Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα γραφικών να πάρω; Απο αυτές τις δύο!!!

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέστε χαρακτηριστικά και τιμές και πέστε μου ποια κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη. Εγώ πιστεύω πως αυτό από το plaisio όχι μόνο για την διαφορά τιμής αλλά και κάτι νούμερα που είδα. Σας ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι παίζει με την μάρκες.

HIS EXCALIBUR RADEON 9600 256MB VIVO DVI RETAIL

GECUBE SVGA AGP X1300 256 MB

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

evansdimo, Ailuros αυτή δηλαδή θα δίνει καλύτερα γραφικό σε games και γενικά τι καλύτερο έχει από την x1300;

cassidy όσο μπορώ αποφεύγω να κάνω αγορές από το e-shop και μαζί με μεταφορικά διαθέτω 120 ευρώ για μια κάρτα γραφικών.

Ήρθε σε pm ένα παιδί και μου δίνει μεταχειρισμένη X700 256MB με 120 ευρώ.

Τι λέτε συμφέρει;

Δεν μου είπε μάρκα όμως, θα παίζει μεγάλο ρόλο ε;

Tην έχει δουλέψει μια εβδομάδα όπως λέει άρα θα πρέπει να έχει και απόδειξη αγοράς.

Δημοσ.

Λοιπόν...

Μου δίνουν μεταχειρισμένη την Sapphire Hybrid X700 PRO με 120 ευρώ και θέλω να μάθω αν αξίζει τα λεφτά της ως κάρτα. Μου γίνουν απόδειξη αγοράς και έχει 1-2 μήνες μεταχείριση. Να την πάρω;

Δημοσ.

Να πω πως το παιδί την αγόρασε 180 ευρώ αλλά απο ότι κατάλαβα όχι απο e-shop και γενικά απο τα φθηνότερα καταστήματα και γι' αυτό ρωταώ. Πιστεύω πως είναι πολύ καλή εσείς τι λέτε;

Δημοσ.
Λοιπόν...

Μου δίνουν μεταχειρισμένη την Sapphire Hybrid X700 PRO με 120 ευρώ και θέλω να μάθω αν αξίζει τα λεφτά της ως κάρτα. Μου γίνουν απόδειξη αγοράς και έχει 1-2 μήνες μεταχείριση. Να την πάρω;

an ekseresoume oti apo http://www.fleamarket.gr breiskhs me kamia 100-120 6600gt tote nai h 700pro ta aksizi..

alla tha sou protina na rikshs mia matia sto flea..mia kai h 6600gt einai safos taxiteri apo thn x700pro

Δημοσ.

Έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο από το fleamarket;

Το παιδί έχει και μια άλλη πρόταση με 140 ευρώ από ότι μου είπε και Κυριακή θα του απαντήσει και μέχρι την Κυριακή αν βρω καμιά καλύτερη προσφορά τότε θα ακυρώσω αυτή που έχω ήδη κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...