Προς το περιεχόμενο

VSO ConvertXtoDvd

Charalambos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου τους υπότιτλους στους δείχνει όταν βλέπεις την ταινία στο PC; Εγώ πάντως μέχρι τώρα έχω χρησιμοπιήσει μόνο το WinAVI και το SuperDVD Creator 8.5. Και τα δύο άψογα με τους υπότιτλους, αλλά δεν μπορώ ή δεν μπορούν να κάνουν ένα DVD που να περιέχει 2 ταινίες DivX...

Γι' αυτό "αγόρασα" το VSO αλλά δεν μου δουλεύει το "κλειδί"...

Δημοσ.

Για να ξέρετε και να σιγουρευτείτε ότι οι υπότιτλοι θα παίξουν σωστά με το Vso δείτε αν στο Pc με το Bsplayer εμφανίζονται.Αν εμφανίζονται σωστά με το εν λόγω πρόγραμμα τότε μια χαρά θα γραφτούν.Αλλιώς υπάρχει πρόβλημα!

Δημοσ.
Φίλε μου τους υπότιτλους στους δείχνει όταν βλέπεις την ταινία στο PC; Εγώ πάντως μέχρι τώρα έχω χρησιμοπιήσει μόνο το WinAVI και το SuperDVD Creator 8.5. Και τα δύο άψογα με τους υπότιτλους' date=' αλλά δεν μπορώ ή δεν μπορούν να κάνουν ένα DVD που να περιέχει 2 ταινίες DivX...

Γι' αυτό "αγόρασα" το VSO αλλά δεν μου δουλεύει το "κλειδί"...[/quote']

Prin kano convert tin tenia tus ipotitlus tus vlepo me diafiora players alla otan tus valo sto programma mazi me tin tenia, meta to convertion den emfanizonte oi ipototli!!!

Δημοσ.

Καταρχην κανε το εξης τεστ:

Μην καψεις DVD, βαλτο να κανει convert και πριν το σημειο του καψιματος τσεκαρε το αρχειο που βγαζει με το Power DVD.

Εκει αν σου φορτωνει υποτιτλους (προσεξε να βαλεις ON και τα secondary subtitles...) παει καλα..... αν οχι τοτε υπαρχει προβλημα το οποιο ενδεχεται να φταινε δυο παραγοντες:

1. το ιδιο το προγραμμα

2. οι υποτιτλοι

Για την περιπτωση 1 στειλε μου ενα e-mail να σου στειλω μια σωστη εκδοση για να κανεις δουλεια σου - τουλαχιστον εγω εχω κανει απειρες ταινιες....

Για την 2, εαν εχεις κανει εστω και μια επιτυχημενη ταινια τοτε το προγραμμα ειναι οκ αρα δεν εχεις σωστους υποτιτλους...

Καλη επιτυχια!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω την εκδοση 2.0.9.118, οταν κανω convert βγαζει ενα μυνημα στη μεση της ταινιας που μου λεει να επικοινωνησω με μια σελιδα, αυτό γινεται γιατί δεν ειναι σπασμένη.

χρειάζομαι ένα crack ή μια αλλα σπασμένη εκδοση. Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει

Δημοσ.
παιδια εχω την εκδοση 2.0.9.118' date=' οταν κανω convert βγαζει ενα μυνημα στη μεση της ταινιας που μου λεει να επικοινωνησω με μια σελιδα, αυτό γινεται γιατί δεν ειναι σπασμένη.

χρειάζομαι ένα crack ή μια αλλα σπασμένη εκδοση. Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει[/quote']

Δάνο,πίνεις τπτ αυτό τον καιρό;

R C,ζητάς φόρα-παρτίδα τέτοια πράγματα;Χαθήκανε δηλ οι βόλτες σε "άνομα μέρη" και τα p.m.'s ;

Δημοσ.

πες τα βρε μαριε γιατι οταν τα λεω εγω με λένε σαδιστή, δεσποτικο κλπ κλπ, να μην το προστατεύσουμε το έρμο το forum? Νιονιό δεν έχετε βρε?

Δημοσ.

καταρχην,να πω οτι για καποιον ασχετο οπως εγω,αυτο ειναι το πιο ευκολο προγραμμα μετατροπης,το μοναδικο που πατας ενα κουμπι,και τσουπ,σου βγαινει η χοντρη!!!! η ερωτηση μου ειναι: ΑΝ εχω υποτιτλους sub, πως τους μετατρεπω σε srt gia na toys diabasei to convertxtodvd? οκ,ειναι λιγο off topic,αλλα μια που συζητηθηκε πιο πανω,νομιζω οτι ειναι χρησιμο να ειπωθει κ σε αυτο το μερος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...