Προς το περιεχόμενο

Επανεκίνηση κατά την απεγκατάσταση του Ζone Alarm

bingo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας.

Πήγα να εγκαταστήσω το Zone Alarm Security Suite την έκδοση 50.590.015

Και πριν καλά καλά τελειώσει η εγκατάσταση ο υπολογιστής έκανε επανεκίνηση.

Εκεί τρόμαξα για τα καλά... Γιατί; Γιατί αυτό το πρόβλημα(επανεκίνηση χωρίς λόγο) το είχα σχεδόν από τότε που πήρα τον υπολογιστή. Δεν κατάφερα να το φτιάξω ποτέ και εξαφανίστηκε μόνο μετά από την αναβάθμιση που άλλαξα επεξεργαστή, μητρική και μνήμη.

Μόλις ο υπολογιστής άνοιξε πάλι, είδα ότι η εγκατάσταση είχε γίνει κανονικά.

Αποφάσισα όμως να το σβήσω το ΖΑ για να μην έχω προβλήματα.

Εκεί όμως εμφανίστηκε άλλο πρόβλημα. Μόλις πατάω uninstall o υπολογιστής κάνει πάλι επανεκίνηση.

Ξαναδοκιμάζω uninstall, πάλι επανεκίνηση..

Εχετε καμία συμβουλη; Τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να απεγκαταστήσω το ΖΑ;

Εχω Windows XP Pro English SP2

Amd Athlon 64 3200+

512 RAM

NVIDIA GeForce 6600 256 MB

Gigabyte GA-K8NF-9

WD 40GB

WD 80GB

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το Zonealarm δεν απεγκαθίσταται μέσω add remove programms, γιατι αφήνει πίσω πολλά αρχεία που δημιουργούν προβλήματα στο σύστημα.

Στο forum του Zonealarm περιγράφεται μια διαδικασία που λέγεται clean uninstall.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλήρη απεγκατάσταση θα βρείς εδώ: http://forums.zonelabs.com/zonelabs/board?board.id=inst

Δημοσ.

epishs na simpliroso , sthn anagh svisto xirokinita (xrisimopihse kai to unlocker an xriash , tha to bris sta download nomizo..) kai katharise tin register me kanena programataki..logika meta tha eisai ok..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά.

Τελικά χρησιμοποίησα το Unlocker και το jv16 PowerTools που βρήκα στα Downloads και το έσβησα χειροκίνητα..

Ας ελπίσω ότι δεν θα έχω άλλα προβλήματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...