activex Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 spaxtite gia kanenan io h ad-aware. to oti xathike h sindesh ksafnika emena me kanei kapos..
StavrosD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασε να κάνεις reset στο router. Έχει μια μικρή τρύπα στο πίσω μέρος γι'αυτή τη δουλειά. Πρώτα σημείωσε κάπου όλες τις ρυθμίσεις γιατι θα χαθούν
caveneo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ιό δεν έχω γιατί με το που βάλαμε Internet έριξα ένα format και τα πέρασα όλα. Έχω το NOD32 (κορυφή) Sygate για Firewall. Έκανα In-depth-analysis και δεν βρήκε τίποτα. Reset τον Router τον έχω κάνει ήδη. Στο Borgchat στην ταμπέλα "LAN" δεν βγάζει ούτε εμένα, κανονικά έπρεπε να βγάζει το όνομα του υπολογιστή μου και από κάτω να έχει τους κοινόχρηστους φακέλους. Τέλος πάντων δεν βλέπω να βγαίνει άκρη. ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΛΕ!! ;-)
Pink_Panther Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Oxi to SP den pezei rolo, an den kanei ping tote poly pi8ano afou den einai firewall einai na fteei to kalwdio sou. Einai handmade h etoimo? Otan vazeis to kalwdio diktiou sthn karta sou, sou leei to PC to minimataki "sinde8ike sta 100Mbps" i kati tetoio? Mipws an kouniseis to kalwdio diktiou xanetai i sindesi? Episis elenkse thn karta diktiou giati kapies fores kleinoune oi vlamenes gia power saving Pigene apo Diaxeirish siskevwn kai kanthn disable kai ksana-enable, kamia fora exw dei na trwne kai kolima.
wizzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Αφου εξετάζουμε όλες τι περιπτώσεις, υπάρχει πιθανότητα να μην έχει "κάτσει" καλά το Borgchat ; Για δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και πες μας τι γίνεται.
caveneo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 To πρόβλημα δεν είναι μόνο Borgchat, γιατί και στις"θέσεις δικτύου" δεν εμφανίζει τίποτα. Τέλος πάντων έκανα format και μέχρι στιγμής τα βλέπει όλα εντάξει. Δεν έχω περάσει το SP2 και ούτε πρόκειται; Υπάρχει μήπως update της Microsoft για υποστήριξη σε SP1;
wizzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 αν θυμάμαι καλά, διάβασα στο site της Μ$ ότι από ένα χρονικό σημείο και μετά όλα τα updates θα βγαίνουν για SP2. Έλεγξέ το όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.