iforbet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει κάποιο add on για το dc++ ή υπάρχει κάποια παραλλαγή του (strong dc++, κλπ.) που να υποστηρίζει πιο συγκεκριμένους τύπους αρχείων, δηλαδή αντί να ψάχνεις για "αρχεία μουσικής" να μπορείς να ψάχνεις για mp3, ogg, κλπ. Επίσης μία άλλη ερώτηση σχετική, έχω κοπιάρει κάποια cd μου στο σκληρό σε windows media lossless, όπου το extention του αρχείου είναι wmv, υπάρχει κάποιος τρόπος να το "βλέπω" ως αρχείο lossless ή το container file format το wmv δε σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Για clients δεν κατέχω πράμα,αλλά μπορείς να κάνεις εξαίρεση. Π.χ βάζεις -.mp3 και σου βγάζει όλα τα μουσικά αρχεία εκτός .mp3.
iforbet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 ευχαριστώ, τις εξαιρέσεις τις ξέρω, αλλά εγώ θέλω το ανάποδο της εξαίρεσης.
guido Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 e aplo einai to anapodo tis eksereshs bazeis px sto search : manowar .ogg norton .iso sylvia saint .avi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.