mandate Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Κι'εγώ θα σου θέσω το εξής ερώτημα... πέσμου μια εταιρία που δεν έχει βγάλει ποτέ ελαττωματικά προϊόντα? Από την καλύτερη μάρκα μέχρι την χειρότερη. Το ότι θα πάρεις μια φορά asus όπως λες με 200 ευρά και σου βγει σκάρτη δεν σημαίνει ότι η εταιρία δεν ξέρει να φτιάχνει mobos... Για δες και λίγο την Intel' date=' πόσες φορές έχει βγάλει ελαττωματικούς επεξεργαστές.... δεν είδα να επηρρεάζονται οι πωλήσεις της.[/quote']εντάξει μωρέ να δώσω μία φορά 200 Ε να μου γίνουνε κάρβουνο,τη άλλη να δώσω 350 Ε για το σούπερ προωθημένο πρόγραμμα που είναι μούφα΄ ναι μωρέ κάποτε θα καλυτερεύσουν τα προιόντα τους.μόνο που δεν έχω βρει ακόμα το δέντρο που βγάζει λίρες...
sarisn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 εντάξει μωρέ να δώσω μία φορά 200 Ε να μου γίνουνε κάρβουνο' date='τη άλλη να δώσω 350 Ε για το σούπερ προωθημένο πρόγραμμα που είναι μούφα΄ ναι μωρέ κάποτε θα καλυτερεύσουν τα προιόντα τους.μόνο που δεν έχω βρει ακόμα το δέντρο που βγάζει λίρες...[/quote'] Υποτίθεται ότι για να φτάσεις στο σημείο να δώσεις 350 Ε για software, πάει να πει ότι το έχεις δοκιμάσει άπειρες ώρες και έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι καλύπτει τις ανάγκες σου.... τώρα αν εσύ πηγαίνεις και αγοράζεις το πρώτο πρόγραμμα που βλέπει το μάτι σου στη βιτρίνα επειδή είναι ωραία πακεταρισμένο τότε κακό του κεφαλιού σου φίλε μου.... δεν φταίει ο κατασκευαστής του προγράμματος γι' αυτό. Για τα 200 Ε (και για οποιοδήποτε ποσό έχει σχέση με hardware) δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου γιατί αν πάθει κάτι στο αλλάζουν αμέσως και σου δίνουν καινούργιο χωρίς να σου πουν και τίποτα (μιλάω για τα αξιόπιστα καταστήματα, όχι του τύπου "ναι άστο να το κοιτάξουμε και θα σε πάρουμε τηλ. σε 2 χρόνια να σου πούμε τι έγινε").
mandate Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Υποτίθεται ότι για να φτάσεις στο σημείο να δώσεις 350 Ε για software' date=' πάει να πει ότι το έχεις δοκιμάσει άπειρες ώρες και έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι καλύπτει τις ανάγκες σου.... τώρα αν εσύ πηγαίνεις και αγοράζεις το πρώτο πρόγραμμα που βλέπει το μάτι σου στη βιτρίνα επειδή είναι ωραία πακεταρισμένο τότε κακό του κεφαλιού σου φίλε μου.... δεν φταίει ο κατασκευαστής του προγράμματος γι' αυτό. ).[/quote']ευχαριστώ για τα καλά λόγια . Υ.Γ.δεν τα δίνω για το καλά πακεταρισμένο πρόγραμμα αλλά για vst plug-ins,που δεν είναι πάντα ότι πληρώσεις. @mods[συγγνώμη για το off topic αλλά το έφερα για παράδειγμα]
oblivious Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά! Τι θα γίνει με το Πλαίσιο; Όπως πάμε στο τέλος θα μας πουν ότι δεν έχει Wow. Ρώτησα τι γίνεται και μου είπαν πως τους έχει κρεμάσει ο προμηθευτής. Ωραία λέω. Μπορώ να πάρω κάποιο άλλο παιχνίδι; Όχι μου λένε γιατί αυτό είναι μέσα στην προσφορά. Μα καλά αφού σας έχει κρεμάσει ο προμηθευτής, γιατί δεν δίνεται κάποιο άλλο παιχνίδι σε όσους το επιθυμούν;
Johnnie Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 ... Μα καλά αφού σας έχει κρεμάσει ο προμηθευτής, γιατί δεν δίνεται κάποιο άλλο παιχνίδι σε όσους το επιθυμούν; Μα φυσικά γιατί αυτό (που δεν υπάρχει) είναι στην προσφορά :razz: :razz: :razz: 8) 8) 8)
Tsilos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 paidia oi an8rwpoi einai gelioi. ap oles tis plevres. kati pou 8imi8ika twra pou diavasa ta posts sas. prin merika xronia, eixa parei kainourio motherboard (den iksera kai polla tote apo pc), to bazw sto pc k otan pigaina na kanw ekatastasi ta windows meta apo ena simeio ginotan mple i o8oni kai ebgaze ena minima (den 8imamai ti akrivws). mias kai den mporousa na kanw kati allo to piga sto plaisio. lew to problima ston texniko kai mou leei 8elei format. na tou kanw? poso 8a paei? toso. de gamietai sleftomai, as kanei. paw tin alli mera, to pairnw kai paw spiti na perasw ta windows. Tsoup i mple o8oni. ton pairnw sto kapaki til. den iksere ti na mou pei. Telika gia na min xanw to xrono mou ekatsa kai to vrika. i8ele aplws na kanw disable apo ta bios mia epilogi gia ious (den mou rxetai twra). Sigoura osoi asxoleistai me pc, 8a to kserete. Dld re pousti mou ti tous exoun ekei mesa,an den kseroun ta pio apla? kai meta lete min psaxneis, den 8a bgaleis akri. toe to ekana. twra opote simvainei kati paromoio, ginetai tis pouta...s. Giati na mi ginei dld? egw plirwnw kai exw kapoies apaitiseis, oxi paraloges. 8a to ftasw mexri simeio pou den mporw i den paei allo.
damn3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 exw petyxei sto plaisio (patras) paixnidi pou to kouti eixe exwfylo fwtotypia kai cd antegrameno. apo pou ta prothytheontai auta ta paixnidia telika, den mporoun na xexwrhsoun ta antegramena apo ta original. pantw ethes enas filos pire disko apo plaisio sfragimeno (prototypo eee?, kairo eixa na to dw), elpizw na to emathan to mathima . have fun.
Cromb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 pantw ethes enas filos pire disko apo plaisio sfragimeno (prototypo eee?' date=' kairo eixa na to dw), elpizw na to emathan to mathima . have fun.[/quote'] Πάντως το πλαίσιο έχει μηχάνημα συσκευασίας (σφραγίσματος)... όπως και άλλα μαγαζιά.
triantis7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Antegrameno?Eisai sigouros?Kai pou to brikan?Mallon kapoios pwlitis eixe kanei m@l@kia giati den eksigeitai alliws!!! Tous sklirous den tous anoigoun twra,kai na kserete oti auto to allakasne meta to thema tou insomnia...an den itan to insomnia den tha to eixan allaksei!!! Allo ena BRAVO sto insomnia!!!Exoume dinami!!!
damn3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως το πλαίσιο έχει μηχάνημα συσκευασίας (σφραγίσματος)... όπως και άλλα μαγαζιά. tha elenxo ton disko prin tou kanw format kai tha sou pw nai mallon politis tha eixe kanei mlk, afou einai ligo epirepeis se autes
polaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Όποιος θέλει ας διαβάσει και αυτό να δείτε τί ωραία που συμπεριφορονται στα μαγαζάκια... Τα οποία ώρες ώρες υποστηρίζουν πολλοί εδω μέσα, θάβοντας Πλαίσιο, e-shop κλπ κλπ.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1032181&posted=1#post1032181
oblivious Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ λέω να κάνουμε μία δημοσκόπηση για αυτό το θέμα. Πόσοι από αυτούς που πήραν το ADSL in a Box από το Πλαίσιο έχουν πάρει και το WOW δώρο. Βάζω και στοίχημα ότι είναι πολύ λίγοι αυτοί. Να τους χέσω την προσφορά τότε!
jimarass Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Παιδιά εγώ είχα το πλαίσιο σε εκτίμηση.Χρόνια τώρα ψωνίζω και είμαι ευχαριστημένος.Όποτε είχα πρόβλημα με προιόν το αλλάζανα αμέσως και οι τιμές καλές.Αλλά τελευταία έχουν χαλάσει λιγάκι.Πχ ο σκληρός wd300 σε IDE έχει 157.Από γραμμή τον πήρα 126!!!!Μεγάλη διαφορά.Μάλλον θα αρχίζω να ξαναβλέπω τους μικρούς....Να φανταστείτε ότι ο 320 έχει 179 ,ενώ στη γραμμή 137.Τι γίνεται???
satyre Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 ΚΑΙ ΕΓΩ PC ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΩ. το πρωτο τα επαιξε σε μια βδομαδα. η εγγυηση ελεγε οτι αν ο υπολογιστης χαλασει στις πρωτες 20 μερες ειχα το δικαιωμα να τον αντικαταστησω με καινουριο. οι <<τεχνικοι>> ομως θελανε να μου το επισκευασουνε γεματι μαγκια και ειρωνεια λεγοντας μου οτι που το ειδα αυτο κ.λ.π. κ.λ.π. το ζητημα λυθηκε γρηγορα μεχρι να βγω εξω και να φερω ενα καταλογο πλαισιο οπου αναφεροταν ο παραπανω ορος. στο αντικατεστημενο συστημα μου εβαλαν ελατωματικη καρτα γραφικων οποτε ξαναπηρα το βαρυ κουτι και πηγα ενα μικρο ταξιδακι αναψυχης μεχρι το λατρευτο μας καταστημα οπου και την αλλαξανα. πρεπει να σημειωθει οτι και στα δυο συστηματα οι εξειδικευμένοι τεχνικοι ειχαν βαλει το led του σκληρου αναποδα και δεν αναβε οπότε το ξαναπήγα( αυτη η δουλεια μας ελειπε - πηγαινε ελα). βλεπεται αν ανοιξουμε το κουτι ληγει η εγγυηση. μονο οι παραπανω αυθεντιες τεχνικοι εχουν αυτο το δικαιωμα.
fabiawrc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 το πλαισιο και εγω το κραζω αλλα σε θεματα χαλασμενων αντικειμενων τα αλαζει σου δινει πιστωτικο και τελειωνεις.σε αλλα μαγαζια δεν νομιζω να γινεται τοσο ευκολα. ενας φιλος μου χαρισε ενα χαλασμενο lg dvd-rw ολοκαινουργιο πηγα στο πλαισιο και την επομενη μερα μου δωσανε καινουργιο.ουτε με αποδειξη ουτε τιποτα.απλα απο πισω εχει ενα αυτοκολητακι που εχει καποια στοιχεια που βαζει το πλαισιο. οσο για τα παιχνιδια πηγα και αγορασα το batlefield 1942 με τα 2 expansion μονο 10 ευρω!!το παιχνιδι ηταν ανοιχτο αλλα αφου ελενξα τα cd ηταν ολοκοιανουργια στα φακελακια τους το μονο που φοβομουν ηταν μηπως ειχαν παρει το cd-key αλλα ηρθα σπιτι και ειδα οτι επαιζε ιντερνετ μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.