Erunildo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Ξερετε καποιο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια με το CdeX? Thanks...
winmik2kx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Προσωπικά χρησιμοποιώ το Easy CD-DA Extractor, και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Δοκιμασέ το!
blueviper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Την ίδια δουλειά λίγα...χειρότερη πάμπολλα...καλύτερη ένα: Exact Audio Copy (πρέπει μονάχα την τελευταία εβδομάδα να το έχω γράψει σε 3-4 διαφορετικά thread). Δες εδώ για να μην επαναλαμβάνομαι. Τσέκαρε τα links και θα καταλάβεις.
sotris99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Την ίδια δουλειά λίγα...χειρότερη πάμπολλα...καλύτερη ένα: Exact Audio Copy (πρέπει μονάχα την τελευταία εβδομάδα να το έχω γράψει σε 3-4 διαφορετικά thread). Δες εδώ για να μην επαναλαμβάνομαι. Τσέκαρε τα links και θα καταλάβεις. +1 Και από εδώ θα κατεβάσεις την πιο πρόσφατη έκδοση του lame
blueviper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Σε σχέση με το link που έδωσε ο sotris99, ΜΗΝ κατεβάσεις την έσχατη έκδοση (να το επαναλάβω για να εντυπωθεί...ΜΗΝ). Είναι σε alpha επίπεδο ακόμα, σε μια εντελώς πειραματική φάση, δοκιμάζοντας και ξαναδοκιμάζοντας settings και tweaks (αναφέρομαι στην 3.98 alpha 3). Όταν μιλάμε για encoders καλό είναι να μην αναβαθμίζεις άμεσα, αλλά να περιμένεις λίγο καιρό μέχρι οι developers να αποφασίζουν οι ίδιοι την προτεινόμενη έκδοση κοινής χρήσης (όπως μπορείς να δεις εδώ)...φρόντισε λοιπόν να στραφείς στην 3.97 beta 2 μέχρι η 3.98 να φτάσει σε μια σταθεροποιημένη απόδοση.
Axelfc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Εγω που εχω το CDeX v1.51 με τον Lame Encoder v1.3 ειμαι πολυ πισω? :}
Eusebius Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Εγω που εχω το CDeX v1.51 με τον Lame Encoder v1.3 ειμαι πολυ πισω? :} H 1.51 είναι η τελευταία «επίσημη» έκδοση του CDex. Πρόσφατα βγήκε μία βελτιωμένη, 1.60++, με ενημερωμένους codecs: http://www.rarewares.org/others.html Για τον LAME, η συνιστώμενη έκδοση στο hydrogenaudio είναι αυτή που λέει ο blueviper. Άμα βάλεις το lame_enc.dll στον φάκελο του CDex, θα σου δείξει αυτό: Lame MP3 Encoder (version 1.32, engine 3.97 Beta 2 MMX) btw, ένας ωραίος οδηγός για το στήσιμο του CDex: http://www.users.on.net/~alexanderino/cdex/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.