Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Motherboard JetWay 939AGP

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ανοίγει το PC κανονικά αλλά με το που πάει να μπει στα Windows βγάζει την εικόνα των Windows XP και την μπάρα που φορτώνει για να μπει στην μπλε εικόνα και εκεί τραβάει επανεκκίνηση. Η μητρική είναι χαλασμένη ή έχω κάνει κάτι λάθος; Αν είναι χαλασμένη παρακαλώ αν γνωρίζετε την αντιπροσωπία της εταιρίας στην Ελλάδα και να την επιστρέψω.

Δημοσ.

mia epinakinhsh mporei na ofeiletai se para pollolys logoys...

Katarxin dokimase na mpeis se safe mode...

An katafereis na mpeis pigene kai apenergopoihse thn aytomath epanekinhsh sto crash...

YG Ekanes kapoia allagh hardware teleytaia?Mipws thn mitriki?

Δημοσ.

Χτες ήρθε η mobo.

Υπάρχει ένας επεξεργαστής 3000+ από πριν, μια νέα ψήκτρα Rocket της Gigabyte, έναν σκληρό δίσκο από πριν και ένα αντιγραφικό μηχάνημα. Πάω να μπω σε safe mode αλλά γράφει στο τέλος Press Esc to stop running ένα dll αρχείο. Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένη η μητρική;

Μήπως θέλει επανεγκατάσταση των windows;

Ο σκληρός μου είναι SATA και δεν έχω Drivers και δεν ξεκινάει.

Δημοσ.

Παιδιά ΟΚ το PC ξεκινάει με έναν άλλο σκληρό IDE αλλά δεν ξεκινάει με τον δικό μου τον SATA. Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τον οδηγό για να εγκαταστήσω τον SATA γιατί τα Windows δεν τον βλέπουν;

Δημοσ.

Προχθές είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα δίσκο SATA που εγκατέστησα και δεν τον έβλεπε με τίποτα στην εκκίνηση ούτε στο bios και δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση των Windows ( μητρική MSI 865PE ).

Το πρόβλημα λύθηκε μέσα από ρύθμιση του bios για την εγκατάσταση SATA δίσκου. Δες στο manual της μητρικής, ρυθμίσεις bios, intergarated periferals.

Δημοσ.

Όπως και ο κάθε SATAI έτσι κι ο δικός μου θέλει drivers για να βάλεις Windows όπως τα XP. Αν η μητρική υποστήριζε SATAII δεν θα είχα πρόβλημα αλλά να που αυτή δεν υποστηρίζει.

Δημοσ.

Δε φταίει ο δίσκος που είναι SATA, φταίει που δεν έχεις βάλει drivers για τον SATA controller της μητρικής. Τι chipset χρησιμοποιεί? Ποιό είναι το ακριβές μοντέλο της μητρικής?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...