elamnte Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Nai ontws alla ti provlimata ftiaxnei apo tin ekdosi 1.5.0 poy antikatestise??? kati gia asfaleies k.t.l. diavasa. to exw eidi eggatastisi kai toylaxiston emfanisiaka den exw dei kamia diafora elpizw na yparxei kapoia oysiastiki diafora.
xaxa1982 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα έγινε auto-update,χωρίς να το ξέρω και με ενημέρωσε όταν εγκαταστάθηκε.Φοβήθηκα μήπως δε μου δουλεύουν τα extensions,αλλά όλα δούλεψαν ρολόι.Κανένα πρόβλημα!
dioptra999 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 yparxei link na to katebaseis kai na min kaneis to update?????
Hal9000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 yparxei link na to katebaseis kai na min kaneis to update????? Μπήκαν στα insomnia files. Πάντως αν έχετε πολλά extensions δεν αξίζει την αναβάθμιση. Εγώ με λίγα που έχω και δε δουλεύουν τα μισά
dioptra999 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 ναι ρε μαν το κατέβασα αλλα παρατήρησα οτι και μετα την εγκατάσταση του σηγκεκριμένυ αρχείου δεν έβαλε την εγκατάσταση 1,5,0,1 αλλα πάλι την 1,5 για δες και την δικιά σου να μας πεις...όσο για τα extensions εχω κοντά στα 20 και δουλέυουν όλα...
Arxagellos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Και σε μένα όλα δουλέψανε εκτός από κάτι skins.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αν πάτε στα extensions και πειράξετε το text αρχείο που μεταξύ άλλων λέει μέχρι ποια έκδοση Firefox παίζουν, θα σας τα τρέξει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.