mjmj Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Πιστευω υπαρχουν πολλοι insomniacs που μεγαλωσαν ακουγοντας τις περιφημες κασετες του Χαρυ Κλυνν! Απιστευτες ατακες, ασματα, φαρσες κλπ. Θα ηταν χρησιμο να πουμε εδω ορισμενα σχολια για αυτες τις κασετες που αφησαν εποχη. Λετε να κανουμε μια κινηση να βγαλει ο Χαρρυ και στο 2006 ενα νεο cd? Παντως εχουν γινει κλασικες οι κασετες. 20 χρονια μετα και οποιος ξερει προσωπα και καταστασεις της εποχης, ξεκαρδιζεται!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Παντως η πρωτη που εβγαλε το 1978-1980 περιπου με τον Καουζο Κωτσο ηταν και η πιο καλη !!!!! :-D :-D
vagpap Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Παντως η πρωτη που εβγαλε το 1978-1980 περιπου με τον Καουζο Κωτσο ηταν και η πιο καλη !!!! Χάρρυ Κλυνν - Δοξάστε με
LL_NEO Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Επειδή εμένα οι μνήμες μου αρχίζουν κάπου στο 8-9 μου, μπορώ να πω ότι, ακριβώς επειδή μπορώ να καταλάβω τι λέει και που αναφέρεται, η Γρανίτα απο Τζατζίκι είναι αυτή που με κάνει να λύνομαι
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Και οι ιστοριες με τον Τραμπακουλα εχει αφησει εποχη !!!!!!! :-D :-D
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 http://www.harry-klynn.gr/klynngreek/index.php?option=com_akobook&Itemid=92&startpage=1 Το site του. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει "πέσει" πολύ ο Κλυνν. Οι θεατρικές του παραστάσεις είναι μετριότατες. Ας μείνουμε με τις καλές αναμνήσεις από τους δίσκους του.
andrip Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 ένα θα πω --> ΤΙΠΟΤΑ!!! και απο ΠΑΤΑΤΕΣ άλογα θύματα χερια μαχαίρια φιιιιιδια... όχι φιδια αγρια πραματα αυτα πάρτα απο δω
mjmj Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Θυμαται κανεις την παραφραση απο το 'δεν θελω την συμπονοια κανενος'?
mjmj Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δεν βρισκει τον Κακουλιδη να του γραψει τα κειμενα και να ξαναβγαλει ενα δισκο?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Παντως η πρωτη που εβγαλε το 1978-1980 περιπου με τον Καουζο Κωτσο ηταν και η πιο καλη !!!! Χάρρυ Κλυνν - Δοξάστε με [/color] Eχω ενα αλμπουμ του σε 8καναλη κασετα, το "Για Δεσιμο..." και λεει πανω 1978. Προσωπικα δε μ'αρεσει παντως.
wizzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Θυμαται κανεις την παραφραση απο το 'δεν θελω την συμπονοια κανενος'? Δεν θέλω την ΚΥΛΟΤΑ κανενός !! Από το θεϊκό "Έθνος Ανάδελφον" του 1987 (αν δεν με απατά η μνήμη μου) Άψογος ο Χάρρυ !!!
MariaTs. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλπω: Εδώ Μέλπω καλεί Ιβανόη ...over! Πες μου πως ακούγομαι τώρα! Ιβανόης: Πιάνεις κομματάκι βραχνή over! Μέλπω: Γκχα-γκχα! (βύξιμο και καθάρισμα λαιμού), Πες μου πως ακούγομαι τώρα! Ιβανόης: Συντόνισε μικρόφωνο σου, συντόνισε μικρόφωνο σου over! Tώρα over! Μέλπω: Αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας του καμάρι εβγήκε εις την εξοχή και στο χλωρό χορτάρι! Πες μου πως ακούγομαι τώρα! Ιβανόης: Πιάνεις καλά, πιάνεις σταθερά over! Mέλπω: Και συνεχίζουμε αγαπητοί μας ακροατές το τζιναμωτό μας πρόγραμμα με ένα πολύ σπέσιαλ τραγούδι. Το χαρίζει η Ζωζώ η κουμπότρυπα στην Μέλπω την σφουγγάρω.... Δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα... Πάντως ήταν μια παραστικότατη σκηνή με το τι επικρατούσε στους ραδιοερασιτεχνικούς σταθμούς! Αξέχαστη εποχή! Aν και όλες οι δουλειές του κυκλοφορούσαν σε δίσκους και κασσέττες. Εγώ ένα μικρό δείγμα εκείνης της εποχής σε μια κασσέττα έχω! Μια άλλη ατάκα που μου έχει μείνει από έναν δίσκο του που είχε βγάλει κάπου πριν το τέλος των 80's είναι η ακόλουθη: Ένας λοχίας φωνάζει στον λόχο του: - Εγέρθητι! Εσύ γιατί δεν είσαι εγέρθητος; Ε; Απεθυνόμενος στον ψόφιο απ'την κούραση στρατιώτη!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν, είπα να μην μιλήσω αλλά δεν μπορώ.... Πιστευω υπαρχουν πολλοι insomniacs που μεγαλωσαν ακουγοντας τις περιφημες κασετες του Χαρυ Κλυνν! Όχι ρε mjmj να κατατάσσουμε και τον Κλύνν στους διαπαιδαγωγειτές της Ελληνικής νεολαίας... Έλεος δηλαδή... Εκτός και αν εσύ μεγάλωσες με τις ατάκες του... Τα παιδιά μου πάντως σε διαβεβαιώ ότι δεν θα ήθελα να έχουν την δική του κουλτούρα [όσον αφορά την ... μουσική.. μήν χ?σω...] Απιστευτες ατακες, ασματα,[/b'] φαρσες κλπ. Πες μας, τι έχει προσφέρει στην Μουσική [το FoRUM της μουσικής δεν είναι εδώ.?] εκτός από καντήλια και εξαπτέρυγα...? Πες μας μία θεατρική παράσταση που έχεις δει και γέλασες με κάτι έξυπνο [όχι με καντήλια...]... Ρε σεις, σκεφθείτε λίγο... τι γράφετε....και κυρίως τι ακούτε.. ΥΓ Χωρίς διάθεση να προσβάλω κανέναν σχεδόν. Αυτά,
MariaTs. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Έλα βρε Παναγιώτη, δες το λίγο ανάλαφρα το θεματάκι! Ο Χάρυ Κλυν σάτιρα κάνει! Κι εγώ μεγαλώνοντας τρελαινόμουν να τον ακούω, μου άρεσε, με έκανε να γελάω... Αυτό δεν σημαίνει ότι ο χαρακτήρας μου διαμορφώθηκε ακούγοντας τις ηχογραφήσεις του Χάρυ! Άλλωστε μην ξεχνάμε πως τότε ήταν και μια εποχή που στο μεγαλύτερο μέρος της μας έκανε παρέα το ραδιόφωνο περιμένοντας να πάει 5 ή 6 η ώρα το απόγευμα για να αρχίσει το πρόγραμμα της τηλεόρασης. Ε! Και για να σπάσουμε λίγο την μονοτονία βάζαμε καμιά κασσέττα του Χάρυ για να γελάσουμε με τις ατάκες του!
Cristina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Αν ο Χάρυ Κλυνν ήταν κακό πρότυπο για τη νεολαία των 80ς, τότε τα σημερινά παιδιά και μόνο που μεγαλώνουν στον κόσμο αυτό όπως είναι σήμερα, δεν τα σώζει ούτε ένας «καλός» πατέρας με «αρχές»...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.