Diomedes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Αν είναι δυνατόν! Διαφημίσεις; Ρε παίδες, δε στήνουμε κι εμείς μια σελίδα να θάβουμε τον ΙΕ να τα κονομίσουμε;
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ναι οκ. 1)Για requirements του IE παραθετει σαν πηγη το site της microsoft.Πλακα μας κανεις??Εχεις καταφερει να τρεξεις εσυ με το setup που δινει τον ΙΕ.Για την ιστορια να πω πως εχω p-mmx 233 MHz(64 MB Ram) κ πως ουτε firefox ετρεχε ουτε IE.Τωρα που το αναβαθμησα κ τον εκανα celeron 566 MHz(256 MB Ram) με το ζορι τα τρεχει κ παλι.Μην λεμε οτι θελουμε. 2)Οτι κ να πουμε τωρα δεν εχει νοημα γιατι πολυ απλα το website δεν νομιζω οτι ειναι τοσο αμεροληπτο.Ολοι εχουμε μια συμπαθεια σε κατι.Εγω π.χ. δεν ηθελα με τπτ να αλλαξω τον ΙΕ μεχρι που με επρηξε ενας φιλος να βαλω firefox κ ειδα οτι το tabbed browsing ειναι πολυ καλυτερη φαση απο το ctrl+click ή το ctrl+N.Αν θελετε να βγαλουμε αξιοπιστα συμπερασματα' date='ας μαζευτουμε 10 ατομα(3 φαν του ΙΕ,3 φαν του Οπερα,3 φαν του Firefox κ 1 του Maxthon )κ ας κανουμε τεστ για να βγαλουμε τον καλυτερο.[/b']Εμενα μου αρεσει γιατι ειναι free οπως ειναι τωρα κ ο Opera κ γιατι δεν μου τον κοτσαρουν με το ετσι θελω με τα ΧΡ κ ακομη αν δεν τον γουσταρω τον βγαζω.My 2 cents. Τα σέβη μου Gia thn istoria, Epeidh polloi apo sas pou kanete sxolia ( oxi oloi ) den exete xrhsimopoihsei pote allon Browser ektos apo Firefox kai IE, kalytera na mhn kanete sxolia. Oso gia ta legomena sou, se Pentium 200 ( aplo ) k 64mb ram o opera trexei 1 xara! ( apo proswpikh xrhsh, me palioteres ekdoseis Opera ) Poso mallon se celeron 566 me 256 (!) Mh trellathoume ki olas paidia... Auta pou anafereis gia ta tests yparxoun hdh arketa sto Net, pou exoun xronous fortwmatos, taxythtes, xarakthristika klp, psakse ligo k tha deis (!) Kai an eksairesw ton Skoy k 1-2 akoma, leei o kathenas O,TI tou katevei, xwris to paramikro ixnos APODEIKSHS-EPIXEIRHMATOS. px. " Πραγματικά με το που δοκίμασα τον firefox δεν μπορώ να "παίξω" με άλλον browser κυρίως για το σύστημα των tabs που έχει και είναι πολύ καλό." Einai auto sxolio twra?? ------------------------------------------------------------------------- Τελειώνοντας, θα ήθελα να θέσω τον παρακάτω συλλογισμό: 1. Γράφεις σε thread του insomnia και μάλιστα είσαι και senior member 2. (από 1) Άρα δεν είσαι άσχετος με το συγκεκριμένο site και θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι μάλλον το εκτιμάς. 3. (από 2) Δεν το θεωρείς λοιπόν προϊόν άσχετων ατόμων σε θέματα Η/Υ και διαδικτύου 4. (από 2 και 3) Προφανώς λοιπόν απευθύνεται σε έλλογα άτομα και όχι σε πωρωμένους / ψώνια 5. Αν θεωρείς τον εαυτό σου σαν ένας από αυτά τα άτομα, τότε μάλλον εγκρίνεις σε κάποιο βαθμό τα διάφορα δωράκια που δίνουν κάποιοι από αυτούς κατά καιρούς (π.χ. τις οδηγίες για το WinRAR SFX). 6. Όταν λοιπόν κάποιος από τα παραπάνω άτομα (στο 5) έκατσε μόνος και έφτιαξε ένα plugin χωρίς το κίνητρο της χρηματικής αμοιβής και το ανέβασε στο διαδίκτυο για να το χρησιμοποιήσει όποιος γουστάρει, αυτό δεν σε πείραξε (τουλ. δεν είδα κάποιο ποστ σου στο ανάλογο thread). Ούτε αναρωτήθηκες γιατί άραγε δεν έφτιαξε το ίδιο πράγμα στον ΙΕ. 7. Προφανώς, για να φτιάξει το παραπάνω plugin ο τύπος ήξερε τι έκανε και ήξερε από browsers. Επίσης, το ότι το γνωστοποίησε σε thread του insomnia δείχνει πως δεν το έφτιαξε για άσχετους, αλλά είχε συγκεκριμένο target group (στο οποίο λόγω του 1 ανήκεις κι εσύ). Και σε ρωτώ: Το γεγονός ότι έφτιαξε το συγκεκριμένο plugin για Firefox, σου λέει τίποτα; -------------------------------------------------------------------------- Twra Diomedes, ti na poume...Nai, me plhrwnei k emena k ton typo pou exei thn selida o Opera gia na kanoume diafhmish gia ton Free browser tou...hmarton...(!).... Eipa sto 1o post ki olas, ti exei auth h selida, pou gia mena pou exw xrhsimopoihsei tous perissoterous gnwstous Browser, einai alhthia. Lew euthus eksarxhs, o,ti to post APEUTHINETAI oxi stous Aplous xrhstes tou Firefox, alla tous FANATIKOUS pou de kseroun ti tous ginetai. Ki ola auta, giati perimena MHPWS kai kanei kanenas anthrwpos kanena sovaro sxolio k me EPIXEIRHMATA, pei oti "nai , exw xrhsimopoihsei k egw opera-firefox-ie-maxthon klp klp " kai kanoume kamia syzhthsh ths prokophs! Antitheta vlepw olous na thavoun thn selida, XWRIS KAN NA DIAVASOUN PROSEXTIKA TI LEEI, xwris na doun ta sources, XWRIS na exoun dei oute zwgrafisto ton Opera kai na dialegoun EPILEKTIKA apo to site OTI TOUS SYMFEREI (!) .............(!)
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Αλλά χάρη σ' αυτούς που τον λινκάρουν από δω κι από κει' date=' όπως ο EKTELESTES καλή ώρα, ο καραγκιοζάκος έχει βάλει και διαφημίσεις. (Έκλεισα το Adblock από περιέργεια, για να δω.) btw, κάτι στατιστικά που είδα πρόσφατα: [b']Die Browser-Nutzung der Besucher von heise.de [/b]-- Εννοείται ότι η σύνθεση των επισκεπτών του heise.de δεν είναι αντιπροσωπευτική, αλλά οι πρωτιές του Fx και του Gecko (44,0% και 50,2%) δείχνουν κάτι άλλο, που είναι εξίσου ενδιαφέρον: τί προτιμούν αυτοί που ξέρουν. s'autous pou linkaroun, swsta ta les.... File Eusebius, ksereis me ton Opera k ta block unwanted pop-ups, den eida kamia diafhmisi, giati pleon den prosexw kati mikra pop-ups pou mou vgazei panw deksia k leei "blabla if u want to open the pop-up click here " ! Opote, esy ta eides, EGW OXI (!) H ponhria exei faei tous Ellhnes.... O anthrwpos exei kanei 1 lista me olous tous mythous tou firefox, anaferei k ta provlhmata k tou IE kai tou OPERA, exei editor's pick ton Avant, k kata alla to mono pou eidan oloi einai oti THAVEI TON FIREFOX....Ta sources dhl, k osa leei einai gia ta matia tou kosmou....Are Elladistan....
billpeppas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Να αναλάβει τώρα το PSOLH group δουλειά ή αργότερα ?
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Billpeppas, otan kaneis k 1 sovaro post sto thread k papseis ta spamming, to syzhtame.
andrip Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Χμ δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι secure ο firefox αυτό που ξέρω είναι άντε στήσε ένα σύστημα χωρίς προστασίες και μπες σε ένα site με ΙΕ και σε ενα με FIREFOX λολ, να δούμε σε ένα λεπτό ποιος θα χει αρπάξει τα περισσότερα. Εδω και 2-3 χρόνια χρησιμοποιώ firefox έβαλα απο περιέργεια το opera 8.5 πριν 2-3 μηνες (μάλλον δε θυμάμαι) και ντάξει ουτε κρύο ούτε ζέστη. Εμένα που έχω 17άρα οθόνη όμως με χαλάει στον όπερα που μου τρώει 4 γραμμές ο opera (menu,bookmarks,tabs,address line ακόμα κι αν εχω μόνο ενα tab) ενώ με firefox μου τρώει 3 όταν έχω μονο ενα tab και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Βέβαια αυτό μπορεί να μην αποτελεί σχόλιο, ούτε επιχείρημα
sotos65 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ο τίτλος είναι "Firefox Myths". Δεν βλέπω πουθενά να έχει "Opera Myths" και "Internet Explorer Myths", ή οτιδήποτε άλλο "myths" (με την εξαίρεση του "XP Myths" που περισσότερο μοιάζει με προσπάθεια υπεράσπισης των XP, σε αντίθεση με τους "Μύθους" του Firefox), οπότε τι άλλο από προσπάθεια να θάψει τον firefox μπορεί να μοιάζει στους περισσότερους. Btw, γιατί δεν έχει και ένα "Firefox optimize guide" αφού κόπτεται τόσο πολύ για τον Firefox, ώστε να τον φτιάξουμε και λίγο, μην είναι τόσο χάλια!!! :-P ΥΓ. στη σελίδα του "Firefox Myths" έχει ολόκληρη λίστα με άλλα links για το ίδιο θέμα "Firefox Myth Links". Για το "XP Myths" προφανώς δεν θα έχει καμία άλλη σελίδα υπόψη του ο άνθρωπος που να αναφέρεται σ' αυτά τα θέματα διότι δε βλέπω κανένα εξωτερικό link.
blueviper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πριν χρόνια (πριν ακόμα υπάρξει Firefox στον browsing κόσμο μας) εγκατέλειψα τον IE και στράφηκα στον Opera...έκτοτε με έχει οδηγήσει σε πλειάδα διαδικτυακών τόπων, άλλοτε με προβλήματα (ας όψεται κι η καλή δουλειά των developers) κι άλλοτε χωρίς. Αυτό όμως που εκτιμούσα πάντα ήταν η ταχύτητά του, που με το 56αράκι μου ήταν πάντα από τους κυρίαρχους παράγοντες επιλογής. Φυσικά το γεγονός πως δεν ήταν free ήταν ένα μείον, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν πως πάντα μπορείς να υπερκεράσεις, νομίμως ή όχι, αυτόν τον σκόπελο. Έχω χρησιμοποιήσει Firefox για μεγάλα χρονικά διαστήματα επίσης, εκτιμώντας την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει οι προγραμματιστές του, αλλά και τη σημασία που έγκειται στο ζήτημα της εναλλακτικότητας και της ρήξης του μονοπωλίου ενός αργού browser όπως είναι ο IE. Τα παραπάνω συμπεράσματα είναι προσωπικές εκτιμήσεις και κρίσεις από χρήση των προγραμμάτων... Αμφιβάλλω αν ο Firefox 1.5 χρειάζεται 17.26secs για να ανοίξει, όπως αναφέρει το test (ακόμα και σε έναν 800 MHz Intel Pentium 3)...τόσο δεν κάνει ούτε το Photoshop. Υπερβολικά πράγματα! Αντί όμως να χαιρόμαστε για τις πολλαπλές αναφορές, μοιάζει να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Δε σου κρύβω φίλε EKTELESTES, πως μολονότι κι ο ίδιος χρήστης Opera που πιστεύω στην γενικότερη υπεροχή του (αλλιώς δε θα τον χρησιμοποιούσα), πως το αρχικό σου κείμενο, ακόμα κι αν αφορούσε κάποιους, υποθάλπει το φανατισμό και το flaming. Σα να περίμενες στη γωνία για να την "πεις" στους φανατικούς...μόνο που το πράττεις με έναν εξίσου υπερβολικό και ερριστικό τρόπο που είναι προφανές πως θα δημιουργήσει αντιδράσεις, αντί να προωθήσει τον πολιτισμένο διάλογο και την εποικοδομητική αντιπαράθεση. Edit: Απλώς για την αποκατάσταση της πραγματικότητας: @andrip Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Opera (μαζί με τα tabs του) παρέχει μεγαλύτερη δυνατότητα θέασης της ιστοσελίδας σε σχέση με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο Firefox. Και κάτι γενικότερο...κάθε πρόγραμμα διαθέτει και διάφορα utilities/plug-ins που βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του. Δοκιμάστε λοιπόν το Firetune που υπόσχεται μεγαλύτερη ταχύτητα. Εκτός των άλλων υπάρχουν και tweaked εκδόσεις του Firefox.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 'Exω Firefox απο τότε που βγήκε και εγκαθιστώ κάθε καινούρια έκδοση.Δεν έχω ξανακολλήσει spyware,dialer,ActiveX όπως γινόταν με τον ΙΕ6.Μου αρκεί που είναι εύχρηστος και έχω εξοικιωθεί με αυτόν.Οι παραπάνω λόγοι μου είναι αρκετοί για να μην τον αλλάζω με κάποιον άλλον.Δεν είμαι φανατικός απλά κάνω μια χαρά την δουλειά μου.To άλλο Groupaki τους ΑntiFireFools τους ξέρετε?Άλλο ένα γκρουπ φανατισμού που δεν έχει τι να κάνει και μετατρέπει την τρίχα σε τριχιά.
Diomedes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά ό,τι ξέραμε για τους μύθους είναι τώρα πια ... μπύρες!
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ο τίτλος είναι "Firefox Myths". Δεν βλέπω πουθενά να έχει "Opera Myths" και "Internet Explorer Myths", ή οτιδήποτε άλλο "myths" (με την εξαίρεση του "XP Myths" που περισσότερο μοιάζει με προσπάθεια υπεράσπισης των XP, σε αντίθεση με τους "Μύθους" του Firefox), οπότε τι άλλο από προσπάθεια να θάψει τον firefox μπορεί να μοιάζει στους περισσότερους. Exeis akousei syxna mythous Soto gia ton IE ( dhl, ti trela pragmata borei na kanei , enw de ta kanei sth pragmatikothta ) h gia ton Opera?? Gia ton Firefox omws mh mou peis oti den exeis akousei oute 1 fora oti einai o taxyteros Browser k O MONOS POU EXEI TABBED BROWSING ?? !?!? Edw k sto parapanw post, vlepeis ton mytho me ta matia sou gia to tabbed browsing pou petakse o allos prin k gia ta requirements klp. ANDRIP - Pali sygrineis IE me Firefox. Firefox tha kaneis sygrish me Opera. De leei poythena sto site oti O firefox EINAI LIGOTERH AFALHS APO TON IE !!... Oso gia tis grammes pou sou trwge o Opera, tis afaireis sxedon oles an thes !!
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πριν χρόνια (πριν ακόμα υπάρξει Firefox στον browsing κόσμο μας) εγκατέλειψα τον IE και στράφηκα στον Opera...έκτοτε με έχει οδηγήσει σε πλειάδα διαδικτυακών τόπων' date=' άλλοτε με προβλήματα (ας όψεται κι η καλή δουλειά των developers) κι άλλοτε χωρίς. Αυτό όμως που εκτιμούσα πάντα ήταν η ταχύτητά του, που με το 56αράκι μου ήταν πάντα από τους κυρίαρχους παράγοντες επιλογής. Φυσικά το γεγονός πως δεν ήταν free ήταν ένα μείον, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν πως πάντα μπορείς να υπερκεράσεις, νομίμως ή όχι, αυτόν τον σκόπελο. Έχω χρησιμοποιήσει Firefox για μεγάλα χρονικά διαστήματα επίσης, εκτιμώντας την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει οι προγραμματιστές του, αλλά και τη σημασία που έγκειται στο ζήτημα της εναλλακτικότητας και της ρήξης του μονοπωλίου ενός αργού browser όπως είναι ο IE. Τα παραπάνω συμπεράσματα είναι προσωπικές εκτιμήσεις και κρίσεις από χρήση των προγραμμάτων... Αμφιβάλλω αν ο Firefox 1.5 χρειάζεται 17.26secs για να ανοίξει, όπως αναφέρει το test (ακόμα και σε έναν 800 MHz Intel Pentium 3)...τόσο δεν κάνει ούτε το Photoshop. Υπερβολικά πράγματα! Αντί όμως να χαιρόμαστε για τις πολλαπλές αναφορές, μοιάζει να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Δε σου κρύβω φίλε EKTELESTES, πως μολονότι κι ο ίδιος χρήστης Opera που πιστεύω στην γενικότερη υπεροχή του (αλλιώς δε θα τον χρησιμοποιούσα), πως το αρχικό σου κείμενο, ακόμα κι αν αφορούσε κάποιους, υποθάλπει το φανατισμό και το flaming. Σα να περίμενες στη γωνία για να την "πεις" στους φανατικούς...μόνο που το πράττεις με έναν εξίσου υπερβολικό και ερριστικό τρόπο που είναι προφανές πως θα δημιουργήσει αντιδράσεις, αντί να προωθήσει τον πολιτισμένο διάλογο και την εποικοδομητική αντιπαράθεση.[/quote'] Tha syfmwnhsw mazi sou file blueviper, alla apla de perimena tetoies antidraseis, xwris na diavazoun to site - sources klp. Eksallou, opws les k esy gia kapoies asymvatothtes me site pou exoun k o firefox k o opera, ta xw pei k sto parapanw post mou k ta tonizei k sthn selida (!)
Diomedes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 'Exω Firefox απο τότε που βγήκε και εγκαθιστώ κάθε καινούρια έκδοση.Δεν έχω ξανακολλήσει spyware,dialer,ActiveX όπως γινόταν με τον ΙΕ6.Μου αρκεί που είναι εύχρηστος και έχω εξοικιωθεί με αυτόν.Οι παραπάνω λόγοι μου είναι αρκετοί για να μην τον αλλάζω με κάποιον άλλον.Δεν είμαι φανατικός απλά κάνω μια χαρά την δουλειά μου.To άλλο Groupaki τους ΑntiFireFools τους ξέρετε?Άλλο ένα γκρουπ φανατισμού που δεν έχει τι να κάνει και μετατρέπει την τρίχα σε τριχιά. Σωστός ο Death Lord. Δεν υπάρχουν χειρότεροι φανατισμένοι από αυτούς που γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα για να βρούνε άλλους φανατισμένους και να τους εξορκίζουν για τον φανατισμό τους. Το ποιος browser είναι καλύτερος ή όχι το δείχνει η μακρόχρονη πράξη και όχι στατιστικές με μαγειρεμένα νούμερα! Το να υποστηρίζει πάντως κάποιος τον Firefox έναντι του ΙΕ δεν είναι φανατισμός αλλά κοινή λογική, κάτι που η εταιρία που αμόλισε το ΙΕ δεν γνώρισε ποτέ. Εξάλλου αν ήταν οι χρήστες του Firefox φανατισμένοι δεν θα σκεφτόντουσαν την εναλλακτική του Opera. Αντιθέτως, οι χρήστες του ΙΕ τρέμουν τους άλλους browsers όπως ο διάολος το λιβάνι. Βέβαια αυτό είναι λογικό και αναμενόμενο γιατί ο χειρότερος εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 'Exω Firefox απο τότε που βγήκε και εγκαθιστώ κάθε καινούρια έκδοση.Δεν έχω ξανακολλήσει spyware,dialer,ActiveX όπως γινόταν με τον ΙΕ6.[/b']Μου αρκεί που είναι εύχρηστος και έχω εξοικιωθεί με αυτόν.Οι παραπάνω λόγοι μου είναι αρκετοί για να μην τον αλλάζω με κάποιον άλλον.Δεν είμαι φανατικός απλά κάνω μια χαρά την δουλειά μου.To άλλο Groupaki τους ΑntiFireFools τους ξέρετε?Άλλο ένα γκρουπ φανατισμού που δεν έχει τι να κάνει και μετατρέπει την τρίχα σε τριχιά. DeathLord, ti sxesh exei me to thema mas, estw k 1 leksh ap'osa les. Sygrineis pali FIREFOX me IE k OXI ME OPERA k DEN EXEIS DOKIMASEI POTE TON OPERA. 2o - den anaferei pouthena sto site oti opoios exei firefox tha gemisei dialers, ious klp klp 3o - stamathste na diavazete mono ta sxolia twn allwn, k deite to idio to site. ΥΓ. στη σελίδα του "Firefox Myths" έχει ολόκληρη λίστα με άλλα links για το ίδιο θέμα "Firefox Myth Links". Για το "XP Myths" προφανώς δεν θα έχει καμία άλλη σελίδα υπόψη του ο άνθρωπος που να αναφέρεται σ' αυτά τα θέματα διότι δε βλέπω κανένα εξωτερικό link. Sto Xp myths - Exei link mexri k official us gov site me lista twn gnwstwn bugs-trypwn twn leitourgikwn.... yg. Auto pou me peirazei' date=' an eksairesoume kapoia paidia pou exoun xrhsimopoihsei pollous browser k exoun safws pio Antikeimenikes apopseis, oi perissoteroi exoun xrhsimopoihsei eite IE , eite FIREFOX. K me kanoun na thimamai kati fovera test tou RAM k allwn "Foverw" ellhnikwn periodikwn, pou ekanan tetoia test k den eixan mesa ton OPERA...... Ap'ton syggrafea tou arthrou : [b']Myth (Definition) - A fiction or half-truth, especially one that forms part of an ideology. While Firefox is a decent Web Browser, there are numerous Myths floating around the Internet regarding it. Hopefully this site will debunk some of these.
sotos65 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ δεν έχω κάτι εναντίον του Opera, ούτε με ενδιαφέρει να βρω με το ζόρι μύθους. Αντιθέτως τον έχω κι αυτόν στο Pc, και τον είχα χρησιμοποιήσει πολύ πριν βγει ο firefox. Επίσης η χρήση του firefox σε μένα ήταν φυσική εξέλιξη, αφού είχα χρησιμοποιήσει τον mozilla από την έκδοση 1.0 (που ΔΕΝ είχε tabs). Οι αντιπαλότητες μεταξύ των browser, λειτουργικών ή οποιουδήποτε προγράμματος δεν με αφορούν ούτε με απασχολούν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω όσο καλύτερα μπορώ την όποια εργασία. Αυτή τη στιγμή κάνω καλύτερο browsing με τον Firefox και δευτερευόντως με τον Opera. Αντιθέτως φαίνεται ότι κάποιοι απλά προσκολούνται σε κάποιο πρόγραμμα και με το ζόρι πρέπει να αποδεικνύουν την ανωτερώτητα του έναντι όλων των υπόλοιπων. Επιπλέον αν θέλεις να είσαι κι εσύ αντικειμενικός, διάβασε στο secunia (που αναφέρεται και στο site) ποιος είναι πιο ανασφαλής από τον άλλο http://secunia.com/product/4227/ Mozilla Firefox 1.x with all vendor patches installed and all vendor workarounds applied, is currently affected by one or more Secunia advisories rated Less critical This is based on the most severe Secunia advisory, which is marked as "Unpatched" in the Secunia database. Go to Unpatched/Patched list below for details. Currently, 2 out of 27 Secunia advisories, are marked as "Unpatched" in the Secunia database. και για τον ΙΕ 6.x (δεν υπολογίζω τις προηγούμενες εκδόσεις) http://secunia.com/product/11/ Microsoft Internet Explorer 6.x with all vendor patches installed and all vendor workarounds applied, is currently affected by one or more Secunia advisories rated Highly critical This is based on the most severe Secunia advisory, which is marked as "Unpatched" in the Secunia database. Go to Unpatched/Patched list below for details. Currently, 21 out of 91 Secunia advisories, are marked as "Unpatched" in the Secunia database. Πραγματικά μεγάλη υπεροχή του ΙΕ σε θέματα ασφάλειας!!!! Btw, όταν αναφέρομαι σε links δεν εννοώ αυτά που έχει στα sources, αλλά σε ολόκληρο πίνακα με links σε site που καταφέρνονται εναντίον του firefox, αριστερά της σελίδας. Τέτοιος πίνακας δεν υπάρχει για το xp myths...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.