προγραμματίσει μετάβαση σε κάποια 8800 :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...