Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενας μηνας περασε και ακομα να βαλουν πορτες στη Τουμπα..Το καλο ειναι οτι ουτε ο οτε ξερει ποτε θα μπουν καινουργιες-ειναι λεει αρμοδιοτητα αλλης εταιριας!Μετα πως να μη γινομαστε ρεζιλι στη EE??

Δημοσ.

nimlot Τι εγινε με την forthnet που δεν εβγαζε πληροφοριες για την πορεια της συνδεσης?

Τωρα και σε μενα λεει οτι δεν υπαρχουν πληροφοριες γι αυτον τον αριθμο τηλεφωνου.....

Ξερει κανενας τι γινετε?

Δημοσ.
nimlot Τι εγινε με την forthnet που δεν εβγαζε πληροφοριες για την πορεια της συνδεσης?

Τωρα και σε μενα λεει οτι δεν υπαρχουν πληροφοριες γι αυτον τον αριθμο τηλεφωνου.....

Ξερει κανενας τι γινετε?

tipota apla mou eipane pws merikes fores kolaei to status kai apo dsl akoma perimenw se 5 meres tha thn akyrwsw na parw ta lefta mou pisw. meta apo septembrio pali. De ginetai re paidia, apo mesa febrouariou perimenw (Grevena).

Δημοσ.

Πρώην κάτοχος 384 με προσωπική μίσθωση γραμμής – μελλοντικός κάτοχος 1024 με μίσθωση γραμμής από παρωχέα

30/03/2006 Συμπλήρωσης της αίτησης στη Vivodι

31/03/2006 Παραλαβή και καταχώρηση

7/04/2006 Αποστολή αίτησης προς πΟΤΕ

28/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από πΟΤΕ

3/05/2006 Επικοινωνία με υποδιευθυντή τμήματος δικτύου ADSLΑγίας Παρασκευής(με λύγα λόγια) : Δυστυχώς η γραμμή ανήκει στην Vivodι και δεν δικαιούστε ενημέρωσης περί των τυχών προβλημάτων. Απευθυνθείτε στην εταιρεία!

10/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από πΟΤΕ

Δηλαδή 41 μέρες και min άλλες 7!:cry:

Το γελοίο της υπόθεσης; Όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες!

(Και να μην αρχίσω καλύτερα να μετράω πόσα τηλ. έχω κάνει στην Vivodι…:evil: )

Καθαρά ανεπίσημα! Μετά από προσωπική μου συνομιλία, με υπεύθυνο της Vivodι, μου είπε ότι σε λίγο καιρό οι εταιρείες θα δηλώνουν αναγκαστικά πάνω από 25 εργάσιμες. Και επιπλέον, υπάρχει κίνηση από την μεριά των καθαρά ιδιωτικών εταιριών να κάνουν στον πΟΤΕ μαζική αγωγή περί αθέμιτου ανταγωνισμού, γιατί η θυγατρική του εταιρεία (πΟΤΕΝΕΤ) σου δίνει ως απαιτούμενο χρόνο ενεργοποίησης 7 ημέρες…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δημοσ.
Και επιπλέον, υπάρχει κίνηση από την μεριά των καθαρά ιδιωτικών εταιριών να κάνουν στον πΟΤΕ μαζική αγωγή περί αθέμιτου ανταγωνισμού, γιατί η θυγατρική του εταιρεία (πΟΤΕΝΕΤ) σου δίνει ως απαιτούμενο χρόνο ενεργοποίησης 7 ημέρες…

Αμην και ποτε(οχι πΟΤΕ)....

72 και σημερα !!!!!!!

Δημοσ.

Η forthnet τα αργέι τα in a box? Απο την εμπειρία σας πόσο καιρό πήρε για να γίνει η ενεργοποίηση?

Εμαθα οτι σε 2 βδομαδες θα έχει DSL στην περιοχή μου και την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη που επιστρέφω Ελλάδα θα ήθελα να πάρω το in a box για να εχω ιντερνετ το καλοκαιρακι που θα είμαι στο χωριό αλλά δε θέλω να ενεργοποιηθεί μετά το καλοκαίρι :D

Δημοσ.

αποστολη αιτησης στην Vivodi 15/4

αποστολή στον ΟΤΕ απο Vivodi 26/4

και περιμένω.....

μπορω απο το site της vivodi να βλέπω το status της αίτησής μου??

χλωμό ε??

Δημοσ.

αγαπητοί φίλοι , περιμένω απο 22 -3 για μια σύνδεση στον οτε ( connex) και η βαλίτσα φαινεται οτι θα παει μακρια..

σκέφτομαι οτι με 2 - 3 μήνες καθυστερηση ενεργοποίησης και με εξάμηνη υποχρέωση παραμονης στην υπηρεσία , οταν επιτέλους ενεργοποιηθει η συνδεσή μου , ουσιαστικά θα είμαι και ζημιωμένος οικονομικα γιατί θα εχω κλεισει το πακετο με τιμές μαρτιου 2006 και οταν θα αρχισει να τρεχει , ενδεχομένως οι τιμές θα ειναι πολυ χαμηλότερες ...

και προτείνω ...

- μηπως αντι να ανταλλασουμε αποψεις για το ποιος περιμενει περισσοτερο χρονο .. να προβουμε σε μια μαζικη και ουσιαστικη διαμαρτυρια , ξεκινωντας ηδη απο αυτη τη σελιδα και προωθωντας το γενικα μεσω διαδικτυου σε ολους τους ομοιοπαθεις ;

Τι θα λέγατε για ενα μποικοταζ στην πληρωμη των λογαριασμων του οτε με ταυτοχρονη δημοσια διαμαρτυρια και αιτιολογηση της συμπεριφορας μας ;

σκεφτειτε οτι περαν της ταλαιπωριας και της ψυχικης φθορας υφισταμεθα και

οικονομικη ζημια καθως μας εγκλωβιζουν ( με παραπλανητικη πληροφορηση περι 15μερης αναμονης και αλλα γραφικα ) σε μια υποθεση που κανεις δεν ξερει ποσο θα τραβηξει και κυριως ,αν

οταν θα αρχισει να τρεχει η συνδεση μας , θα πληρωνουμε σε τιμες ,οι οποιες θα μοιαζουν χαρατσι!!

( ακουγεται συχνα τελευταια οτι ολη η ιστορια με τις πορτες ειναι στημενη για να ξεπουλήσουν την πραματεια τους εις υγειαν των κοροιδων , ολων ημών , προκειμενου να προχωρησουν στην συνεχεια , οπως επιτασσει και τους κραζει και η ευρωπη , σε γενναιες μειωσεις τιμων .. )

σκεφτειτε το φιλοι και εκφραστε παρακαλω τις αποψεις σας ,

προσωπικα εχω βαρεθει στη χωρα της ηλιθιοτητας και της τσογλανιας να θεωρουμαι το θυμα καθε λαμογιου ανευθυνουπευθυνου !!

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση ότι ο Ο.Τ.Ε. στην οτενετ και στο connex που είναι δικά του κάνει πολύ γρήγορα τις ενεργοποιήσεις.

Θέλω να πιστεύω οτι η καθυστέρηση στην περίπτωσή σου οφείλεται σε έλλειψη portals στην περιοχή σου.... !!

Σκεφτόμουν να βάλω οτενετ για να έρθει πιο γρήγορα.. αλλά αν είναι να αργεί και αυτή τότε γιατί να μην κάνω vivodi?

Mπορούν να μου πουν υπεύθυνα πόσο καιρό θα κάνει να έρθει?:mrgreen:

Δημοσ.

Μουχαχα! Sorry guys αλλά αυτά περι 15-20 ημερών μου φαίνονται αστεία.

Νομός Γρεβενών, περιμένω από 14 Φεβρουαρίου!!! Μιλαμε για 88 ημέρες. Ήταν να την κόψω και να πάρω τα λ7 πίσω αλλά θα περιμένω μέχρι Δευτέρα.

Μπράβο καλέ μας ΟΤΕ και εις ανώτερα.

Δημοσ.
αποστολη αιτησης στην Vivodi 15/4

αποστολή στον ΟΤΕ απο Vivodi 26/4

και περιμένω.....

μπορω απο το site της vivodi να βλέπω το status της αίτησής μου??

χλωμό ε??

Όχι, αλλά μπορείς να ζητήσεις ενημέρωση παίρνοντας τηλ. στο 13880.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...