Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποιήθηκαν τα win ή όχι??

damiano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα winXp home GR (όχι original) και έβαλα απο πάνω το sp2. Μου βγάζει μήνυμα στην αρχή you must activate your... within 2 days. Πατάω ναι για ενεργοποίηση, μετά συνεχίζει στα win κανονικά χωρίς να κάνει τίποτα και να βγάλει νέο μήνυμα. Επίσης όταν πάω απο start menu στο ενεργοποίηση των windows δεν κάνει τίποτα. Τελικά τι ισχύει? θα κλειδώσουν σε 2 μέρες? το activation παίζει ανάλογα με τι serial number έχεις? δηλ με ορισμένα serials δεν ζητάει ενεργοποίηση? Δεν θέλω να δώσετε serials, αλλά αν πάλι οι mods νομίζουν οτι είναι αντίθετο στους κανόνες... λουκέτο!

Δημοσ.

an oi meres energopihshs den miononte gia thn ora den tha sou klidosh...

to activation dimiourgite apo ena krama pliroforiwn toy pc soy+ to serial number..

Δημοσ.

Σε 2 μέρες θα σου κάνει την υπενθύμιση! Το εικονίδιο με το κλειδάκι των windows δεν είναι από κάτω στην μπάρα εργαλείων;

Δημοσ.

logo tou crack h energopihsh den einai dinati eite to klidaki yparxei eite oxi..

otan erthi h ora tis krishs tha mas pi lipon o filos damiano an telika tou klidose h oxi ...apla to riskarhs perimenontas...alios safemode kai....

Δημοσ.

Αύριο φεύγω και δεν μπορούσα να περιμένω να δω αν κλειδώσουν ή όχι.. έβαλα τα winXP pro GR.. και πέρασα την υπόλοιπη μέρα μου για να βάλω τα προγράμματα ξανά απο την αρχή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...