Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο οτε βάζει θωρακισμένες πόρτες στα dslam γι αυτό αργεί να τις περάσει, επίσης γι αυτό δεν περνάει και τίποτα αφού τις βάλει :P

Δημοσ.
Κι εγώ που νόμιζα πως θα με πάρουν αύριο τηλέφωνο αφού βάλανε τις παλιόπορτες............ :(

Αίσχος! 35 και σήμερα! :|

ne ke sto kapaki emena!:Pka8e toso kitazo mpas ke anapsi to prassino lampaki sto router alla tpt :(

Δημοσ.

O broylis χάθηκε... Του έβαλαν τη γραμμή άραγε;

Σιγά μη πετάξω κιόλας...Άκου εκεί του βάλανε γραμμή...Μη με κολάζεις βραδιάτικο ρε φίλε danaos...Σαν όνειρο φαντάζει εκείνη η μέρα...Προς το παρόν όχι πόρτα δε μου βάλανε, μα και το τηλέφωνο θα μου κόψουνε όπως πάνε...:evil:

Δημοσ.

Γεια σας κι απο εμενα!Εκανα την αιτηση στις 30/1 και μετα απο πολλα τιλεφωνα και πολλες ωρες αναμονης εμαθα οτι η αιτηση μου εφτασε στον οτε..Οταν ρωτησα την κοπελια στο 134 ποσες μερες θα χρειαστουν μου ειπε 2 εργασιμες (και χαρικα!) μετα ομως κοιταξε καλυτερα και μου ειπε οτι τελικα δεν υπαρχουν ελευθερες πορτες και οτι ειμαι σε σειρα αναμονης!Ολα αυτα που αλλου?Στα ΧΑΝΙΑ!!Συνολικα μετραω 17 εργασιμες και απ οτι βλεπω εχουμε μελλον...

Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΗΡΕΣ Dsl ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ.ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΠΗΚΕ Dsl ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΘΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Dsl ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ Η Hol ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΙΚΑ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ,ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Hol.ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΤΕΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

Δημοσ.
ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

Είσαι σε περιοχή του Ηρακλείου που υπάρχει έλειψη σε πόρτες? είναι pstn η γραμμή σου ή isdn? Τώρα αναφορικά με τις ταχύτητες οι περισσότεροι λένε οτι είναι καθαρά θέμα dslam...Θα έιχε πολύ ενδιαφέρον να μας πεις εαν ο φίλος σου με τη HOL ανήκει στο ίδιο dslam με εσένα...

Για πες περιμένουμε με ενδιαφέρον...

Υ.Γ: Θέλω τη σύνδεση μου επιτέλους....:evil:

Δημοσ.
Είσαι σε περιοχή του Ηρακλείου που υπάρχει έλειψη σε πόρτες? είναι pstn η γραμμή σου ή isdn? Τώρα αναφορικά με τις ταχύτητες οι περισσότεροι λένε οτι είναι καθαρά θέμα dslam...Θα έιχε πολύ ενδιαφέρον να μας πεις εαν ο φίλος σου με τη HOL ανήκει στο ίδιο dslam με εσένα...

Για πες περιμένουμε με ενδιαφέρον...

Υ.Γ: Θέλω τη σύνδεση μου επιτέλους....:evil:

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΚΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ DSLAM.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ.

Δημοσ.

Τελικά έχει πολλή πλάκα η υπόθεση...

Μπαίνει ένας τυπάκος σε forum όπου όλοι χτυπιούνται για τις καθυστερήσεις, λέει ότι χρησιμοποίησε γνωστό του και κανείς δε βγάζει άχνα...

Μάλιστα... Έφτιαξε η διάθεσή μου !

:)

Δημοσ.

Εμένα μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε. Είχα κάνει αίτηση στη Forthnet στις 27/1 αλλά άργησε λόγω έλλειψης πόρτας. Από το site της Forthnet παρακολουθούσα την εξέλιξη:

23/02/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

20/02/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

13/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

10/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

30/01/2006 Η αίτησή σας έχει επεξεργασθεί από τη Forthnet και έχει προωθηθεί στον ΟΤΕ

Σχεδόν ένας μήνας δηλαδή. Βέβαια όταν είχα στείλει την αίτηση, στο site του ΟΤΕ που τσέκαρα έλεγε οτι υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά 2-3 μέρες μετά και μέχρι χθες έλεγε οτι δεν έχει πόρτες. Τέλος καλό όλα καλά... καλή τύχη στους υπόλοιπους.

Deathlord, ο αδερφός μου στην Αθήνα αγόρασε πρόσφατα καινούργιο σπίτι και λόγω "και καλά" προβλημάτων υποδομής στο δίκτυο του ΟΤΕ είχαν βάλει σε όλη την πολυκατοικία PCM. Όταν τους πήρε τηλέφωνο και τους ρώτησε του είχαν πει για κανα 2-3 μήνες επειδή χρειαζόταν να κάνουν κάτι έργα στην περιοχή του. Οι 2-3 μήνες πέρασαν και η γραμμή τα ίδια σκ@τ@ μέχρι που τα πήρε στο κρανίο, τους ξέχεσε, πήγε στον προιστάμενο κλπ κλπ και μέσα σε λίγες μέρες πήγε συνεργείο και τράβηξε καινούργια γραμμή. Μήπως πρέπει να αλλάξεις τακτική;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...