Προς το περιεχόμενο

Skype απορια.....

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν όποιος μου απαντήσει είναι μεγάλος χάκερ.....

Εξηγείστε το παρακάτω φαινόμενο...

Έχουμε δύο υπολογιστες:

1 στην αγγλία με σύνδεση 10Μbps και εναν στην Ελλάδα με adsl 384/128.

Με κλήση από αγγλία (skype) σε ελλαδα (σταθερό) ο ήχος είναι τζάμι.

Με κλήση από ελλάδα (skype) σε αγγλία (σταθερό) ο ήχος είναι πάλι τζάμι.

Με κλήση μεταξύ των δύο υπολογιστών (skype με skype) ο ήχος είναι....ανύπαρκτος!!!

Τι εξήγηση δίνετε?

Αφού προφανώς μπορούν και οι δύο συνδέσεις να κάνουν κλήσεις με επιτυχία σε σταθερά γιατί το θέμα γίνεται χάλια σε μεταξύ τους σύνδεση? (Υπόψιν αυτό συμβαίνει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ VOIP πρόγραμμα έχω δοκιμάσει συμπεριλαμβανομένων και των messenger, με το msn να είναι κάπως υποφερτό).

Πως φτιάχνεται αυτό?

Είναι λογικό ή είμαι γκαντέμης?

Δημοσ.

Δυστυχώς ναι...

δεν έχει σημασία ποιος παίρνει ποιον...

Διάβασα πως κάτι παίζει με τον οτε, οτι περιορίζει τα πακέτα και δεν δουλέυουν τα voip. Αλλά και πάλι αν ισχύει αυτό πως μπορεί και παίρνει στο σταθερό με skype out με καλή ποιότητα?

Δημοσ.

Einai poli aplo file mou.

Otan pernis me skype out i eteria ta matsoni giafto kai exeis kaloutsiki piotita.

Einai kai ypoxreomeni na exei piotita dioti o andagonismos edo einai terastios kai anamenete akoma pio megalos.

Otan perneis omos apo pc se pc me tosa 1.000.000 kosmo na kanoune kliseis taftoxrona e den tous sikoni i aiteria.ta exoun etsi ta systimata tous oste na sikoni enan tade arithmo kliseon.Parapano papalaaaaaa.

Giafto sou leei an thes piotita pare skype out na ta konomao kiolas.MPIKES tora sto noima?

Δημοσ.

Giafto sou leei an thes piotita pare skype out na ta konomao kiolas.MPIKES tora sto noima?

Μπήκα..............ΑΛΛΑ για σκέψου αυτό...

Τόσα άλλα προγράμματα που έβαλα??

Θα μου πεις και αυτά λεφτά βγάζουν...ακόμα και το yahoo messenger

τώρα πια...

Το google talk όμως????Τι γίνεται...αυτοί δεν έχουν κλήσεις σε σταθερά για να κονομάνε....

Εξάλλου όλοι λένε πως το τα προγράμματα του είδους αποδίδουν καλύτερα pc2pc παρά pc2 σταθερό....

Και το πρόβλημα παρατηρείται μόνο σε επικοινωνία με το pc αυτό στην Ελλάδα. Σε άλλες κλήσεις pc2pc ακόμα και με Αμερική είναι άψογα όλα.

Με εμένα συμβαίνει το αντίθετο όμως.

Νομίζω πως το πρόβλημα βρίσκεται (και) αλλού....

Δημοσ.
ti routing???? usb modem exei kai ego meso lan.

Alla afou pairnei se stathero teleia giati na ftaiei to modem.....

Τι σχέση έχει το γεγονός οτι χρησιμποιείς usb modem και lan; 'Αλλο "έχο router" και άλλο "το routing των πακέτων είναι κακό". Και από τα υπόλοιπα μηνύματά σου, αυτό θα έλεγα οτι συμβαίνει.

Κάνε ένα search για τον όρο την επόμενη φορά πριν "με βγάλεις άσχετο". :D

Δημοσ.

Sorry δεν σε επιασα την πρωτη φορα dikemou...

αν ηταν ετσι δεν θα κρεμαγε και σε κλησεις σε σταθερα?

Υπαρχει λυση αν ειναι αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...