Προς το περιεχόμενο

Dragon Ball Z 81 character 2d fighting game FREE Download

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κοιταξε κανεις?Ειναι με μηχανη Mugen?Αν ναι να μην μπω στον κοπο να το κατεβασω...Εχω παιξει παρα πολλα τετοια.

Τα σέβη μου

• Moderators
Δημοσ.

Yup, είναι με μηχανή MUGEN. Έχει μια συλλογή από DBZ characters που είχαν φτιαχτεί και ήταν γνωστοί και μερικούς που δεν τους είχα δει.(πήρε άραγε από όλους άδεια? :P)

Το κλασσικό τους πρόβλημα ήταν πως ήταν πάντα unbalanced γιατί έβαζαν μερικές κινήσεις να είναι 1-hit kills. Βέβαια δεν είχαν βγάλει κανένα Cyber Shredder/ Elke killer νομίζω. :P Δεν είδα αν είναι balanced μεταξύ τους εδώ έπαιξα λίγο. Κλασσικά οι UB 22 χαρακτήρες είναι οι καλοσχεδιασμένοι ψηλοί και κλασσικά πάλι έριξαν και μερικούς που δεν υπήρχαν ούτε στα κινούμενα σχέδια. Βλέπε SSJ4 Trunks, SSJ5 Goku κλπ.

Τέσπα, εμένα μου είχε λείψει το MUGEN και αφού λειτουργεί κανονικά σε XP (είχα ακούσει ότι είχαν προβλήματα) θα έχω κάτι να περνάω την ώρα μου όταν βαριέμαι. ;)

• Moderators
Δημοσ.

Τα γραφικά του είναι...πως να το πω, από διαφορετικά DBZ παιχνίδια, οπότε πάνε από μπλιεχ σε οκ (και μερικά καλά). To MUGEN είχε φτιαχτεί για να μπορεί κάποιος ripάροντας sprites και ήχους και μετά με προγραμματισμό να βάζει χαρακτήρες από διάφορα παιχνίδια για να πολεμάνε μεταξύ τους, πχ. Ryu από SF2 εναντίον Sonic (από Sonic 3). Είναι λίγο μεγάλη ιστορία το όλο σκηνικό. :P

Υπήρχαν και μερικοί custom χαρακτήρες όπως ο τελείως mousedrawn Super Mario του ShinRyoga.

Anyways...το συγκεκριμένο "παιχνίδι" εδώ, είναι όπως πολλά projects που έκαναν διάφοροι με το MUGEN. Εδώ έχουν κάνει μια συλλογή από χαρακτήρες και πίστες από DBZ παιχνίδια. Μερικοί χαρακτήρες παίζουν όπως στο παιχνίδι που ήταν, μερικοί είναι edited με καλύτερα εφφέ κλπ. Δεν έχει κανένα μπλα μπλα σε story, είναι απλό beat 'em up, μόνο τα ονόματα είναι καμιά φορά γαλλικά (γιατί ο creator ήταν γάλλος). Από το selection screen λείπουν ευτυχώς οι "ψεύτικοι", Kurihan, Trunks SSJ4, Son Goku SSJ5 κλπ αλλά είναι τα αρχεία τους μέσα. Ο μόνος που αξίζει και έπρεπε να είναι επιλέξιμος είναι ο Broli (ο βάρβαρος και 'κανονικός' SSJ από 2-3 DBZ ταινίες (μεγάλα επεισόδια που δεν ήταν στην σειρά).

Ανοίξτε το select (δεν θυμάμαι extension) αρχείο με Notepad και σβήστε μετά τον Super C17 τα Χ,;X και κάντε copy/paste την γραμμή του Broli να είναι ακριβώς από κάτω από τον Super C17. Τους άλλους που είναι απο κάτω αφήστε τους γιατί εκτός του ότι δεν εμφανίστηκαν ποτέ, είναι και άσχημα σχεδιασμένοι/κωδικοποιημένοι, ενώ ο Broli αν και unbalanced (όπως πολλοί) έχει ωραία εφφέ και δέρνει. :P

Δημοσ.

ολα πρεπει να τα κατεβασεις λογικα!! και εγω τωρα το κατεβαζω. το DBZ ειναι το αγαπημενο μου anime! 81 χαρακτηρες!! χαμος θα γινει!! χειριστηριο υποστηριζει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...