random Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Pou eides esy na leei oti sta XP tha trexei 1 xara me 32mb?? * Requirements vary based on the Operating System. de to eides??? δεν λέει μια χαρά ο τύπος. Minimum requirements λεει και το γράφει στη σελίδα του' date=' και στη σελιδα της Ms που παραπέμπει. Windows XP: 32 MB of RAM minimum Full install size: 12 MB και με βαση αυτα τα νουμερα κάνει τη σύγκριση. Ας εκανε συγκριση "με ποση μνημη οι browsers πάνε [b']μια χαρά[/b]" αρα το 1ο του επιχείρημα ειναι άκυρο. ------------------------------------------------------------- δεν πιστευω οτι ΟΛΑ τα τα επιχειρήματα ειναι άκυρα. πρέπει να γράφω μια βδομαδα για να ασχοληθώ με όλα. --------------------------------------------------------------- πιστευω ομως οτι κάποια topics τα οποια θεωρεί Μύθους, και τα πιάνει για να επιχειρηματολογήσει, και να βγαλει το συμπερασμα υπερ ΙΕ ή Opera, ειναι ασήμαντα και δεν απασχολουν ουτε το 1% των χρηστών που διαλεγουν browser. px. tabbed browsing: Myth - "Firefox was the first Web Browser to offer Tabbed Browsing" ωραια ΔΕΝ ηταν ο Fx. ΚΑΙ ?????????? who gives a shit, ποιος ήταν ο 1ος ? μηπως θελεις να χρησιμοποιείς netcaptor επειδη εχει αυτη την ιστορική πρωτία? 2. Acid 2 Browser Test who gives a shit. Πιστευεις οτι αν ενας browser ειναι ο καλυτερος σε αυτό, θα ειναι ο πιο ευκολοχειριζόμενος, γρήγορος, ασφαλής, και συμβατός ? 3. Myth - "Firefox Extensions are Safe" ώπα! ανακάλυψε την Αμερική αυτός.... ναι, μπορει οποιοσδηποτε (μη γελάτε τώρα) να φτιάξει ενα extension που να σου κανει ζημιά. Οπως μπορουν και χιλιάδες άλλοι να φτιάξουν extension που να κάνουν καλό. Για τον Firefox. Αλλοι δεν κινδυνεύουν (τωρα γελάμε). Σε IE, Opera, Maxthon, Avant δεν εχεις κανενα κίνδυνο απο user extensions. γιατί άραγε.... -------------------------------------------------------------- Nα προσθεσω οτι χρησιμοποιώ firefox για λογους που δεν μπορεις να μετρήσεις με benchmarks, κατανάλωση μνήμης και μετρήσεις που βασίζονται στην default εγκατασταση καθε browser. Θεωρώ οτι ο Fx, στην default εγκατάσταση δεν ειναι ιδιαίτερα χρήσιμος. και αν του βάλω τα extensions που θέλω, δεν σέρνεται ΜΙΑ, αλλα ΔΥΟ φορές. Οπως και ο IE6, αμεσως μετα την εγκατασταση Win2003 ή XP-SP2 ειναι ενα σκέτο ανέκδοτο. Ολα κλειδωμένα, και ολο popup με Security warnings. Ναι, μπορεις να απαλλαγεις απο αυτά, αλλα τότε καθιστας τον ΙΕ μη ασφαλή. Και η Ms σου λέει, καλά να πάθεις αφου χαμηλωσες το security level... Τι λενε ρε τα άτομα. Browser χωρις javascript, vbscript, kai java support τι να τον κάνω? κορνίζα? Αν μου απαγόρευαν να μπω στα settings του browser και να καταβαζω plugins/extensions, σιγουρα ο Opera, και τωρα που ειναι free, θα ηταν ο απόλυτος άρχοντας. Ευτυχώς δεν ειναι έτσι τα πράγματα. Οι υπολογιστές δεν ειναι κονσόλες. O browser ειναι ενα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το 99% των χρηστών υπολογιστή. Browser θελει ο geek που γράφει assembly me text editor, και browser θέλει και η γιαγιά που παίζει μονο με τα εικονίδια του desktop (γιατι δεν της ειπαν τι ειναι το κουμπι "εναρξη"). O IE, και ο Opera ειναι αντιμετώπιση... πάρτε το πακέτο και βολευτειτε και οι δυο όπως μπορείτε. προσωπικά θα δυσκολευόμουν να δείξω τον Οπερα σε χρήστες ΙΕ τύπου γιαγιάς, αλλα αν βρεις παρθένους χρήστες που δεν εχουν δει τον ΙΕ, όλα γίνονται Ο Fx ειναι αντιμετώπιση... customization. διάλεξε και πάρε.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ρε φίλε εκτελεστές κι εσύ που ξέρεις ποιούς browser έχω δοκιμάσει?Αλλά για να ξέρεις έχω δοκιμάσει μαζί με τους άλλους που είπα πιο πάνω , Opera (όταν ήταν pay ακόμα),Νetscape ,Mozilla(Σκέτο Χωρίς Αλεπούδες),maxthon (ελάχιστα).Μου έκατσε ο firefox καλύτερα.Δηλαδή τι να σχολιάσω για να είμαι ον topic??Να σχολιάσω αν μου έτρεχε με το άθλιο μηχάνημα προ 10 ετίας??Αυτή που έχουν τόσο Low End μηχανήματα ας βάλουν opera. Και πάλι οι απαιτήσεις μνήμης και επεξεργαστή του κάθε browser διαφέρουν τρελά ακόμα και από την ιστοσελίδα.Δεν είναι το ίδιο να μου ανοίγεις το Google και την Σελίδα του ZOO.gr. η αν ανοίγεις μια σελίδα με buggarismena flash.Eίχε βγεί κάποιος έξυπνος εδώ μέσα και είπε πως επειδή είχε ανοιχτά 5 tabs από τον Firefox του έτρωγε 157 ΜΒ ram.Έλεος έχω να τι να πώ έχω ανοίξει 10 tabs απο φορτωμένες σελίδες και το μέγιστο που είδα ήταν 47 ΜΒ.Οτι να ναι δηλαδή?
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ρε φίλε εκτελεστές κι εσύ που ξέρεις ποιούς browser έχω δοκιμάσει?Αλλά για να ξέρεις έχω δοκιμάσει μαζί με τους άλλους που είπα πιο πάνω , Opera (όταν ήταν pay ακόμα),Νetscape ,Mozilla(Σκέτο Χωρίς Αλεπούδες),maxthon (ελάχιστα).[/b']Μου έκατσε καλύτερα καλύτερα.Δηλαδή τι να σχολιάσω για να είμαι ον topic??Να σχολιάσω αν μου έτρεχε με το άθλιο μηχάνημα προ 10 ετίας??Αυτή που έχουν τόσο Low End μηχανήματα ας βάλουν opera. Και πάλι οι απαιτήσεις μνήμης και επεξεργαστή του κάθε browser διαφέρουν τρελά ακόμα και από την ιστοσελίδα.Δεν είναι το ίδιο να μου ανοίγεις το Google και την Σελίδα του ZOO.gr. η αν ανοίγεις μια σελίδα με buggarismena flash.Eίχε βγεί κάποιος έξυπνος εδώ μέσα και είπε πως επειδή είχε ανοιχτά 5 tabs από τον Firefox του έτρωγε 157 ΜΒ ram.Έλεος έχω να τι να πώ έχω ανοίξει 10 tabs απο φορτωμένες σελίδες και το μέγιστο που είδα ήταν 47 ΜΒ.Οτι να ναι δηλαδή? Afou exeis dokimasei tosous Browser, de tha prepe na sygrineis Firefox me IE, de nomizeis??????? Einai sa na sygrineis thn Brazilia me thn Ellada *kserovhxei* Ase tous eksypnous k ti legane. K des ti leei o typos. Tha to ksanapw: EXEI PHGES, DIAVASTE TIS.
sotos65 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Καλά δε καταλαβαίνω, με το ζόρι προσηλυτισμό στον Opera προσπαθείς να κάνεις; Τι σε προβληματίζει ακριβώς στο τι browser χρησιμοποιεί ο καθένας;
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 δεν λέει μια χαρά ο τύπος. Minimum requirements λεει και το γράφει στη σελίδα του' date=' και στη σελιδα της Ms που παραπέμπει.Windows XP: 32 MB of RAM minimum Full install size: 12 MB και με βαση αυτα τα νουμερα κάνει τη σύγκριση. Ας εκανε συγκριση "με ποση μνημη οι browsers πάνε [b']μια χαρά[/b]" αρα το 1ο του επιχείρημα ειναι άκυρο. ------------------------------------------------------------- δεν πιστευω οτι ΟΛΑ τα τα επιχειρήματα ειναι άκυρα. πρέπει να γράφω μια βδομαδα για να ασχοληθώ με όλα. --------------------------------------------------------------- πιστευω ομως οτι κάποια topics τα οποια θεωρεί Μύθους, και τα πιάνει για να επιχειρηματολογήσει, και να βγαλει το συμπερασμα υπερ ΙΕ ή Opera, ειναι ασήμαντα και δεν απασχολουν ουτε το 1% των χρηστών που διαλεγουν browser. px. tabbed browsing: Myth - "Firefox was the first Web Browser to offer Tabbed Browsing" ωραια ΔΕΝ ηταν ο Fx. ΚΑΙ ?????????? who gives a shit, ποιος ήταν ο 1ος ? μηπως θελεις να χρησιμοποιείς netcaptor επειδη εχει αυτη την ιστορική πρωτία? 2. Acid 2 Browser Test who gives a shit. Πιστευεις οτι αν ενας browser ειναι ο καλυτερος σε αυτό, θα ειναι ο πιο ευκολοχειριζόμενος, γρήγορος, ασφαλής, και συμβατός ? 3. Myth - "Firefox Extensions are Safe" ώπα! ανακάλυψε την Αμερική αυτός.... ναι, μπορει οποιοσδηποτε (μη γελάτε τώρα) να φτιάξει ενα extension που να σου κανει ζημιά. Οπως μπορουν και χιλιάδες άλλοι να φτιάξουν extension που να κάνουν καλό. Για τον Firefox. Αλλοι δεν κινδυνεύουν (τωρα γελάμε). Σε IE, Opera, Maxthon, Avant δεν εχεις κανενα κίνδυνο απο user extensions. γιατί άραγε.... -------------------------------------------------------------- Nα προσθεσω οτι χρησιμοποιώ firefox για λογους που δεν μπορεις να μετρήσεις με benchmarks, κατανάλωση μνήμης και μετρήσεις που βασίζονται στην default εγκατασταση καθε browser. Θεωρώ οτι ο Fx, στην default εγκατάσταση δεν ειναι ιδιαίτερα χρήσιμος. και αν του βάλω τα extensions που θέλω, δεν σέρνεται ΜΙΑ, αλλα ΔΥΟ φορές. Οπως και ο IE6, αμεσως μετα την εγκατασταση Win2003 ή XP-SP2 ειναι ενα σκέτο ανέκδοτο. Ολα κλειδωμένα, και ολο popup με Security warnings. Ναι, μπορεις να απαλλαγεις απο αυτά, αλλα τότε καθιστας τον ΙΕ μη ασφαλή. Και η Ms σου λέει, καλά να πάθεις αφου χαμηλωσες το security level... Τι λενε ρε τα άτομα. Browser χωρις javascript, vbscript, kai java support τι να τον κάνω? κορνίζα? Αν μου απαγόρευαν να μπω στα settings του browser και να καταβαζω plugins/extensions, σιγουρα ο Opera, και τωρα που ειναι free, θα ηταν ο απόλυτος άρχοντας. Ευτυχώς δεν ειναι έτσι τα πράγματα. Οι υπολογιστές δεν ειναι κονσόλες. Random, dystyxws DEN EXEIS KATALAVEI OUTE 1 LEKSH APO TO SITE, eilikrina!... - Poios sou eipe esena, k pou to leei sto site, o,ti oi alloi browsers DEN KINDYNEYOUN ???? O anthrwpos leei oso pio kathara ginetai ti GRAFEI, an esy de to diavazeis, mh postareis se parakalw poly k gemizoume adika to thread. Myth (Definition) - A fiction or half-truth, especially one that forms part of an ideology. While Firefox is a decent Web Browser, there are numerous Myths floating around the Internet regarding it. Hopefully this site will debunk some of these. Oriste! Καλά δε καταλαβαίνω, με το ζόρι προσηλυτισμό στον Opera προσπαθείς να κάνεις; Τι σε προβληματίζει ακριβώς στο τι browser χρησιμοποιεί ο καθένας; Eipa egw oti me provlhmatizei ti Browser xrhsimopoiei o kathenas?? Eseis exete pesei san ta korakia file soto k malista adika k xwris epixeirhmata. Egw eipa ksekathara sto 1o post - oti anaferomai stous FANATIKOYS OPADOUS TOU FIREFOX, k OXI GENIKA STOUS XRHSTES TOU FIREFOX. Phgaine k diavase to 1o post ksana k ksana. Les pali pio prin gia to secunia, otan sto flegon arthro,o filos exei link sto secunia pou leei to ekshs: Opera 8.x with all vendor patches installed and all vendor workarounds applied, is currently affected by one or more Secunia advisories rated Not critical
random Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 εγραψα εγω οτι καποιος ειναι ασφαλής, ή εγραψα οτι εγραψε κατι για ασφάλειες... ξαναγραφω, οτι ΜΕΡΙΚΑ απ οσα αναφέρει ειναι μεν σωστά αλλα ανάξια λόγου. Μύθοι του Αισώπου. δεν καταλαβαινω γιατι παθιάζεσαι. επειδη εσυ ανακαλυψες τη σελίδα και μας την εδειξες, δεν σημαινει οτι τα λάθη της βαρύνουν εσένα προσωπικά. δεν την εγραψες εσύ. τι καθεσαι και υπερασπίζεις. και σταμάτα να κανεις quote, ολοκληρα ποστ. εσυ γεμιζεις τη σελιδα συλαμβάνεσαι!!!
Diomedes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Και να ήταν καμιά σελίδα της προκοπής δεν πείραζε! Αυτό όμως λες και φτιάχτηκε έτσι πρόχειρα ώστε να μπορείς να βλέπεις ακόμα και σε ΙΕ!
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 εγραψα εγω οτι καποιος ειναι ασφαλής' date=' ή εγραψα οτι εγραψε κατι για ασφάλειες... [b']ξαναγραφω, οτι ΜΕΡΙΚΑ απ οσα αναφέρει ειναι μεν σωστά αλλα ανάξια λόγου. Μύθοι του Αισώπου.[/b] δεν καταλαβαινω γιατι παθιάζεσαι. επειδη εσυ ανακαλυψες τη σελίδα και μας την εδειξες, δεν σημαινει οτι τα λάθη της βαρύνουν εσένα προσωπικά. δεν την εγραψες εσύ. τι καθεσαι και υπερασπίζεις. και σταμάτα να κανεις quote, ολοκληρα ποστ. εσυ γεμιζεις τη σελιδα συλαμβάνεσαι!!! Αλλοι δεν κινδυνεύουν (τωρα γελάμε). Σε IE, Opera, Maxthon, Avant δεν εχεις κανενα κίνδυνο απο user extensions. γιατί άραγε.... Auto de milaei gia thn asfaleia? Wpaa...faskeis k antifaskeis. Les oti einai swsta, alla einai k mythoi. To o,ti kati den endiaferei thn pleiopshfia twn xrhstwn, de paei na pei oti einai k mythos. Kai oi ypoklopes ktlp, sthn ellada apo aplous anthrwpous antimetwpizontan ws mythous, alla molis eidan oti einai pragmatikothta allaksan gnwmh Epishs les oti einai "anaksia logou" gia ton idio logo. Den einai etsi. px. k egw den eimai yper tou overclocking gia na kerdisw 5 fps, alla de to thewrw anaksio logou ^^ Ennow, einai kati ypokeimeniko, opote mh les toso varia oti einai anaksia logou. ^^ Egw tha symfwnhsw mazi sou sto oti arketa apo auta den endiaferoun ton aplo xrhsth. Omws, esena, emena k pollous ma pollous allous, isws na tous endiaferei, etsi den einai?? De pathiazomai, apla ekneurizomai epeidh exw akousei polles fores autous tous mythous k egw, k molis eida auto to site k tous mythous pou perigrafei, arxika gelasa giati tous exw zhsei polles fores, k meta eipa apla na to syzhthsoume edw. Alla eides ti ginetai...
sotos65 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Καλά ό,τι πεις φίλε EKTELESTES, κοράκια! Btw, δε χρειάζεται και πολύ σκέψη να κάνει κάποιος για να καταλάβει ότι ο προσηλυτισμός πιάνει εύκολα σ' αυτούς που δεν είναι φανατικοί! ...alla molis eidan oti einai pragmatikothta allaksan gnwmh συ είπας!
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Καλά ό' date='τι πεις φίλε EKTELESTES, κοράκια! Btw, δε χρειάζεται και πολύ σκέψη να κάνει κάποιος για να καταλάβει ότι ο προσηλυτισμός πιάνει εύκολα σ' αυτούς που δεν είναι φανατικοί![/quote'] *gelaei* twra na ypothesw oti eisai fanatikos h den eisai? me berdeueis ^^ Otan kati exei phges k epixeirhmata, den einai prosylhtismos file Soto. O prosylhtismos einai kati pou ginetai *SKOPIMA*,kakovoula kai syxna xwris phges kai me apisteutou kallous epixeirhmata. Gi' auto k sou lew, diavase ta links k tis phges me thn anesh sou k to kafedaki sou k meta vgale ena syberasma ^^ Eipa polles fores giati anoiksa auto to post, exw zhsei polles fores autous tous mythous k de stoxeua na epitithw se aplous xrhstes tou firefox, opws fainetai na eisai k esy. " ^^
random Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 δεν κατάλαβες τη φράση. Οι άλλοι δεν κινδυνεύουν απο εξτένσιονς πραγματικά. δεν ειναι αστείο. γιατι? (αυτος ειναι ο λογος να γελάσεις): γιατι δεν δέχονται εξτένσιονς. αν εχουν προβλήματα ασφαλείας και οι άλλοι, ειναι buiilt-in the system, δεν τα προκαλούν οι δημιουργοί ανύπαρκτων εξτένσιονς
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 δεν κατάλαβες τη φράση. Οι άλλοι δεν κινδυνεύουν απο εξτένσιονς πραγματικά. δεν ειναι αστείο. γιατι? (αυτος ειναι ο λογος να γελάσεις): γιατι δεν δέχονται εξτένσιονς. αν εχουν προβλήματα ασφαλείας και οι άλλοι' date=' ειναι buiilt-in the system, δεν τα προκαλούν οι δημιουργοί ανύπαρκτων εξτένσιονς [/quote'] A, ok, auto ennoouses Nai, alla des oti autos apantaei ston mytho "firefox extensions are safe". Gi auto k apantaei sygkekrimena gia ta extensions ^^ Ma to idio les k esy omws An einai built-in, de borei na ta peiraksei o kathenas, opote = megalyterh asfaleia ^^ An k to sygkekrimeno thema, gia na to analysoume tha prepei na kseroume olo ton kwdika tou kathe browser, gi auto as mh ksefygoume poly ^^
getty Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά κάθε πρόγραμμα έχει + και - και φυσικά υπάρχει και το marketing στη μέση που υπερτονίζει ορισμένα καλά ή μειώνει κάποια άσχημα. Όντως σε κάποια έχει δίκιο η σελίδα, κάποια άδικο και ορισμένα είναι για άτομα ψείρες. Προσωπικά ο firefox μου έχει κάτσει μια χαρά ιδιαίτερα με τα tabs και τα extentions που μου κάνουν αρκετά τη ζωή μου ευκολότερη. Από εκεί και πέρα άλλος ένας internet browser είναι ούτε θα τον παντρευτείτε ούτε τον πληρώνετε! Firefool και βλακείες, κάνατε και τον firefox επιστήμη. PS. Έχω χρησιμοποιήσει και opera κατά καιρούς αλλά δε μου κατσε καλά.
sotos65 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Εμ σκόπιμα το κάνεις φίλε EKTELESTES! Αν δεν το έκανες σκόπιμα, θα έγραφες το αρχικό μήνυμα, αλλά δεν είχες τέτοια επιμονή να απαντάς σε όλους όσους δεν συμφωνούν απόλυτα με όσα γράφει το site ή δεν τους δίνουν τη σπουδαιότητα που τους δίνεις εσύ. Ο προσηλυτισμός δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κακόβουλα (γιατί άλλωστε; ), μπορεί να γίνεται και από υπερβάλοντα ζήλο και αγάπη σ' αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό και να προσπαθούμε να περάσουμε και στους άλλους. Μπορεί όμως να γίνει ΠΟΛΥ ενοχλητικός κάποιες φορές!
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 *gelaei* Sotos65: Ean enoxleisai, de tha prepe na pairneis meros sth syzhthsh, giati hdh exw apanthsei se tosa post sou, k afou den eixes tpt na antiparatheseis, to rikses stous dhthen prosylhtismous k se kathe asxeto thema. Apanthsa se arketous, giati grafoun k "spammaroun" to thread, xwris na exoun thn dynatothta na ekferoun gnwmh gia to thema, afou exoun xrhsimopoihsei mono IE kai FIREFOX, k sygrinoun mono tous 2 (!) ps. Esy dhl, an anoikseis ena thread k exeis 1 link me to opoio symfwneis, de tha apantouses stis "epitheseis" k malista syxna, "akyres kai adikes" kapoiwn?? Paw paso tote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.