kostelo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μου δωσε ενας φιλος ενα ρουτερ WAG354G της Linksys συσκευασμενο, του κουτιου αλλα λεει απεξω οτι ειναι μονο για annex-b (dsl over isdn) και γω ρε γαμωτο εχω adsl over pstn. Μπορω να κανω κατι για να δουλεψει? Υπαρχει καποιος μετατροπεας? Για να μην το ανοιξω τσαμπα, μηπως το πουλησω μιας και ειναι συσκευασμενο. Αν γινεται κατι, πλζ help.
toubos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μου δωσε ενας φιλος ενα ρουτερ WAG354G της Linksys συσκευασμενο, του κουτιου αλλα λεει απεξω οτι ειναι μονο για annex-b (dsl over isdn) και γω ρε γαμωτο εχω adsl over pstn. Μπορω να κανω κατι για να δουλεψει? Τσου !
kostelo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Τοτε μου φαινεται το τοπικ θα μετακομισει στις αγγελιες. Θα ρωτησω το παλικαρι μηπως το χρειαζεται πισω αλλιως θα το δωσω κοψοχρονια κανα πενηνταρι. Κατι ειχα ακουσει οτι υπαρχει τροπος για μερικα μοντελα με φλασαρισμα αλλα μου φαινεται δεν ισχυει μ αυτο.
spirosta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μόνο τα US Robotics flashάρονται για αλλαγή annex.
kostelo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Αν αυτο το ανοιξω και το συνδεσω, θα συνδεθει με απλα μειωμενη ταχυτητα ξερω γω ή δε θα συνδεθει καθολου?
agribilos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ : http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=31286 Ίσως να γίνεται αλλαγή από annex B se annex A.
spirosta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δεν γίνεται με απλή αναβάθμιση firmware αλλαγή annex σε αυτό το router. Επίσης αν το συνδέσεις σε PSTN μάλλον δεν θα παίξει καθόλου. Αλλά και να παίξει δεν θα παίζει καλά και θα σου σπάει τα νεύρα. Μόνο το USrobototics εχουν αυτή την ιδιότητα και με το κατάλληλο firmware έχεις και το ;annex που θέλεις. Επίσης μην δοκιμάσεις αλλαγή firmware με άλλο για annex a γιατί μπορεί και να σταματήσει να δουλεύει και να τρέχεις.
JiKL Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 yparxoun kai alla opos to microcom tou cube pou kanei kai gia ta dio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.