Fan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Εδώ και καμιά βδομάδα όταν ανοίγω τα windows ο Η/Υ κάνει περίπου 7 με 8 λεπτά να φορτώσει το Antivirus το Firewall και τα λοιπά προγράμματα που ξεκινάνε με την εκκίνηση. Αυτό έγινε ξαφνικά και χωρίς εγώ να έχω εγκαταστήσει κάτι άλλο. Παράλληλα κάνει κάποια λεπτά για να ανοίξει το Opera και τον Explorer. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι χωρίς να κάνω κάποια παρέμβαση στον H/Y αυτό έγινε ξαφνικά. Επίσης να αναφέρω και το ότι μου βγάζει και την παρακάτω εικόνα κατά την έναρξη. To PC μου είναι AMD 2100+ που το έχω overcloaked εδώ και 8 μήνες. Έχω 512 RAM. Στο σκληρό έχω ελεύθερα 4 GB. Επίσης έχω ήδη ελέγξει την εικονική μνήμη και είναι εντάξει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
kazaamike Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 basika to mono pou mporw na sou pw einai na deis to task manager an trexei kapia efarmogi i opia den sou einai gnorimi, episis na kaneis win update, antivirus update kai vale oposkedipote antispyware....den mporw na sou pw kati allo...kane ola auta kai meta ton stauro sou....
blueviper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Θα πρότεινα να στραφείς στο HijackThis να τσεκάρουμε αν υπάρχει τίποτα περίεργο που φορτώνει κατά την έναρξη...δες εδώ (μήνυμα 5 & 7).
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα μου έβγαζε το ίδιο πρόβλημα όταν σε υπολογιστή με το Norton Antivirus έβαλα και το Kaspersky.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.