agent_smith Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σε όλους! Έχω ένα big problem με το Norton πήγα να κάνω εγκατάσταση το Norton Internet Security 2006 σε ένα μηχάνημα που παλιά είχε το Norton 2005. Αφού ξεκινάει η εγκατάσταση βγάζει ένα error και κολλάει κάνω reset και πάω να ξαναπροσπαθήσω να κάνω πάλι εγκατάσταση, αυτή την φορά δεν ξεκινάει καν και λέει ότι μια παλιά έκδοση βρέθηκε απεγκαταστήστε τη και κάντε Restart. Αφού κάνω delete όλα τα registry keys τρέχω και το Registry Mechanic πάλι τα ίδια. Μήπως ξέρει κανείς τον τρόπο για να γίνει η εγκατάσταση χωρίς Format? Διότι στην περίπτωση αυτή το Format δεν υπάρχει σαν επιλογή! Σας ευχαριστώ!
mandate Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σε όλους! Έχω ένα big problem με το Norton πήγα να κάνω εγκατάσταση το Norton Internet Security 2006 σε ένα μηχάνημα που παλιά είχε το Norton 2005. Αφού ξεκινάει η εγκατάσταση βγάζει ένα error και κολλάει κάνω reset και πάω να ξαναπροσπαθήσω να κάνω πάλι εγκατάσταση' date=' αυτή την φορά δεν ξεκινάει καν και λέει ότι μια παλιά έκδοση βρέθηκε απεγκαταστήστε τη και κάντε Restart. Αφού κάνω delete όλα τα registry keys τρέχω και το Registry Mechanic πάλι τα ίδια. Μήπως ξέρει κανείς τον τρόπο για να γίνει η εγκατάσταση χωρίς Format? Διότι στην περίπτωση αυτή το Format δεν υπάρχει σαν επιλογή! Σας ευχαριστώ![/quote']τα κάνεις delete όλα και το symantec φάκελο και το φάκελο norton?και σε μένα μου τα σπασε τα νεύρα αλλά στο τέλος μπήκε.
agent_smith Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Exw kanei delete olla osa aforoun norton sto Documents And Settings\All users Kai ta Common Files. Kai auto sinexizei.
asmilon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μπες εδω: http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2004110113064039?OpenDocument&ExpandSection=2&Src=hot#_Section2 ειναι οι οδηγιες της Symantec για απεγκατασταση των προγραμματων της. Ακολουθησε τες με προσοχη, πιστευω πως το βημα 3 ειναι που θα σε βοηθησει σε αυτο που εχεις αλλα καλυτερα κανε τα ολα για να μπορεις να κανεις καθαρη εγκατασταση...
agent_smith Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Euxaristw polu tha dokimaso to Windows Installer CleanUp utility. Kai elpizw na ginei kati. Pano apo olla sas eyxaristw pou mou apantisate amesa!
alerasta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Επειδή πολύς κόσμος έχει προβλήματα με αφαίρεση norton (οτιδήποτε) από τον υπολογιστή του υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται norton remover. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν θέλεις ψάξτο στο google, λέει πως αφαιρεί κάθε ίχνος οποιασδήποτε εφαρμογής norton...
smilefreeware Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 c:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ c:\Documents and Settings\.......\Application Data\Symantec\ Εχει και αυτά. edit Λόγω ώρας (2:23) μάλλον δεν είδα ότι τα είχες γράψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.