Pyravlos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Aλοχα παιδια..μπερδευοντε το zonealarm και το avast οταν ειναι σε λειτουργια και το δυο μαζι?η να μην δουλευει καποιο απο τα δυο σωστα? Thanks...
chris12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Οι δύο εταιρίες ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας του zonealarm και του avast μεταξύ τους και ότι συνεργάζονται για να το διορθώσουν. Έγω χρησιμοποιώ τις δυο free εκδόσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα (ακόμα). Κανένας με διαφορετική εμπειρία?
Lemuria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Οι δύο εταιρίες ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας του zonealarm και του avast μεταξύ τους και ότι συνεργάζονται για να το διορθώσουν. Έγω χρησιμοποιώ τις δυο free εκδόσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα (ακόμα). Κανένας με διαφορετική εμπειρία? ειχα εγω παρομοιο προβλημα με τα 2 προγραμματα οποτε στραφηκα σε avg οταν το χρειαστηκα αν και τωρα χρησιμοποιω nod32
Acrobat Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 egw ta douleuw kai ta 2 mazi xwris kanena problima!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.