Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρους και αλλαγει boot.

perkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοηθείας σας σε μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζω.

Στο pc το όποιο δεν έχει πολύ καιρό που αγόρασα έχω δυο σκληρούς Maxtor

C και D ( msi motherboard ), στο μαγαζί μου έβαλαν λειτουργικό στον C και μετά εγώ έβαλα στον D το όποιο και χρησιμοποιώ, στον C δεν μπαίνω ποτέ γιατί το ήθελα για προγράμματα τις δουλειάς τα οποία δεν έβαλα ακόμα για τον λόγο του ότι κολλαει το pc με μηνύματα όπως id event 11 και 15 καθώς και ένα μήνυμα c/$mf,κατι τετοιο, ενώ είμαι μόνιμα στον D και μένει εκεί χωρίς να μπορώ να κάνω τπτ αλλά ούτε και το μαγαζί από το όποιο το πήρα μπόρεσε να κάνει .

Εδώ είναι το πρώτο πρόβλημα με τα κολλήματα και event id τα οποία έψαξα αλλά δεν βρήκα λύση που να μπορω να εφαρμοσω (αν έχετε λύση σε αυτό μάλλον το δεύτερο άγουστε το :-)

Τώρα ακριβώς επειδή δεν μπορώ να βρω λύση στο παραπάνω και επειδή δεν θέλω να κάνω φόρμα πάλι τα πάντα λογά αρχείων δουλειάς και προγραμμάτων θέλω να σβήσω το λειτουργικό του C και να κάνω default το λειτουργικό του D ο όποιος εν συνεχεία 8α γίνει C και θέλω να μου πείτε τι γίνεται με το boot.in πρέπει να το πάρω από το C και να το βάλω στον D ? τι να γράψω για να bootάρει από το d και αν πρέπει να αλλάξω κάτι στο bios.

Αν βεβαία υπάρχει λύση για το πρώτο πρόβλημα θα ήμουν κάτι παραπάνω από ευγνώμων γιατί τα έχω παίξει .Αν τον αφήσω για καμία εβδομάδα ανοιχτό το βρίσκω κρασαρισμένο χωρίς να μπορώ να κάνω ούτε restart.

Δημοσ.

Καταρχάς κάνε έναν έλεγχο (scandisk) στο C:

Επίσης το να κάνεις C: το D: ξέχνα το, θα χαζέψουν όλες οι εφαρμογές που έχεις. Αλλαγή του γράμματος των Windows μετά την εγκατάσταση δεν πρέπει να γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...