Προς το περιεχόμενο

Τριανταφυλλοπουλος και METRON TEST

Isle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα πολυ λιγο απο το εν λογω "ρεπορταζ" και νομιζω οτι

δεν υπαρχει πραγματικο θεμα!

Δεν ξερω που κατεληξε ως προς την πατροτητα του προγραμματος, αλλα εγω εμεινα σε 4 πραγματα:

Πρωτον, καθηγητες κανουν και αλλα πραγματα εκτος απο τη δουλεια τους, αντιθετα απ'οτι προβλεπει ο νομος. Χα! Ο κοσμος το 'χει τουμπανο...

Ειναι ενα θεμα το αν ειναι λογικος και σωστος αυτος ο νομος. Αν δεν χρησιμοποιει (ο καθηγητης) τα resources του πανεπιστημιου, δεν βλεπω κανενα κακο στο να μπορει να κανει και αλλα πραγματα, στον ελευθερο χρονο του.

Comment on this. :-)

Δευτερον, καθηγητες πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες και μαλιστα σε χωρους που χρειαζονται οι μεταξωτες κορδελες. Κοινως, απο κανα δυο ερωτησεις που ειδα, μου φανηκε και 'μενα πολυ ανοητο το test. Οπως ειπατε και εσεις παραπανω, και αυτοι που το εκαναν αλλα και ο ψυχολογος, δεν ειναι και πολυ καλο και αυτο ειναι απαραδεκτο! Ο επαγγελματικος προσανατολισμος ειναι κατι αρκετα σημαντικο και δεν μπορουν καποιοι να βγαζουν λεφτα προσφεροντας κατι που στην καλυτερη περιπτωση δεν θα ειναι χρησιμο, στην χειροτερη θα κανει ζημια!:evil:

Τριτον, ο Μαρκατος ειναι πολυ εκνευριστικος και συμφεροντολογος. Λιγο τον ακουσα και με τσαντισε! Ασε που φανηκε προθυμος να κρινει αξιοκρατικα τον καθενα, αρκει να μην κρινεται ο ιδιος ή μαλλον η ιδιοτητα του σαν καθηγητης. Τον ακουσα να λεει, "Τι να κανει και ο καθηγητης με τους μισθους πεινας που παιρνει;" Ενω πιο πριν εξαπέλυε επιθεσεις προς καθε υπευθυνο. :confused:

Τεταρτον, ο καημενος ο 30leafdick ουτε ιδεα ειχε για αυτο που παρουσιαζε, ουτε ειχε καμια διαθεση να κανει το ρεπορταζ (μαλλον συνειδητοποιουσε και ο ιδιος το επουσιωδες του θεματος). Τι να πω. Μαλλον θα ηταν η μονη "βρωμια" που ειχε προχειρη για τον αντιδικο του. ;-)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι αραγε το προγραμμα πιανει 24MB?

Γιατι τα 12 ειναι εικονες...

Τι μας μενει?

2.3MB το executable

και

8.5MB η database

Τελως παντων, εγω ειμαι ασχετος απο προγραμματισμο, αλλα μπορεσα να σκεφτω τα παραπανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...