Voodooman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά, έχω το Norton Systemworks 2003, πάντα ενημερωμένο. Το πρόβλημά μου είναι πως έχω την υποψία ότι είναι υπερβολικά βαρύ. Εδώ και καιρό, ψάχνω άλλα προγράμματα, για να το αντικαταστήσω. Έτσι: -Βρήκα το Acronis true Image, αντί για το Ghost. -To Diskeeper, αντί για το defrag του Norton. Antivirus δεν χρειάζομαι, στο καλό μου PC δεν έχω internet. To πρόβλημά μου είναι αλλού. Έχει μέσα ένα tab "find and fix problems", όπου βρίσκει υπολείμματα παλιών αρχείων, κυρίως κάτι συντομεύσεις, που δεν χρειάζονται πια. Αυτά τα αρχεία που βρίσκει δεν προέρχονται από τη registry. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να κάνει κάτι παρόμοιο;
Bougas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 tune up utilities 2006 gia oles tis doulies!poli kalo.
Voodooman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε, τί εννοείς για όλες τις δουλειές; Κάνει και defrag, disk images, καθαρίζει τον σκληρόή απλά αντικαθιστά το"find and fix problems" του Norton; Αν και η κουβέντα είναι τελείως θεωρητική πια, έκανα format και έβαλα το easycleaner.
Bougas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 defrag den kanei,oute image.kanei ola ta ypoloipa opos:start up manager,disk clean,registry clean,tune styler,registry defrag,system optimizer,registry editor,uninstall manager,kai polla alla!balto.
Alchemist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Και το System Mechanic Pro 6 είναι επίσης καλό γι' αυτές τις δουλειές...
makisathanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Είχα το systemworks 2002 εγκατεστεικένο σε win 2000 sp4. Το έκανα απεγκατάσταση και έγινε κόλαση στο pc. Άφησε ουρές που δεν έσβηναν με τίποτα. Φυσικά ακολούθησε format. Από τότε δεν ξαναχρησιμοποίησα οτιδήποτε της symantec.
Fan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Είχα το systemworks 2002 εγκατεστεικένο σε win 2000 sp4. Το έκανα απεγκατάσταση και έγινε κόλαση στο pc. Άφησε ουρές που δεν έσβηναν με τίποτα. Φυσικά ακολούθησε format. Από τότε δεν ξαναχρησιμοποίησα οτιδήποτε της symantec. Kai ego elega simera na egatistiso to System Works 2006!!!! Poio einai to kalitero analogo programma stin katigoria tou; (Antikimenika, oxi auto pou exei o kathenas)
makisathanos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Kai ego elega simera na egatistiso to System Works 2006!!!!Poio einai to kalitero analogo programma stin katigoria tou; (Antikimenika' date=' oxi auto pou exei o kathenas)[/quote'] Δεν ξέρω φίλε μου - προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο τα εργαλεία των win πια και τίποτα άλλο. Ψάξε και στα απαραίτητα freeware http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=94406 όλο και κάτι θα βρεις.
alerasta Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Το πρόβλημά μου είναι πως έχω την υποψία ότι είναι υπερβολικά βαρύ Βάσιμη είναι η υποψία σου. Προτείνω το Advanced System Optimizer + Diskeeper. Το Ghost μπορείς να το εγκαταστήσεις χωρίς την υπόλοιπη σουίτα και είναι από τα καλύτερα του είδους. Το Acronis True Image είναι εξίσου καλό. Το Norton Antivirus είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να κολλήσεις ιους αλλά παρ' όλ' αυτά να νιώθεις ασφαλής (αναφέρομαι στο personal, δεν ξέρω γιά το enterprise).
HQ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 norton systemcrash 2036 (kisses goodbye ur pc)
Bougas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 panda platinum 2006 to kalytero gia mena,kai symantec corporate 10 to elafritero kai poli apotelesmatiko.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.