PeiramatoZwo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Έχω μια ομάδα αρχείων που είναι όλα μικρά κομμάτια ενός μεγαλύτερου (ή έτσι φαντάζομαι ...) , είναι όλα αρχεία rar πως μπορώ να τα ενώσω ;
Sanctu82 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 apla kaneis extract to (onoma arxeiou) .. sto proto apo afta kai afto ta enonei apo mono tou!
PeiramatoZwo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Για κάποιο λόγο δεν το καταφέρνω, δεν ξέρω αν έχω καταλάβει λάθος ή απλώς έχει πρόβλημα το αρχείο ή έχω παλιά έκδοση winrar...
alfas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 An ola ta arxiakia auta apoteloun ena eniaio arxio 8a kaneis auto pou leei kai o filos pio pano...diladi extract to , here - otidipote kai 8a kanoun extract ola se ena fakelo (me liga logia ekei pou to eipes...
Diomedes Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι ο κλασσικός πατροπαράδωτος τρόπος συγκόλησης αρχείων μέσω DOS: 1. MS-DOS prompt 2. c:\φάκελος όπου βρίσκονται τα αρχεία> copy /b αρχείο1 + αρχείο2 + ... + αρχείοN αρχείο.rar π.χ. έχω στον φάκελο c:\temp\ τα αρχεία test.r01, test.r02 και test.r03 και ξέρω ότι αποτελούν κομμάτια ενός αρχείου rar. Τι κάνω: C:\temp> copy /b test.r01 + test.r02 + test.r03 test.rar σημείωση: η παράμετρος /b σημαίνει binary και έχει να κάνει με χρήση δυαδικών αρχείων για την δημιουργία του αρχείου σύνθεσης. Με τον τρόπο αυτό δεν χάνεται τίποτα με την αντιγραφή. Αν τα παραπάνω σου φαίνονται μπερδεμένα, δοκίμασε το πρόγραμμα HJSPLIT (freeware) που κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά, σε παραθυριακό περιβάλλον.
MariaTs. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Κάνε διπλό κλικ στο πρώτο αρχείο, λογικά θα ανοίξει και θα δεις το περιεχόμενο. Κάνε 'επιλογή όλων' και μετά πατάς αποσυμπίεση. Αποθήκευσέ το εκεί που θες κι αυτό ήταν. Αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα δοκίμασε να κάνεις αποσυμπίεση με το 7zip. Και αν και πάλι δεν γίνεται τίποτε κάνε αυτό που προτείνει κι ο Διομήδης παρά πάνω με το HJ Split. Κάνεις κλικ στο Join επιλέγεις το πρώτο αρχείο και ανοίγει και σου βγάζει το ένα και μοναδικό που θες!
wert Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Έχω μια ομάδα αρχείων που είναι όλα μικρά κομμάτια ενός μεγαλύτερου (ή έτσι φαντάζομαι ...) , είναι όλα αρχεία rar πως μπορώ να τα ενώσω ; Είναι κομάτια ενός μεγαλύτερου αρχείου όμως σίγουρα; Αν είναι για παράδειγμα πέντε κομάτια κοίτα το εξής. Θα πρέπει τα τέσσερα πρώτα να έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος ενώ το τελευτέο το πέμπτο θα πρέπει να είναι μικρότερο σίγουρα. Αν είναι έτσι τότε μάλλον είναι ομάδα. Να ξέρεις ότι ένα από αυτά να έχει χαλάσει είτε κατά το uplaod ή το download πάνε άχρηστα όλα. Όταν κάνεις διπλό κλίκ για να κάνεις extract το πρώτο που είναι το part1 τι σου λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.