anna1976 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Γειά σας παιδια. Θελω μια βοήθεια... Έχω μια φώτο με ένα μηχάνημα, και επειδή θέλει να το στείλει η αφεντικίνα μου στην ασφάλεια να της το αποζημιώσει (το χάλασα), μας είπε ο ασφαλιστής να το κάνουμε με μοντάζ να φαίνεται χαλασμένο εξωτερικά... οτιδήποτε.... Ξέρει κάποιος απο "μαγκιές" τέτοιες να με βοηθήσει ;;;; Θα είμαι πολύ ευτυχισμένη, παιδιά, θα με σώσετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στείλτε μου e-mail και θα σας στείλω την φώτο. ή μπορώ να την κάνω copy εδώ, αλλά πρέπει να την φερω με cd απο το γραφείο... Ότι σας βολεύει... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ:oops:
NoD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 O κλασσικός, ο πρόστυχος, ο σεξουαλικός, ο τέλειος Έλληνας, ο Έλληνας ο σωστός...
vamour Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 apo oso kserw dexontai mono film kai oxi psikiakes fotos oi fotografies kanonikes
anna1976 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 apo oso kserw dexontai mono film kai oxi psikiakes fotos oi fotografies kanonikes οχι, το ξέρει η ασφαλίστρια, οτι θα κάνουμε "μαγκιά", γιατί το μηχάνημα έχει πάθει ζημιά "προγραμματιστική" και η ασφαλιστική δεν την καλύβει παρα μόνο αν έχει επέλθει απο βραχυκύκλωμα κτλ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, παιδιά;;;;
anna1976 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Παίδες, το βρήκα το ζητούμενο!!! Πήρα ένα κεράκι, το πηγαινοέφερα μπροστά απο το μοτεράκι, το μαύρισα λιγουλακι, και το έστειλα mms της ασφαλίστριας !!! Α, καλο, ε;;; οεο οεο οεο !!!! Άπαιχτη; Μόνο γυναικείο μυαλο το σκεφτεται κάτι τέτοιο!!!!!!
anna1976 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 O κλασσικός, ο πρόστυχος, ο σεξουαλικός, ο τέλειος Έλληνας, ο Έλληνας ο σωστός... Ναι αγαπημένε μου, γιατί ο Έλληνας εχει βαρεθεί να πληρώνει ασφάλειες, και οταν του χρειάζεται να μην εισπράτει μία!!!! Για αυτό το λόγο!!!!!!
nmtray2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Ναι αγαπημένε μου, γιατί ο Έλληνας εχει βαρεθεί να πληρώνει ασφάλειες, και οταν του χρειάζεται να μην εισπράτει μία!!!! Για αυτό το λόγο!!!!!! Εχω δει 1000 πραγματα γραμμενα κατα των ελληνων εδω αλλα ουτε 1 κατα της αρπαχτικης πολιτικης τετοιων εταιρειων (βλεπε τραπεζες πχ). Μονο ο λαος κλεβει, σωστα?
anna1976 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Εχω δει 1000 πραγματα γραμμενα κατα των ελληνων εδω αλλα ουτε 1 κατα της αρπαχτικης πολιτικης τετοιων εταιρειων (βλεπε τραπεζες πχ). Μονο ο λαος κλεβει' date=' σωστα?[/quote'] Παρόλο που είμαι μελαχρινή δεν κατάλαβα τί εννοεις...πειράζει;;;;
nmtray2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μην τα βαφεις ξανθα οκ? Συμφωνω μαζι σου... Το θεμα ειναι οτι τετοιες εταιρεις μας κλεβουν "νομιμα". Η αμα βρεις καμμια παρατυπια (βλεπε χρεωση για προωρη εξοφληση δανειου) πρεπει εσυ να τους κυνηγησεις για να ακολουθησουν το νομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.