Προς το περιεχόμενο

Ελληνικοι υποτιτλοι,αλαμπουρνεζικη γραμματοσειρα

Paladin25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Θα θελα μια μικρη συμβουλη.Κατεβασα καποιους υποτιτλους ελληνικους για μια ταινια avi που θελω να την καψω σε dvd μαζι με τους υποτιτλους.Εχω το DivxtoDvD προγραμμα ,αλλα μολις ανοιγω το srt αρχειο με το vobsub η γραμματοσειρα ειναι αλαμπουρνεζικα.Επισης παιζω το avi με vlc player βαζω τους υποτιτλους και πραγματι δεν μου τους δειχνει ελληνικα αλλα default fonds.Το θεμα ειναι οτι με το vobsub διαλεξα greek αντι για default και μου βγαλε μια γραμματοσειρα με κατι μαυρες καθετες γραμμες.

Αν κανω convert το αρχειο με το DivxtoDvD (εχω επιλεξει εκει greek για τα subtitles) θα μου τα βγαλει ελληνικα η παλι αλαμπουρνεζικα?Και γενικα πως μπορω να διορθωσω την γραμματοσειρα?Διοτι το vobsub οταν επιλεγω greek fonds δεν μου τα διορθωνει...

Δημοσ.

efoson to arxio einai .srt prepei anigontas to me to notepad na periexei elinikous xaraktires ..

an oxi tote kati den pige kala kai profanos den einai sosto to srt soy..

Δημοσ.

emena mou ixe tixi auto kai ekana to exis kai eftiaxe

pira kapious alous ipotitlous (.srt) apo ali tenia pou ixa

pou doulevan kanonika

anixa autous pou mou ta ixe alabournezika ekana epilogi olon

(me to simiomatario) kai tous ekana copy

meta tous ekana paste sto alo .srt arxio pou epeze kanonika

(pali me to simiomatario) afou ixa svisi oti ixe mesa

meta save kai ise ok

toulaxiston auto doulepse se mena kai ixa akrivos to idio prob

me sena.

Δημοσ.

Το αρχειο το κατεβασα απο εδω και μαλιστα ειχε και 5 αστερακια.το ανοιγω με notepad αλλα η γραμματοσειρα ειναι αλαμπουρνεζικη παρολο που εχω επιλεξει greek fonds.

Κατι αλλο παιζει...

Δημοσ.

Μολις κατεβασα αλλους υποτιτλους για να δοκιμασω απο αλλο εργο και παλι το ιδιο.Ανοιγω με notepad αλλα η γραμματοσειρα εξακολουθει να ναι αλαμπουρνεζικα...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

και εγω το ιδιο προβλημα εχω,απο οπου και να κατεβασο υποτιτλους μου τουσ διαβαζει αλαμπουρνεζικα,εχο βαλει το openoffice λετε να επιρεαζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...