ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 άκυρο. βλακεία δικιά μου.το βρήκα ευχαριστώ για όλα και καλό βράδυ μόλις ετοιμάσω το project θα κανονίσουμε να στο δώσω
migel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 άκυρο.βλακεία δικιά μου.το βρήκα ευχαριστώ για όλα και καλό βράδυ μόλις ετοιμάσω το project θα κανονίσουμε να στο δώσω Οκ , αν και το κάναμε chat καληνύχτα και παρακαλώ.
migel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα . Σου ανέβασα εδώ μερικά project που μπορεί να σου χρειασθούν , τα οποία αλλάζουν κατά βούληση .
bird Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Απ'ότι είδα έκανες τελικά τη δουλειά σου οπότε δεν νομίζω οτι χρειάζεται να σου στείλω κάτι σε σχέση με το Director. Καλή συνέχεια...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 migel χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια σου.πραγματικά πολύ ωραία τα project ειδικά το Mp3 player. φίλε bird κατέβασα κάποια tutorials για το director και προσπαθώ να φτιάξω κάτι.ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.