marlboraki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Έχω win xp gr sp2 P4 3,2 Και σκληρό δίσκο 120 GB SATA χωρισμένο σε 2 μέρη 1. Να κάνω και τα 2 μέρη ntfs? 2. πιός είναι ο ποιο εύκολος τρόπος ώστε να μην χαθεί κανένα αρχείο από τα win??? Επειδή είμαι άσχετος και άμα βάλω το partition magic μπορεί να κάνω κανένα λάθος… (Αν θυμάμαι καλά σε κάποιο ποστ αναφερότανε για ntfs και ntfs γρήγορο) 3. Το σύστημα θα τρέχει πολύ πιο γρήγορα από τώρα που είναι fat32 για θα δω μόνο διαφορά της τάξης του 10% Ευχαριστώ
Sorath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 1. Και δεν τα κάνεις και τα δύο; Το NTFS είναι ανώτερο σε σχέση με το FAT32. 2. Ο πιο εύκολος τρόπος: Πηγαίνεςι στο Start-->Run και γράφεις CMD Ανοίγει παράθυρο DOS, όπως είσαι γράφεις: convert X:\ fs:/ntfs όπου X: είναι το όνομα του drive που θες να μετατρέψεις. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και δεν χάνετε κανένα αρχείο. Η διαδικασία γίνεται στο επόμενο restart και διαρκεί μερικά λεπτά. 3. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ελαφρώς πιο γρήγορο. Το 10% είναι υπερβολικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.