Προς το περιεχόμενο

WoW και Πλαίσιο...

PeiramatoZwo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Polaki, να σου αναλύσω ευθύς αμέσως τι θέλω να πω γιατί το πήρες αλλιώς νομίζω.

Το παράδειγμα που φέρνεις με τα γάλατα το θεωρώ άστοχο.Γιατί απλά στη μία περίπτωση έχουμε την ανάπτυξη μιας επιχείρησης και την μετατροπή της σε κολοσσό (ας το δεχτούμε έτσι και για τις δύο) που έγινμε όμως κατά τη δραστηριοποίησή της σε έναν κλάδο.Το πλαίσιο ήταν σαφώς μικρότερο μαγαζί, αλλά έγινε κολοσσός σε παντελώς άσχετο κλάδο.Η δέλτα αν ήταν μαγαζάκι στα γαλακτοκομικά γιατί να με παραξενέψει;Ήταν σε ένα κλάδο, υπήρξε έστω καλή και γιγαντλωθηκε.Ποιό λόγο έχω να μην αντέχω την επιτυχία της;Είπα ότι δεν πάω στο πλάισιο γιατί ξεκείνησαν από ένα κωλοχώρι και τώρα γίναν καπιτάλες και δεν το κατάλαβα;

Μαγκιά του του Γεράρδου (ή όποιού άλλου) που κατάφερε και έκανε κάτι τέτοιο και φυσικά ούτε με πιάνει ζήλια ούτε με πειράζει ή δε θα ήθελα να το πετύχουν και άλλες εταιρείες.Αν έβγαλες αυτό το συμπέρασμα μόνος, σου σε πληροφορώ είναι εντελώς ανεδαφικό.Αλλά, όπως ακριβώς εσύ λες ότι ο καθένας αγοράζει από όπου νομίζει ότι τον συμφέρει, εγώ δε νομίζω ότι με συμφέρει να δώσω τόσες χιλιάδες ευρώ για να ψωνίσω πισι από μια τέτοια εταιρεία.Δε μου το επιτρέπει η καταναλωτική μου συνείδηση που λες.Αν εσένα στο επιτρέπει, καλώς.Το θέμα είναι γιατί εσένα στο επιτρέπει και εμένα όχι.Και αυτό δεν το λέω με την έννοια ότι <<μήπως πρέπει να ψαχτείς λιγάκι και να ξυπνήσεις;>>, απλά δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια και δε σπάζονται με τα ίδια πράγματα.

Εγώ βγάζω σπυράκια όταν μου λέει ο άλλος θα πάει να δώσει σε μια εταιρεία για υπολογιστή 3000 ευρώ, όταν αυτή η εταιρεία ήταν (και παραμένει ακόμα σε μέρος της) εντελώς ασύμβατη με το αντικείμενο.Μου φαίνεται εντελώς παράλογο.Εσένα μπορεί όχι.Και δεν είναι καθόλου εύκολο να σου εξηγήσω ακριβώς το γιατί.Έχει σχέση με τις αντιλήψεις και τα κολλήματα του καθενός, που όσο απλά και να τα εξηγείς, ο άλλος μπορεί να μην τα καταλαβαίνει.Με την αντίληψη αυτή θα μπορούσες βέβαια να μου πεις ότι ούτε νέες εταιρείες θα έπρεπε να μπαίνουν στο χώρο.Δεν είναι το ίδιο νομίζω.Είναι αυτή η διάκριση των έρημων των κλάδων που είπα και πιο πάνω.Έχετε μήπως ακούσει ποτέ σας το <<ή παππάς ΠΑΠΠΑΣ ή ζευγάς ΖΕΥΓΑΣ>>;Αν το έχετε ,σκεφτείτε το λιγάκι, ταιριάζει γάντι εδώ.Θα καταλάβετε καλύτερα το σκεπτικό μου.Αν μεθαύριο το πλαίσιο βγάζει αμάξια, εσένα μη σε κωλώνει τίποτα από το να πας να τα αγοράζεις .Εγώ πάντως θα συνεχίζω να τα παίρνω από τις παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες.Και ναι, να του ξαναβγάλω το καπέλο αυτού που έκανε αυτό το άλμα, αλλά εγώ δε θα θεωρώ ότι θα μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τις παραδοσιακές εταιρείες.Και ξέρεις και κάτι άλλο(αφού δεν το ξέρεις διάλοε, κάτσε να το ακούσεις! :mrgreen: );Αν ήταν άψογη η εταιρεία αυτή και, αν όχι ανώτερη, τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με τις άλλες εταιρείες, δε θα είχα κανένα λόγο να είμαι προκατειλλημένος εναντίον της και να την απόφεύγω.Το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο σχετικό υπόβαθρο δεν την αποκλείει αυτόματα, γιατί ούτε οι άλλες συνήθως έχουν και γιατί το προφίλ της είναι που μετράει.

Αλλά όταν γίνονται τόσα κουλούκια εκεί μέσα, για ποια σοβαρότητα και ποιό προφίλ να μιλάμε;Το γεγονός ότι πούλαγε άσχετα πράγματα δεν έχει καμία αξία μπροστά στο γεγονός ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει εκεί πέρα.Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι λέω.Στάθηκες υπερβολικά στο θέμα του παρελθόντος.Για μένα έχει μεγάλη σημασία αυτό βέβαια, αλλά αναιρείται φυσικά αν μιλάμε για μια καλά οργανωμένη επιχείρηση που λειτουργεί σωστά και από την άλλη ενισχύεται ακόμα πιο πολύ αν έχουμε ένα μαγαζί μπάτε σκύλοι, αλέστε.Νόμιζα ότι αυτό ήταν σαφές έτσι όπως το είπα.Απλά για μένα το συγκεκριμένο μαγαζί ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.Και ανήκει σε αυτή όχι αυτοδικαίως (δες πιο πάνω), αλλά γιατί, για μένα πάντα, δεν έχει τα εχέγγυα να καταστεί αξιόπιστο.Ελπίζω να πιάνετε το συλλογισμό μου.Το ξέρω δεν είναι και με τον πιο κατανοητό τρόπο διατυπωμένος.

Για να κλείσω λοιπόν (είχα δεν είχα μου φαίνεται το μάμησα το θέμα), για μένα: το θέμα της εταιρείας αυτής δεν είναι ότι έρχεται από άλλο κλάδο.Είναι το ότι έρχεται από άλλο κλάδο σε συνδυασμό ότι δεν ξέρει, για μένα, να πουλάει.Το θέμα της τριβής είναι για τον καθένα πώς ορίζεται το σωστό πούλημα.Πάντως κατ' εμέ δεν είναι αυτό που γίνεται εκεί μέσα, από αυτά που έχω δει και βιώσει αντίστοιχα.Επιτρέψτε μου να έχω αυτή την άποψη...

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
..................

katapliktiki logiki,

pao amesos na petakso tin lg mou mias kai i lg den einai paradosiakos kataskevastis othonon, na kapso to kawasaki mou mias kai i kawasaki einai paradosiakos kataskevastis ploion kai oxi motosikleton, oi katoxoi ton hyndai ta idia kai para polla alla paradeigmata etaireion kolloson pou ekanan to lathos kai ksestratisan apo oti ksekinisan, vlepe honda, yamaha, toyota, ducati, piaggio, kok

ma kala eisai sovaros se ayta pou les?

pes mou ena magazi stin ellada pou exei paradosi stous ypologistes, i mipos to 80 ypirxan polla magazia pou poulagan commodore, spectum, amiges kai mono aytoi exoun dikaioma na emporeyontai poia gia na exoume psonizontas apo aytous katanalotiki sinideisi.

imarton pou leei o georgiou.

o gerardos exei piasei to noima kai kala kanei, thimamai kapou sto 95-96 epairnes turboX kai ston edinan sfragismeno kai an ton anoiges sou kovotan i eggiisi, tora ton pairneis se kommatia kai den paizei mia an xalasei,

polla ma para polla topic apo to anathematismeno rma pou exoun oloi oi alloi kai to ti provlimata exoun antimetopisei,

kai se rotao, an vreis 2 idies kartes se metaxeirismenes, kai exoun tin idia timi, i mia apo plaisio, kai i alli apo to xy magazi poia apo tis 2 nomizeis oti oi perissoteroi tha agorasoun? apla pragmata,

Δημοσ.

Ξέχασες και τη lambo που έφτιαχνε τραχτέρια και είπε να το γυρίσει στα supercars γιατί της την είπε ο Έντζο. :mrgreen:

Mάλλον διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις μου φαίνεται.

Αν ήταν άψογη η εταιρεία αυτή και, αν όχι ανώτερη, τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με τις άλλες εταιρείες, δε θα είχα κανένα λόγο να είμαι προκατειλλημένος εναντίον της και να την απόφεύγω.Το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο σχετικό υπόβαθρο δεν την αποκλείει αυτόματα, γιατί ούτε οι άλλες συνήθως έχουν και γιατί το προφίλ της είναι που μετράει

Ξαναλέω (και φαίνεται ξεκάθαρα αυτό),δεν είπα ότι δεν έχουν δικαίωμα να φτιάξουν ένα εντελώς διαφορετικό προΪόν.Αυτό το λες εσύ.Εγώ λέω το πιο πάνω.Αν γουστάρουν να το φτιάξουν και να είναι και καλύτερο από των άλλων εταιρειών.Στην περίπτωση του πλαισίου λοιπόν, που δεν έχει δικά του προϊόντα, αλλά εμπορεύεται άλλα, ματαξαναλέω ότι καλά κάνει και τα πουλάει.Δε θα τους πω εγώ τι θα πουλήσουν.Εγώ να μην πάω να το πάρω, γιατί δε γουστάρω έτσι που το πουλάνε(το προφίλ που είπα).Και ξαναεπαναλαμβάνω και πάλι εσύ να πας να το πάρεις, δε στο απαγορεύει κανείς.Νομίζω είναι πολύ απλό.Ούτε λέω πως η αντίληψη αυτή είναι σωστή και πρέπει να την έχεις και εσύ ούτε προσπαθώ να την επιβάλλω σε κανέναν.Για μένα είναι απαράβατη πάντως.Αν κάποιος θέλει ας τη δεχθεί, αλλιώς αγάπη.

edit:να στο πω πιο απλά μπας και το καταλάβεις λοιπόν:από τη Λάμπο θά 'παιρνα κάρο παρόλο που παλιά έφτιαχνε τρουκατέρ.Γιατί;Γιατί όταν το γύρισε στα κάρα έκανε κάτι σπουδαίο.Από την lg θα έπαιρνα (και έχω πάρει οθόνη) γιατί αφότου σταμάτησε να κολλάει μπρίκια έφτιαχνε χαζοκούτια που τα θεωρώ/-ούσα της προκοπής.Από το πλαίσιο λοιπόν δεν παίρνω τίποτα γιατί από τότε που το γύρισε από τα χαρτικά δεν ξέρει να πουλάει.Αυτό το βλέπω έτσι εγώ.Αν για σένα ξέρει να πουλάει πλέον, και 'γω μαζί σου και να πας εκεί.ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ.

Είναι καλύτερα έτσι τώρα;Ελπίζω πλεόν να καταλαβαινόμαστε συναμεταξύ μας... ;)

Δημοσ.

mporei na exo pathei kai malakinsi pou einai kai stin epikairotita alla mipos anafereis

Εγώ βγάζω σπυράκια όταν μου λέει ο άλλος θα πάει να δώσει σε μια εταιρεία για υπολογιστή 3000 ευρώ' date=' όταν αυτή η εταιρεία ήταν (και παραμένει ακόμα σε μέρος της) εντελώς ασύμβατη με το αντικείμενο.Μου φαίνεται εντελώς παράλογο.

[/quote']

telika einai sovari i periptosi mou i den katalavaino ti diavazo.

Είναι αυτή η διάκριση των έρημων των κλάδων που είπα και πιο πάνω.Έχετε μήπως ακούσει ποτέ σας το <<ή παππάς ΠΑΠΠΑΣ ή ζευγάς ΖΕΥΓΑΣ>>;Αν το έχετε ' date='σκεφτείτε το λιγάκι, ταιριάζει γάντι εδώ.Θα καταλάβετε καλύτερα το σκεπτικό μου.Αν μεθαύριο το πλαίσιο βγάζει αμάξια, εσένα μη σε κωλώνει τίποτα από το να πας να τα αγοράζεις .Εγώ πάντως θα συνεχίζω να τα παίρνω από τις παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες.Και ναι, να του ξαναβγάλω το καπέλο αυτού που έκανε αυτό το άλμα, αλλά εγώ δε θα θεωρώ ότι θα μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τις παραδοσιακές εταιρείες.

[/quote']

gia na min to polizalizoume, esi den goustareis to plaisio kai den psonizeis, me geia sou me xara sou. omos min prospatheis na epixeirimatologiseis se tomeis pou den mporeis na tous akoumpiseis, opos management, eyeliksia, poliseis kok pou apexeis parasagas kai exoume faei ta niata mas kai ta matia mas na ta diavasoume.

an koitakseis ligo tous kladous, an psakseis merikous deiktes, an meletiseis politikes etaireion kai programatismo tha katalaveis polla pragmata gia to pos ekselisete mia epixeirisi kai pos epivionei ston antagonismo.

des px, ton pouliadi, tin quest, (arage ta pc pou dinoun stous mathites pou proteysan apo pou einai?) ton germano, kok.

des kai to plaisio pou itan kai pou exei ftasei,tis poliseis tou, tin eksaplosi tou kai diktiosi se pollous tomeis. an esi tora theoreis oti den einai epitiximenos, kai einai lathos o tropos tous distixos se diapseydei emprakta mias kai oi deiktes tou einai thetikoi

apo tin alli des to eshop,pou einai engeni etaireia me pc, ekane to mpam, anoixtike kai apo kei kai pera ousiastika eksagorase ena megalo antallagma stis diapragmateyseis tou gia to mellon, to pou tha kataliksei einai noris akoma na to provlepsei kapoios alla kapoia deigmata pou ftanoun os feedback apo ton katanaloti den einai kai toso entharintika.

einai polles oi periptoseis stin agora pagosmios pou akolouthoun ayti tin lathos logiki sou ton paradosiakon kataskevaston kai pane kata diaolou, oi kairoi exoun allaksei kai xreiazontai na ginoun sostes provlepseis kai allagi stoxon se pollous etsi oste na epiviosoun....

tespa einai kai perasmeni i ora kai den prokeitai na sou matho mesa apo ena foroum texnikes kai stratigikes ependiseon kai eyeliksias. an se endiaferei pes mou na sou steilo kamia vivliografia na to psakseis.

telos mias kai einai texnologiko to foroum giati i mac ksafnika apofasise na valei intel epeksergastes sta nea tis montella eno einai koino mistiko pia oti i amd einai kaliteri edo kai kairo?

Δημοσ.

Κοίτα Δημήτρη (δεν ξέρω, μου φαίνεται λίγο κουλό να σου πω <<κοίτα Dimitris>>!) δεν έχω κάνει διατριβή στα οικονομικά, ουδεμία σχέση στην ουσία δηλαδή, και ούτε παρουσιάζομαι σαν οικονομολόγος.Αλλά η οικονομοτεχνική πλευρά που εσύ το θέτεις το πράγμα δε νομίζω να ενδιαφέρει τον πελάτη.Και δεν εννοούσα τους χρηματιστηριακούς δείκτες όταν έλεγα για προφίλ.Αν το μυαλό σου εσένα πήγε , λόγω δουλειάς, σε αυτά τα συγκεκριμένα που αναφέρεις, ίσως και να ήταν αδόκιμος ο όρος που χρησιμοποίησα.

Αλλά πιστεύω πως ο άλλος πριν μπει στο μαγαζί δεν ψάχνει τις υποθήκες της εταιρείας ούτε τους ισολογισμούς της ούτε την πορεία της μετοχής της την τελευταία πενταετία ούτε αν έχει καν μετοχή ούτε αν κολλάνε όλα τα ένσημα στους υπαλλήλους της ούτε αν υποχρεώνουν τους οδηγούς τους να φοράνε ζώνες ασφαλείας.Αυτά τα μεγέθη να τα δει ο οικονομολόγος και να δώσει ακόμα και χασματώδες προβάδισμα στο πλαίσιο.Ο πελάτης γιατί να νοιαστεί;Σαν επενδυτής που πάει να αγοράσει το πλαίσιο μπαίνει μέσα;Ή σαν καταναλωτής που θέλει να βρει ένα συγκεκριμένο προϊόν σε καλή τιμή, ακέραιο και με μια καλή εγγύηση σε περίπτωση προβλήματος;Να μου πεις ότι πολλοί πάνε επειδή σε μια στραβή θα το αλλάξουν έυκολα, ναι δε θα διαφωνήσω (ασχέτως αν αυτό μάλλον θα το πάρει κανας άλλος καψερός).

Τα μανατζμεντιλίκια όμως δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο.Αυτά έχουν να κάνουν με την ίδια την επιχείρηση, το διευθυντικό της προσωπικό και τους προσανατολισμούς του.Θα μου πεις: ρε φίλε αν μια εταιρεία σε όλα αυτά που σου είπα διαλύει τον ανταγωνισμό, πως γίνεται και να μην ξέρει να πουλάει σωστά;Πως γίνεται και η λειτουργία του κάθε καταστήματος να μην είναι σωστή;Δεν ξέρω, δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα οικονομικά μεγέθη με τη χειροπιαστή αίσθηση που θα αποκομίσει ο πελάτης όταν πάει να πάρει κάτι.Και φυσικά εγώ μιλάω πάντα για μένα.Κρίνω από αυτά που έχουν συμβεί σε μένα και ξέρω από πρώτο χέρι από τους πολύ φίλους (καλά και από όσα ακούγονται γενικά βέβαια).Και δε λέω πως το πλαίσο μπορεί να συγκριθεί από πλευράς επενδύσεων και ανάπτυξης με άλλα μαγαζιά πληροφορικής.Δεν είμαι στραβός.Αλλά τι να το κάνω, που πήγα την άλλη φορά να φτιάξω υπολογιστή και μαύρο τους έλεγα εγώ, άσπρο μου λέγανε κείνοι πρέπει να πάρεις.Έτσι το θέλω εγώ αυτό το υποσύστημα και ας είναι και μαλακία γιατί έτσι μου γουστάρει, αλλιώς θα το πάρεις μου λέγανε!Αν έπαιρνα εγώ την παπάρα που θέλανε να μου πουλήσουν τότε οι κύριοι, θα χα 'χάσει μερικά λεφτά για το τίποτα και θα είχαμε να λέμε για τη μετοχή τους...Ε ας είμαστε λιγάκι πιο ρεαλιστές και να βλέπουμε τα ανθρώπινα και όχι τα χαρτιά...

Δημοσ.

Το παράδειγμα της Δελτα ηταν ακραίο, εσκεμμένα.!

Ναι δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο, δίνουν όμως μια σιγουριά.. Και θα σου πώ γιατί! Δες τον Πουλιάδη που είχε ΤΟΣΑ χρόνια μεγάλη θέση στο χώρο, πριν 1.5 μήνα έκλεισε. Πάει, τέλος. Φυσικά ο ανθρωπος έχει και άλλες εταιρίες, αλλά η γνωστη με τους υπολογιστές πάπαλα!

Και πάπαλα γιατί εδω και καιρό Microsoft & Symantec την είχαν βάλει blacklist, οπότε πώς να ξεπληρώσεις τα (ΑΠΕΙΡΑ) χρέη σου όταν δεν έχεις το πιο δυνατό σου όνομα στο εμπόρευμα?

Επί μήνες ο Πουλιάδης πήγαινε χάλια, αυτό κάτι δείχνει. Το Πλαίσιο συνεχώς ανεβαίνει, είναι τυχαίο? Οταν ο αλλος πέφτει, οτι προβλημα και να δημιουργηθεί τον "πονάει" να σου αντικαταστήσει το προιον ετσι στην ψύχρα. Επειδή είχαμε επαφές με Πουλιάδη στην εταιρία, σε πληροφορώ ότι για να αντικαταστησει κάτι (πχ Intel) κατ'αρχάς το πέρναγε από κόσκινο, και κατα δεύτερον πέρναγε πολύς καιρός. Ενώ άλλη εταιρία μπαμ μπαμ, τέλος.

Πήγαινε να αλλαξεις κάτι Πλαίσιο και πήγαινε Ε-shop. Δεν ειναι το ίδιο. Δεν έχω τίποτα με e-shop, έχω ψωνίσει αρκετές φορές και όλα μια χαρά, απλά σου λέω ότι αν εμένα κάποιος γνωστός μου που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πολλά μου πει απο που να πάρει τον υπολογιστη του, θα του προτεινω ΜΟΝΟ το Πλαισιο. Και αυτό γιατί υπάρχει στη γειτονιά του,και ξερω πως οτι και να γίνει θα του το έχουν έτοιμο σε 24ώρες. Με E-shop να πάρω εγω υπολογιστη οκ παίρνω και το στηνω. Ο αλλος? Θα του το στησουν και μετα θα τρέχει Χαλάνδρι, θα το αφήσει εκεί ποιός ξέρει πόσες μέρες, και πώς θα κάνει τη δουλεια΄του? Παιδιά δεν γίνονται αυτά.

Ο κόσμος θέλει την απλότητα, όλοι "το καλύτερο" ξέρουν να ζητάνε, αλλά να εισαι σιγουρος ότι αν μπορούσαν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ ASUS & Albatron, δεν θα σε ρωτάγανε από που να αγοράσουν το PC τους...

Και επειδή παντα ειναι θέμα χρόνου να γίνει η στραβή, προτημάω να έχει το Πλαισιο διπλα του και να το πάει μόνος του για φτιάξιμο, παρά να με πάρει τηλέφωνο και να πει "οχου μωρε που ακριβώς ειναι αυτο το E-shop, ξέρεις?". Και δεν ειναι μονο το E-shop, απλα δεν θελω να μπω ΚΑΝ στη διαδικασία να σχολιάσω τα μικρά μαγαζάκια Στουρνάρη, ωραία μαφία ήταν και αυτά πριν 10 χρόνια που το είχαν μονοπώλειο. Άσε γιατί αυτά ειναι που κανουν τις περισσότερες καφρίλες..

Δημοσ.

Ο κόσμος θέλει την απλότητα' date=' όλοι "το καλύτερο" ξέρουν να ζητάνε, αλλά να εισαι σιγουρος ότι αν μπορούσαν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ ASUS & Albatron, δεν θα σε ρωτάγανε από που να αγοράσουν το PC τους...

..[/quote']τι λες δηλαδή ότι η asus είναι καλύτερη από albatron

ή το αντίστροφο?

Δημοσ.

Εννοώ ότι δεν πρόκειται να καταλάβει καμια διαφορά. Για τους μη γνώστες, ο δίσκος ειναι δισκος, δεν πα να ειναι IDE, SATA, SATA2, SCSI...

Και ενα recorder είναι recorder, είτε ειναι Plextor είτε Nec.

Φυσικα και η ASUS είναι καλύτερη. Νομίζω δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε καν αυτό. Δεν εχει σημασία αν ειναι ή δεν ειναι ταχυτερη, και παιδιά ειλικρινά τώρα, ένα 2% πιο γρήγορο = ΜΗΔΕΝ μεσα στη χρήση. Ο υπολογιστής δεν ειναι benchmark. Σημασία εχει αν θα είσαι στα 50 fps ή στα 60, όχι αν αντί για 50 είσαι 49...

Αλλά κάποιος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο,δεν πρόκειται καν να εκτιμήσει το "ψαγμένο" προιόν του e-shop γιατι δεν θα καταλάβει διαφορά, οπότε το Πλαισιο που έχει πλήρη κάλυψη hardware αλλά ελάχιστη γκαμα (και άρα λιγότερα κόστη) του είναι υπέραρκετο.

Δημοσ.

Kurioi kalimera egw tha sas kanw thn exhs erwthsh.. Giati exakolouthite kai pate kai pswnizete apo to plaisio enw exete panta parapono? Giati exw parathrhsei oti eiste oi idioi kai oi idioi pou paraponieste.. K egw exw kapoia parapona alla xerw polu kala oti einai me diafora to kalitero magazi gia p.c. ktl. Kai prokalw (panta filika) na mou ipodeixete ena katasthma pou den ginontai lathoi??? Mono sto plaisio omws einai ekei na to diorthosoun kai na akousoun oti exoume na tous poume !!!

Δημοσ.
Kurioi kalimera egw tha sas kanw thn exhs erwthsh.. Giati exakolouthite kai pate kai pswnizete apo to plaisio enw exete panta parapono? !!!
μόνο θήκες και χαρτικά .έτσι αν δεις

ότι μια μάρκα την ακριβοπληρώνεις και βγαίνει αναξιόπιστη τι κάνεις ?την απορρίπτεις και δεν ξαναπαίρνεις

τίποτα από τέτοιου είδους προιόντα.αν πληρώσω ένα παιχνίδι ή ένα πρόγραμμα 50 ή 350 ε

και συνειδητοποιήσω ότι είναι μούφα δε θα ξαναπάρω .έτσι για παράδειγμα αν πάρω μία motherboard asus

με 200 Ε και βγει ότι είναι φύκια ενώ το πλήρωσα για μετάξι θα ξαναπάρω asus ?

Δημοσ.
Kurioi kalimera egw tha sas kanw thn exhs erwthsh.. Giati exakolouthite kai pate kai pswnizete apo to plaisio enw exete panta parapono? Giati exw parathrhsei oti eiste oi idioi kai oi idioi pou paraponieste.. K egw exw kapoia parapona alla xerw polu kala oti einai me diafora to kalitero magazi gia p.c. ktl. Kai prokalw (panta filika) na mou ipodeixete ena katasthma pou den ginontai lathoi??? Mono sto plaisio omws einai ekei na to diorthosoun kai na akousoun oti exoume na tous poume !!!

Εμένα τώρα μου περνούν πολλά από το μυαλό βλέποντας νέο χρήστη στο 1ο του post να εξυμνεί το πλαίσιο... Πείτε με τρελό, ηλίθιο ή ό,τι άλλο θέλετε, και συγγνώμη και για το Off Topic, και συγγνώμη και αν κάνω και λάθος και mods μη διστάσετε να με επεξεργαστείτε αν δεν σας αρέσει το post μου... Αλλά, και ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έχω άδικο, δεν είναι κάπως... ''Ύποπτο'';

Δημοσ.

apla kapoios apo to plaisio ekei pou surfare sto internet eide pws kakologoun thn etairia tou kai dietakse kapoion ypallhlo me th gnwsth pia a8lhtikh fanela-endymasia -na ftiaksei sta grhgora ena account kai na swsei to topic !

giati edw mesa einai ena megalo pososto pelatwn tou PLAISIOU kai synafwn katasthmatwn. Epishs edw exei kai polla atoma pou einai experts sta pc kai einai ypokinhtes gnwmhs...dhladh aytoi symbouleyoun ton perigyro tous gia to pou na paroun pc ktl.epomenws einai shmantiko na ta exoun kala me ta forums ...

proswpikh empeiria me to plaisio einai oute kryo oute zesth. yphrxan kai stigmes swsths eksyphrethshs(allaksan karta grafikwn se 10 lepta mesa afou mphka sto magazi ) alla kai stigmes ntrophs opws otan prin kana 2 mhno agorasa ektypwth kai mou kanei o pwlhths :

- se peirazei na sou dwsw ayton edw ?

lew : poion ayton edw eksw ??

- nai mhn anhsyxeis,ton exoume anoiksei aplws na ton blepei o kosmos kai na ton dokimazoume mia xara einai!

-mpa ase,protimw sto kouti tou na einai ...

-kalws.

edw exoume dhladh fainomeno pou o idios o pwlhths h8ele na mou poulhsei ton anoigmeno-xrhsimopoihmeno ektypwth. mporei ontws na mhn eixe tpt para mono ligh skonh.omws einai kai pali aparadekto,deixnei mh sebasmo ston katanalwth.

Δημοσ.

file papiadyths gia na sou eipe na sou dwsei ton anoixto tha itan teleutaio kommati kai den tha eixe kleisto na sou dwsei!!Kai den einai xrisimopoiimenoi apla anoigmenoi!(bebaia simfwnw oti kai egw tha ithela sfragismeno)!!Oso gia ta games,na kserete oti KANENA den einai epistrofis giati apla den ta allazoun an ta pareis kai ta exis anoiksei!!Anoixta einai epeidi ta bgazoun eksw apo tis bitrines gia na fainonte kai bgazoun ta cd apo mesa gia na min ta kleboun..Den lew oti einai swsto auto pou kanoun,afou yparxoun kai alles liseis alla na kserete oti den einai metaxeirismena!!

Δημοσ.
έτσι αν δεις

ότι μια μάρκα την ακριβοπληρώνεις και βγαίνει αναξιόπιστη τι κάνεις ?την απορρίπτεις και δεν ξαναπαίρνεις

τίποτα από τέτοιου είδους προιόντα.έτσι για παράδειγμα αν πάρω μία motherboard asus

με 200 Ε και βγει ότι είναι φύκια ενώ το πλήρωσα για μετάξι θα ξαναπάρω asus ?

Κι'εγώ θα σου θέσω το εξής ερώτημα... πέσμου μια εταιρία που δεν έχει βγάλει ποτέ ελαττωματικά προϊόντα? Από την καλύτερη μάρκα μέχρι την χειρότερη. Το ότι θα πάρεις μια φορά asus όπως λες με 200 ευρά και σου βγει σκάρτη δεν σημαίνει ότι η εταιρία δεν ξέρει να φτιάχνει mobos...

Για δες και λίγο την Intel, πόσες φορές έχει βγάλει ελαττωματικούς επεξεργαστές.... δεν είδα να επηρρεάζονται οι πωλήσεις της.

Δημοσ.
...alla kai stigmes ntrophs opws otan prin kana 2 mhno agorasa ektypwth kai mou kanei o pwlhths :

- se peirazei na sou dwsw ayton edw ?

lew : poion ayton edw eksw ??

- nai mhn anhsyxeis' date='ton exoume anoiksei aplws na ton blepei o kosmos kai na ton dokimazoume mia xara einai!

-mpa ase,protimw sto kouti tou na einai ...

-kalws.[/quote']

file papiadyths gia na sou eipe na sou dwsei ton anoixto tha itan teleutaio kommati kai den tha eixe kleisto na sou dwsei!!Kai den einai xrisimopoiimenoi apla anoigmenoi!(bebaia simfwnw oti kai egw tha ithela sfragismeno)!!

Δεν διάβασες καλά τι είπε ο papiadyths. Του είπε ότι "ton exoume anoiksei aplws na ton blepei o kosmos kai na ton dokimazoume mia xara einai".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...