JohnyDude Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Unreal Tournament 2004...Είμαι πολύ κοντά να το τελιώσω στο Adept και βλέπουμε. Σε λίγες μέρες έρχεται LAN Party edit: Και λίγο FEAR, αλλά λόγω εξεταστικής το παραμέλησα λίγο
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 e3etastiki pes5(prota8lima me kana 5-6 filous) e3etastiki pes5(prota8lima me kana 5-6 filous) anigoume tora ke kana vivlio gia tin e3etastiki kai meta pes5(prota8lima me kana 5-6 filous) [a nai mi 3exaso kai to civilization 4]
kafeneio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 bf2 , ligi dota me tous filous , ligo cs kyriws gia na dwsw to parwn ws admin. Tpt allo.
Neo_Daywalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Κυρίως World of warcraft έχω όμως και τα ακόλουθα... God of War Battle of Middle earth Tekken 5 MGS 3 Otogi 2 DMC3 Way of the Samurai 2 ...αντε τώρα να βρώ χρόνο να ασχοληθώ με όλα αυτά. Τα έχω και κάθονται δίπλα απο το PS2-XBOX.
pikoka Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Εγώ έχω κολλήσει εδώ και σχεδόν 1/4 του αιώνα με το ίδιο παιχνίδι και ακόμα να το χορτάσω . Είναι και single player αλλά και multiplayer .Βέβαια το multiplayer δεν συγκρίνεται γιʼ αυτό και εγώ θα στρέψω εκεί την προσοχή μου . Δεν χρειάζεσαι γρήγορες συνδέσεις , το αντίθετο είναι το ιδανικό . Μπορείς να παίξεις την ίδια πίστα πολλές φορές και πάντα νʼ ανακαλύπτεις κάποια καλύτερη διαδρομή για να ολοκληρώσεις (την πίστα) . Είναι το μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει όχι μόνο για να σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές αλλά είναι υποχρέωση σου νʼ ανταποδώσεις . Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι στο σπίτι σου (σε όποιο δωμάτιο κάνεις κέφι) , στο ασανσέρ , στην πολυκατοικία, στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας , στο δρόμο , στο βουνό αλλά και στην θάλασσα . Η απόκτηση του δεν είναι ακριβή αλλά θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και είναι ακριβό στην συντήρηση του . Και ο gamer όμως πρέπει να φροντίσει να συντηρείται καλά γιατί σε αντίθετη περίπτωση η απόδοση του θα είναι πεσμένη και όλοι ξέρουμε πόσο χάλια είναι να είσαι ξενύχτης και πιωμένος και να προσπαθείς να κάνεις high score . Βέβαια έχει παρατηρηθεί πολλοί gamers μετά από λογική κατανάλωση οινοπνεύματος να είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί . Είναι φοβερά εθιστικό και η ενασχόληση μαζί του σε κάνει να ξεχνάς να φας , να πιεις και καταλήγεις νηστικός να κοιμηθείς .
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Εγώ έχω κολλήσει εδώ και σχεδόν 1/4 του αιώνα με το ίδιο παιχνίδι και ακόμα να το χορτάσω .Είναι και single player αλλά και multiplayer .Βέβαια το multiplayer δεν συγκρίνεται γιʼ αυτό και εγώ θα στρέψω εκεί την προσοχή μου . Δεν χρειάζεσαι γρήγορες συνδέσεις ' date=' το αντίθετο είναι το ιδανικό . Μπορείς να παίξεις την ίδια πίστα πολλές φορές και πάντα νʼ ανακαλύπτεις κάποια καλύτερη διαδρομή για να ολοκληρώσεις (την πίστα) . Είναι το μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει όχι μόνο για να σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές αλλά είναι υποχρέωση σου νʼ ανταποδώσεις . Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι στο σπίτι σου (σε όποιο δωμάτιο κάνεις κέφι) , στο ασανσέρ , στην πολυκατοικία, στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας , στο δρόμο , στο βουνό αλλά και στην θάλασσα . Η απόκτηση του δεν είναι ακριβή αλλά θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και είναι ακριβό στην συντήρηση του . Και ο gamer όμως πρέπει να φροντίσει να συντηρείται καλά γιατί σε αντίθετη περίπτωση η απόδοση του θα είναι πεσμένη και όλοι ξέρουμε πόσο χάλια είναι να είσαι ξενύχτης και πιωμένος και να προσπαθείς να κάνεις high score . Βέβαια έχει παρατηρηθεί πολλοί gamers μετά από λογική κατανάλωση οινοπνεύματος να είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί . Είναι φοβερά εθιστικό και η ενασχόληση μαζί του σε κάνει να ξεχνάς να φας , να πιεις και καταλήγεις νηστικός να κοιμηθείς .[/quote'] ne ke pio ine auti i pasientza araxni??
sno0py Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 haahaahaah omg k mamw ta gelia euge kala ta pas sumfwnw apolutws to pio ethistiko game den ksekolas....
ferongr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 X3: Reunion... Παιχνιδαρα... αλλα χρειαζεται ποιοτικο flight controller (και οχι joystick οπως τελειως λανθασμενα αναφερεται παντου.
S2Katana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 nfs most akoma na to telioso kai protinete!oson afora to starforce... an ksiloshs ta cdrom-dvd olo kai kati ginete! opote kai to prince of persia den einai asximo! Μια απορια.Οταν λες ''ξηλωμα'' εννοεις να βγαλω το ρευμα η τα ΙDE καλωδια η και τα δυο?
snik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μια απορια.Οταν λες ''ξηλωμα'' εννοεις να βγαλω το ρευμα η τα ΙDE καλωδια η και τα δυο? ta ide kalodia
greeneye Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ego exo kolisei me kati allo...me to starforce hahahaha tsourekia,ekana ton kalitero dj kseperasa kai ton Tiesto paizonas me kalodia reumata kai oti iparxei mesa sto kouti kai ekso apo ayto ,apotelesma Mhden parola ayta,OXI ENA MEGALo OXI den gratzouname ta authentika!
sYn Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 καμμιά κάλη πρόταση για αυτές τις μέρες που, λόγω καιρού δεν μπορεί να κάνει κανείς και πολλά και είναι ότι πρέπει ένα καλό παιχνιδάκι για τις κρύες νύχτες? Arxisa simera to proi na grafo ena document gia to ti exo peraei me ton POTE apo tin proti fora pou gnoristikame..anaminate sta pcia sas mexri na to dimosieuso:)
S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ego exo kolisei me kati allo...me to starforce hahahaha tsourekia' date='ekana ton kalitero dj kseperasa kai ton Tiesto paizonas me kalodia reumata kai oti iparxei mesa sto kouti kai ekso apo ayto ,apotelesma Mhden parola ayta,OXI ENA MEGALo OXI den gratzouname ta authentika![/quote'] Και εγω τα ιδια ρε γ@μωτο!Τοσα παιχνιδια κ δεν μπορουμε να τα παιξουμε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.