Προς το περιεχόμενο

Πολλα tabs ανοικτα στον Firefox

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειτε χειροκινητα είτε με το open all in tabs(καπως ετσι το λεει στον firefox μεσα στα bookmarks), ποσα εχετε ανοιξει ταυτοχρονα χωρις να κολαει το προγραμμα και το pc?

Υπαρχει καποιο extension που να βοηθα αυτο το ανοιγμα σε tabs και να το κανει ακομη καλυτερο?

Δημοσ.

Highlander ποση μνημη εχεις?

Βεβαια απο ενα σημειο κι επειτα ειναι ανοικτα αλλα δεν χωρανε στο πανω μερος του ff τα tabs οποτε για να τα πατησεις και να τα δεις πρεπεις να κλεισεις καποια αλλα.

Δημοσ.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δεις τα tabs που δεν χωράνε πλέον στο μήκος του παραθύρου του firefox. Ο πρώτος, με Ctrl+Tab μετακινείσαι από tab σε tab. Ο δεύτερος με ένα extension όπως το "tabs mix plus" που ό,τι περισσεύει, μπορείς να το ρυθμίσεις να το βάζει σε δεύτερη και τρίτη (και παραπάνω) σειρά ή να κάνει scroll κατά μήκος της σειράς που βρίσκονται τα tabs. Δεν θυμάμαι τώρα πόσα έχω ανοίξει, πρέπει να είναι τα 50+ που λέει κι ο Highlander (σε 3 σειρές που το έχω ρυθμίσει). Το δικό μου pc έχει 1GB μνήμη.

Δημοσ.

Aπλά τρώει περισσότερη μνήμη όπως είναι φυσιολογικό.Με 512 RAM, και καμμιά δεκαριά tabs πάει μιά χαρά...Αναλόγως βέβεια και τα υπόλοιπα προγράμματα που τρέχεις...

Δημοσ.

Ουπς, δεν την είχα δει την ερώτηση! Χωρίς να μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, μιας και μόνο το tab mix plus έχω, είναι μάλλον καλύτερα να έχεις μόνο ένα extension για μία συγκεκριμένη δουλειά. Ένας θεός ξέρει τι μπέρδεμα μπορεί να γίνει αν δουλεύουν όλα μαζί...

Δημοσ.

Αλλα εχω ηδη και ενα που λεγεται session manager.

Επειδη εχει και το tabs mix , εναν session manager απ'οτι διαβασα, λες να εχω κανενα conflict?

Προσωπική μου προτίμηση είναι το session manager με απενεργοποιημένο το αντίστοιχο του tab mix plus. Αν τα ενεργοποιήσεις και τα δύο θα σου ανοίγουν και τα δύο τα tabs που έιχες ανοιχτά. Αν δηλαδή είχες 5 tabs ανοιχτά θα σου ανοίξουν 10 όταν ξανανοίξεις τον firefox!

Σχετικά με τα ταυτόχρονα ανοιχτά tabs, με 2 GB μνήμης έχω ανοίξει ταυτόχρονα περίπου 100 tabs χωρίς πρόβλημα... (όποιος έχει χρησιμοποιήσει το plugin linky καταλαβαίνει πόσο εύκολο είναι αυτό). Η κατανάλωση μνήμης ήταν περίπου 200mb + 200mb virtual memory

Δημοσ.

Just for the record,

αυτην την στιγμη ~80 tabs σε 5 παραθυρα firefox 30+36+14+1+downloads me 768 ram αλλα με παλιοτερη εκδοση του Firefox (χρηση μνημης απο τον firefox 190mb )

Δημοσ.

Just for the record,

αυτην την στιγμη ~80 tabs σε 5 παραθυρα firefox 30+36+14+1+downloads me 768 ram αλλα με παλιοτερη εκδοση του Firefox (χρηση μνημης απο τον firefox 190mb )

Μην ξεχνάς τη virtual memory ;) (task manager -> view -> select columns -> virtual memory size)

Δημοσ.

Eπίσης έχω την εντύπωση πως για κάθε tab παίζει και πολύ ρόλο τί είδους σελίδα είναι...Μιά σελίδα του forum σίγουρα τρώει λιγότερη μνήμη απο μία άλλη που είναι γεμάτη γραφικά, κίνηση και ήχο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...